preparare crabi
Pagina 2 din 2
Te-ar mai putea interesa:
florio preparare, mod de preparare pastrama de capra, vin struguri mana a doua preparare, icre pastrav preparare, frisca hulala mod de preparare, preparare vin de mere, slanina ardeleneasca preparare, preparare vin de zmeura, preparare creveti simpli, preparare icre de salau
Dupa ce ai fiert carnea si legumele cu putina sare în apa, le scoti din apa si pui totul deoparte într-un castron. Pâna se racesc acestea, taie castravetii cubulete si stoarce-i bine în pumn, apoi asaza-i într-un lighean. Tot de aceeasi marime taie si restul legumelor, tot cubulete. La final, dai carnea de pui prin masina de tocat si apoi carnea tocata o adaugi la legumele deja taiate. Adauga sarea, piperul si câteva linguri de mustar. Lasa totul deoparte si prepara 500 g de maioneza....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aperitivele: ba un soft shell crab moale si crocant in acelasi ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... Oceanul Atlantic si sa cautam crabi, la reflux... Amintiri frumoase... :) ...gata ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... mancaruri calde. ___________________________________________________________ Alte tipuri de crustacee: crabul racul homarul langustinele
Reţetă de pe www.cevabun.ro