Cauta in 16.330 retete
1.Pestele se curata de intestine,de solzi(pe cai mici ,daca dorim ,ii putem lasa cu tot cu solzi),se cresteaza in partea de sus unde carnea este mai groasa,se spala,se scurge bine si se indulceste cu un praf de sare grunjoasa.Dupa ce au stat ceva timp la sare(cateva minute sau se poate indulci cu sare de seara pentru a doua zi),se frig pe gratarul cu carbuni,pe ambele parti,alaturi de rosii.Cu dosul lamei unui cutit se razuie arsura care ramane,dupa coacere. 2.Rosiile coapte,se curata de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe pieptul de pui crud pana devine moale. Se taie marunt si pieptul de pui fiert si pieptul de pui afumat.Se aseaza intr-o oala medie, iar peste se pun ciupercile scoase si scurse in prealabil din saramura. Se adauga piper supa gust. Se rade branza Asiago maturata peste acest amestec si se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade. Dupa 10 minute se adauga si sucul de rosii dupa gust. Se mai lasa inca 2-3 minute in cuptor. Se serveste cald.
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta de vara, menita sa utilizeze castravetii ce se pregatesc sa dea in copt si sa domoleasca pofta de muraturi. Asadar, o reteta de muraturi instant, gata intr-o saptamana, pentru a va bucura mai repede de acesti castraveti murati-cruzi. Portii: 2,5 kilograme Timp de preparare: 40 de minute (plus 1 saptamana) Ingrediente: 2,5 kilograme castraveti de sezon (nu de sera) 5 linguri de sare mare 8 catei de usturoi 1 lingura boabe de mustar 1 lingura boabe de piper 3 foi de dafin 2-3 tulpini...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Sa vezi si sa nu crezi, dar 123 de bloggeri au raspuns initiativei lui Chinezu si au facut un top al cartilor citite in 2013. Topul meu il gasiti aici . Mai jos va las infograficul realizat pe baza preferintelor bloggerilor. Eu recunosc ca in urma acestuia mi-am cumparat cartea Alinei Nedelea, Soseaua Catelu 42, si urmeaza sa achizitionez si alte titluri care mi-au atras atentia. Ma bucur ca lumea citeste si sper ca 2014 sa fie un an si mai bogat in lecturi (pentru mine anul a inceput bine...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Simplu si gustos! - rondele de calamari - 1 ou batut - faina - sare - apa - lamaie, optional Se face o compozitie putin mai groasa decat cea de clatite, se dau calamarii prin ea si se prajesc in ulei incins. Se scot pe foaie absorbanta si se aduc la masa cu o jumatate de lamaie, pentru cei care doresc sa serveasca cu lamaie stoarsa .
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
... parte din proiectul ,,Biblioteca Bloggerului Roman", Editia a II-a. Contributia mea la ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... -l cu tot cu coaja la saramura doar sa-i dea gust. Punem ... 1/2 patrunjel tocat. Lasam sa scada saramura un pic cam la jumate ... zeama ramasa in folie, punem saramura si dam la cuptor inca ... doriti puteti aseza pestele in saramura si-l mai lasati 1 min sa ... compozitia dupa ce a fost fiarta. Saramura este buna atat rece cat ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... (platou) si deasupra se toarna saramura obtinuta. Peste tot se pune ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Chinezu a lansat prococarea Biblioteca bloggerului roman si ma simt oarecum obligata ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... . Intre timp, se prepara sosul romanesc. Faina se amesteca intr-o tigaita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se pune la foc in 3 l de apa rece. Dupa 1 1/2 ora, se adauga varza taiata in felii subtiri, ceapa taiata marunt si o crenguta de cimbru. Cind sint bine fierte si carnea si varza, ciorba se sareaza si se acreste, dupa gust, cu sucul stors din rosii. Faina se pune intr-o tigaita, fara grasime, amestecind mereu la foc mic, pina cind se rumeneste si capata culoarea maro deschis. Apoi, tigaita se trage de pe foc, se pun 2 linguri cu untdelemn si, facultativ, o lingurita cu virf de ceapa...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pestele se curata, se spala, se sareaza si se frige pe un gratar sau o plita presarata cu sare. Se prepara un sos din suc de rosii, mujdei de usturoi, ulei, cimbru, piper si sare. Acest sos se toarna peste peste si se tine la cald cca 15 minute. Se consuma cu mamaliguta calda. - 1,5 kg peste, 250 ml suc de rosii, 50 ml ulei, 25 g usturoi, 1 fir de cimbru, piper macinat, sare dupa gust. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... este gata, se adauga in saramura si se lasa sa mai ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pestele, se spala si se cresteaza pe spate in 3-4 locuri. Se sareaza bine si se lasa sa stea asa 30 minute. Se pune apoi pe gratar sau pe o tabla pe care s-a presarat sare impreuna cu rosiile si ardeii capia. Se frige pe toate partile. Cand este fript, pestele se pune intr-o farfurie adanca, iar deasupra lui se pun rosiile fripte taiate felii si ardeii capia curatati de coaja si taiati fasii. Deasupra se adauga multa apa calda, in care s-a pus putin mujdei de usturoi si un ardei...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se pune la fiert in 3 l apa rece si, dupa circa o ora, cind s-a fiert carnea pe jumatate, se adauga pastaile de fasole curatate si rupte in cite 2-3 bucati si ceapa taiata marunt. Dupa ce au fiert carnea si fasolea, se adauga sucul de rosii si o mica ramurp de cimbru. Faina se rumeneste intr-o tigaita fara grasime, pina ce capata culoarea maro deschis, amestecind mereu, la foc mic (nu direct pe flacara), altfel se va arde repede. Se ia de pe foc, se pun 2 linguri cu untdelemn si o ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Faina se prajeste la foc mic, nu direct pe flacara, amestecand mereu, pana cand se rumeneste si capata culoarea maro deschis. Se trage tigaia de pe foc, se adauga ceapa si grasimea si se amesteca un minut. Se stinge cu suc de rosii, se pune iar pe foc si se amesteca sa nu se faca cocoloase si apoi se toarna peste mancarea pentru care a fost pregatit. - 20-25 g faina, o lingurita de ceapa rasa fin, 2-3 linguri ulei, 1/4 l suc rosii, completata cu 1/4 l apa, patrunjel, telina, marar, sare. ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... care am scurs in prealabil saramura. Intr-o tigaie de teflon cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai repede. Stiu ca in Romania e moda pastelor fierte pana se ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... mica, 1 castravete mic murat (in saramura sau in otet), sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro