Cauta in 21.294 retete
Boabele de soaia se pun la inmuiat cu o searainainte,a doua zi se scurg si se fierb. Dupa ce boabele de soia sunt fierte bine,se scurg,se mixeaza adaugand incet si cantitatea de ulei si suc de lamaie dupa gust.Se sareaza dupa gust si se adauga ceapa tocata fin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la o limeta si o lingura de icre rosii. Incepem asamblarea torturilor: Punem ... marar. Facem o bordura deasupra din icre rosii . La baza decoram cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pana capata culoarea roz ca icrele. Mod de servire Se asaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 creieri mici, miez de franzela, 15-20 masline, 1/2 pahar ulei, zeama de lamiie, sare Mod de preparare: Se lasa creierul sa stea in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite. Se pune la fiert cu putina sare si se lasa sa fiarba 15-20 minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca si se trece prin sita impreuna cu miezul de franzela muiat in lapte si bine stors si citeva masline curatate de pielita si fara simburi. Se freaca toate acestea intr-un castron pana ce se transforma intr-o pasta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 cesti suc de rosii, 1 ceasca gris, 1/2 lamiie, 1/2 ceasca ulei, sare sau vegeta dupa gust Mod de preparare: Se pune intr-un vas la fiert sosul de rosii. Cind incepe sa fiarba se pune grisul in ploaie. Se amesteca continu pana se ingroasa (sa nu prinda cocoloase). Se pune vasul la racit. Dupa ce s-a racit se amesteca cu uleiul (de preferinta cu mixerul). Dupa ulei se pune zeama de lamiie ce ii da o culoare rozie. Mod de servire Se serveste pe piine
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fin. Pentru a imita mai bine icrele adevarate, se pot adauga citeva ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Branza de vaca data prin sita, oul fiert rascopt si dat prin sita, ceapa taiata marunt, boiaua de ardei si sarea se freaca cu ulei ca icrele. Se ung feliile de franzela cu aceste icre. - 1/4 kg branza de vaca, 1 ceapa mica, 1 ou intreg, sare, putina boia de ardei, ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4-5 cescute orez, 7-8 bucati peste, 1 ceasca ulei, sare, piper Mod de preparare: Se desareaza pestele. Se inabusa orezul cu ceapa taiata marunt in ulei si cu putina apa. Cind orezul este pe jumatate fiert, se adauga pestele si se lasa sa mai dea citeva clocote pana ce orezul este bine fiert Mod de servire Se serveste rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de culcare, va asigurati un somn mai linistit. Ingrediente o ceasca de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se pune apa la fiert intr-o cratita mica. Cand apa da in clocot, se toarna grisul in ploaie. Se fierbe amestecand, pana ce pasta devine potrivit de consistenta. Se da la o parte si dupa ce s-a racorit, se freaca punand pasta de peste, boiaua pentru culoare si ulei ca la orice salata. Se potriveste de sarat si de acru, se adauga ceapa tocata si se asaza pe o farfurie, punand cateva masline imprejur. - 1 1/4 ceasca cu apa, 4 linguri gris, 1 lingura pasta de peste, 1/2 lingurita boia, 100 ml...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Acum cateva zile am gasit cu revista "Sante magazine" - un ghid mic in care sant enumerate toate categoriile de aditivi alimentari. Voi incerca sa fiu cat mai exacta, dar unele greseli de traducere sau exprimare pot sa se iveasca. Incep aceasta rubrica, pe care o voi completa in fiecare zi, pe masura ce traduc si scriu. Scrisi in rosu vor fii aditivi cu riscuri cunoscute. Precizez ca acesti coloranti sant utilizati in produsele alimentare consumate in Franta si de asemenea in tarile...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Sucul de rosii se pune la foc mic sa clocoteasca. Se adauga in ploaie grisul, se amesteca cu grija pana ce grisul se umfla. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca. Se adauga putin cate putin uleiul, frecandu-se cu lingura de lemn sau cu mixerul pana se incorporeaza tot uleiul. La sfarsit se adauga, dupa gust, ceapa fin tocata, sarea si piperul. - 1 ceasca de gris, 3 cesti de suc dulce de rosii, 2-3 cepe, 1 ceasca de ulei, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se lasa creierul sa stea in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite. Se pune la fiert cu putina sare si se lasa sa fiarba 15-20 minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca si se trece prin sita impreuna cu miezul de franzela muiat in lapte si bine stors si citeva masline curatate de pielita si fara simburi. Se freaca toate acestea intr-un castron pina ce se transforma intr-o pasta cenusie. Se adauga putin cite putin ulei, zeama de lamiie si sare. Totul trebuie sa se prezinte alifios si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... uscata Ca la alte paini prezentate aici, framantati painea si lasati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... -eu am pus uscat - si icre germane roz de la Ocean ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se decoreaza cu marar si icre de Manciuria cine are sau de somon, eu am avut icre roz cumparate tot de la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Pe aceeasi farfurie se aseaza icrele negre, alaturi de o felie de ... si smantana-crema amestecata cu icrele de Manciuria se modeleaza niste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bucati mici un fileu de somn si unul de pastruga, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
un peste (de preferinta somn, salau, pastrav sau somon) de 3kg ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 cutie conserva de somn, 150 g orez, 3 oua, 50 g unt, 1 lingura faina, 1 ceasca lapte, sare Mod de preparare: Se scoate pestele din cutie, se scurge sosul, iar carnea se taie bucatele. Se fierb ouale tari, se cojesc si se taie felii. Se fierbe orezul in apa cu sare si se clateste. Se unge o forma cu unt, se asaza orezul, feliile de ou si bucatelele de peste. Deasupra se toarna sosul alb si se imprastie untul taiat bucatele. Se rumeneste la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com