Cauta in 21.308 retete
Se gasesc o multitudine de retete pentru prepararea acestei prajituri. In cofetarii am vazut si varianta aceasta, cu blat de pandispan si blat de bezea, dar am vazut si varianta cu 4 foi din bezea. Eu am ales varianta cu pandispan. Va urma si cea cu foi in curand. Este o prajitura foarte buna, pe placul celor care iubesc prajiturile cu nuci si bezea. Ingrediente pandispan: - 4 oua - 100 g zahar - 75 g faina - 5 g praf de copt - 1 lingura apa rece Ingrediente blat bezea: - 5 albusuri - 150 g...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
12 oua, 645 g zahar, 250 g nuci macinate, 11 linguri faina, bicarbonat, coaja de lamaie, 3 linguri cacao, 250 g unt sau faina Mod de preparare: Blatul 1 6 albusuri se bat foarte bine spuma cu 200 grame zahar, se adauga 250 gr nuci taiate marunt ( nu macinate!) apoi 2 linguri cu varf de faina.Se pune hartie in tava, se unge bine hartia cu margarina/unt sau untura si se presara cu faina. Se toarna compozitia in tava, se uniformizeaza si se coace la un foc foarte mic, ca sa se usuce mai mult...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Regina a meselor festive, atractie centrala a zilelor de sarbatoare, friptura are un ... : meniu pentru Craciun meniu pentru Sf. Maria meniu pentru Paste ____________________________
Reţetă de pe www.cevabun.ro