Cauta in 23.638 retete
Lasa zaharul în apa la topit pe temperatura medie. Imediat ce zahar s-a topit si începe sa fiarba siropul trebuie sa-l lasi exact 5 minute. Se stinge focul si se amesteca untul pâna se topeste. Se adauga laptele praf, pudra de cacao, vanilia, sarea si romul, amestecând panâ când ciocolata devine omogena. Se adauga alunele, dupa care se toarna compozitia într-o tava tapetata cu folie alimentara. Se lasa la rece, dar nu la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iaurtul se va pune intr-un vas,adugam pe rand zaharul,uleiul,ouale, faina si praful de copt amestecand bine cu un tel. Vom pune compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si vom da la cuptor 45-50 min la foc mediu.Dupa ce s-a copt scoatem hartia si glazuram cu ciocolata topita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zahar, 10 linguri faina, esenta rom; crema: 4 oua, 15 linguri zahar ... ulei; se adauga faina si romul amestecand usor. Se da la ... . Mod de servire Se orneaza prajitura cu frisca si ciocolata rasa
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg de zahar, coaja rasa de la o lamiie si o portocala, sucul de la 2 lamii si 4 portocale, un pahar de rom Mod de preparare: Intr-un vas emailat, foarte curat, se pune ingredientele si se asaza vasul pe foc mic, se amesteca continuu cu o spatula curata pana cind zaharul se dizolva. Intre timp, se fierbe 1 1/2 litru de apa, in care se pune 4-6 pachetele de ceai rusesc sau chinezesc. Se combina cele 2 compozitii si se serveste punciul fierbinte, adaugind...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
12 caise, 24 capsuni, 1 pahar rom, 150 g frisca Mod de preparare ... pun pentru 30 minute in rom dupa care se scot, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. zahar, 100 gr. faina, rom, vanilie Mod de preparare: Blat ... . zahar, cu nucile macinate, cu rom, iar apoi se pun albusurile ... cu zaharul ramas. Se ansambleaza prajitura si se lasa citeva ore ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... focul si adaugam esenta de rom. ASAMBLARE:in tava in care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se pudreaza cu zaharul pudra. Un deliciu de prajitura a iesit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cacao in ploaie,esenta de rom,uleiul si praful de copt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg capsuni, 1/2 lamiie, 150 g zahar pudra, 2 linguri rom Mod de preparare: Se aleg capsunile mari, frumoase si nelovite, se spala si se pun pe un prosop curat. Se scot apoi coditele, se aseaza intr-un castron in straturi, fiecare strat presarat cu zahar. Se stropeste salata cu zeama de lamiie amestecata cu rom. Mod de servire Se tine la rece cca 30 minute inainte de a se servi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o lingurita ness, o lingurita zahar, doua lingurite lapte praf, 3-4 picaturi esenta de rom, 200 ml apa fierbinte Mod de preparare: Intr-o ceasca se amesteca ness-ul, zaharul, laptele praf si esenta de rom cu doua lingurite de apa calda, pana devin o spuma. Se toarna apa fierbinte si se agita pana se dizolva bine amestecul de ingrediente. Mod de servire Se serveste cald (nu fierbinte) dupa masa, cu biscuiti sau fursecuri
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 lingurite faina, un strop esenta rom Mod de preparare: Se fierbe ... apoi se adauga esenta de rom. Laptele preparat astfel se rastoarna ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1.Pregatim intai blaturile.Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat cu un praf de sare,pana nu mai cad de pe tel.Galbenusurile se freaca cu uleiul.Se adauga galbenusurile peste albusuri.Se adauga si faina in ploaie,mestecand usor cu lingura.Se tapeteaza o tava de aragaz cu hartie de copt.Se pune aluatul si se coace la foc mic,pana se rumeneste usor pe margini. 2.Pentru blatul de cacao procedam ca si la blatul alb,cu diferenta ca,cacaoa se amesteca cu faina. 3.Pentru crema...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ml cafea expresso, 2 fiole de rom; Pentru ornat: 100 ml frisca ... cu cafeaua lichida amestecata cu rom si se pune urmatoarea crema ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. margarina, 150 gr. zahar, zahar vanilat, sare, 3 oua, 250 gr. faina, 1 pachet praf de copt, 3 linguri rom, 3 linguri lapte, 50 gr. migdale pisate, 250 gr. finetti (crema de ciocolata cu nuci) Mod de preparare: Se bat margarina cu zaharul si zaharul vanilat si se adauga sarea, ouale, praful de copt si faina. Apoi se adauga laptele, romul si migdalele. 2/3 din coca se pune in forma, iar restul se amesteca cu finetti si apoi se pune in forma. Se pune in...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 3 linguri pesmet, 1 lingura faina, 1 paharel rom, sirop din 1-2 linguri zahar si putin rom, unt, pesmet pentru forma Mod de preparare: Se freaca ... putin cite putin faina, apoi romul si pesmetul. Dupa ce se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 150 g. zahar farin, 150 g. unt, rom Mod de preparare: Faina se ... zaharul farin, gemul, cacao, untul, romul. Se umplu cele doua foi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g faina, un ou, 20 ml rom, praf de copt, scortisoara, 120 ... amesteca mierea cu untul, oul, romul si zaharul praf pana se ... au stat 30 min in rom, ciocolata rasa, mierea si albusul ... a doua foaie si se coace prajitura la foc potrivit 35-40 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . nuci taiate bucatele, esenta de rom, foi de napolitana Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la rece,apoi se taie. E o prajitura deosebita,e mai mult de lucru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro