prajitura cu nuci
Pagina 2 din 5
Se pregateste fiecare foaie ,separat,amestecand ingredientele.Compozitia se coace in tava. Pregatim budinca si o lasam sa se raceasca.O mixam apoi cu margarina.Punem prima foaie cu cacao,crema,foaia cu mac,crema,foaia cu nuca.Deasupra ungem prajitura cu un strat de crema si o decoram cu bombonele sau ciocolata razuita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se iau primele 3 ingrediente(uleiul, zaharul si apa) si se amesteca bine cu mixerul. Se adauga faina in care s-a amestecat praful de copt si vanilia. La sfarsit se adauga nuca. In tava unsa si tapetata cu faina se toarna aproximativ jumatate din compozitia rezultata. In jumatatea ramasa se amesteca cacao. Apoi se rastoarna si restul in tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... am promis reteta de prajitura Zserbo sau Szerbo sau Jerbo sau ... cum se numeste, ci faptul ca e o prajitura foarte buna, cu multa nuca, o reteta mostenita ... nume, ne faceam foarte multe prajituri cand eram mici. Dar Jerbo ... de nuca macinata. Punem crema peste a doua foaie si acoperim prajitura cu cea de-a 3a foaie ... a trecut ora de dospit, coacem prajitura...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... intareste bezeaua. Incorporezi cacaua cernuta , nuca macinata si esenta de vanilie ... cu mixerul insa cand adaugi nuca, cacao si restul ingredientelor e bine ... cuptor, intinzi uniform bezeaua cu nuci si cacao si introduci din nou prajitura in cuptor, pentru alte 20 ... mic (ATENTIE: eu am lasat prajitura o ora in cuptor....banuiesc ca ... 10-15 minute consistenta bezelei)....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se adauga pe rand galbenusurile, nuca de cocos si esenta de ... pot servi. Pofta buna. Acest prajitura se pot face in diferite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pana omogenizam compozitia. Umplutura de nuca o facem dupa aceiasi pasi folositi ... umpluturii de mac. Pentru umplutura de nuca avem nevoie de 150 g nuca macinata, 125 g zahar, 30 g pesmet (alb) dulce 13 g miere, 15 ... 375 g mere, 30 g stafide, 22 g nuca macinata, 22 g pesmet (alb) dulce ... si dupa aceea umplutura de nuca. Punem o alta foaie coapta si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nectarine si ciresele . Presaram cu nuca de cocos si introducem tava ... de minute. Dupa ce s-a copt, prajitura cu nectarine si cirese se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mixerul pentru a amesteca compozitia blatului prajiturii, ci apelam la o spatula sau ... incorporat faina, adaugam 200 g de nuca (maruntita), 200 g de rahat (taiat ... copt , turnam compozitia pentru blatul prajiturii si incercam sa o nivelam cat ... , va trebui sa lasam blatul prajiturii la racit. Amestecam intr-o cratita ... zaharul in intregime si crema prajiturii incepe sa se ingroase (trebuie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... copt, scortisoara si miezul de nuca, apoi se adauga amestecand cu ... pe blat. Se orneaza cu bucati de ciocolata, nuca, ness, etc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 ) Cernem faina, o amestecam cu sifonul, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si uleiul. 2 ) Nuca macinata o amestecam cu cacaua si scortisoara, apoi cu nuca taiata si dulceata de visine, pe care le punem in aluat. 3 ) Compozitia obtinuta o coacem la un foc potrivit. 4 ) Dupa ce s-a copt o taiem si o pudram cu zahar. POFTA BUNA TUTUROR!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... treptat, cu ajutorul unei spatule, nuca de cocos.Se tapeteaza o tava ... batuta cu ajutorul unei spatule si se intinde peste prajitura racita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se maruntesc migdalele si semintele de floarea soarelui în robot, dupa care se adauga curmalele pentru a lega ingredientele. La final, se amesteca pudra de cacao pentru a-i conferi aroma delicioasa de ciocolata. Se preseaza amestecul în formele dorite si se taseaza. Se amesteca toate ingredientele pentru crema de capsuni în blender, se toarna peste blat si se lasa la frigider o jumatate de ora pâna se întareste putin crema. Se amesteca toate ingredientele în blender si se toarna peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Saptamana Mare multe retete de prajituri si dulciuri pentru Paste, ca ... mai schimbam traditionalul cozonac si prajituri clasice. La fel, veti avea ... . De ce mi-a atras atentia prajitura asta? Pentru ca e o combinatie inedita ... dupa fiecare. Intre timp, macinam nuca folosind o masina de tocat speciala ... congelator. Va asigur ca este o prajitura spectaculoasa atat la gust cat ... mai dau...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se framanta toate ingredientele, se imparte aluatul in 3 parti si se coc 3 foi pe fundul tavii, tapetata in prealabil cu faina. Din 2 cani de zahar si 2 cani apa se face un sirop mai gros cu care se insiropeaza cele 3 foi. Se face o crema din gem amestecat cu nuci macinate si se umplu foile. Optional se poate adauga glazura de cacao deasupra ultimei foi. POFTA BUNA TUTUROR!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , frecand bine dupa fiecare, apoi nuca macinata, faina amestecata cu praful ... 30g de unt. Cand scoatem prajitura din cuptor, o taiem in forma ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Nucile se coc pentru 10 minute la cuptor. Dupa ce se ... sunt gata se adauga stafidele, nucile coapte, scortisoara si cacaua. Intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 177 de grade.Se pregatesc nucile( taiate marunt), se bate albusul ... prin albus se tavalesc in nuci si se aseaza pe tava ... adaugam un patratel de rahat. Prajiturile se coc pe treapta de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... RAZATOAREA MICA SE PUNE DEOPARTE; NUCA M-AM UITAT PRIN EA AM ... SE AMESTECA APOI SE TOARNA IN TAVA PRAJITURA SE PUNE TOATA NUCA SE AMESTECA CU FURCULITA SA FIE PESTE TOT NUCA SE TINE LA CUPTOR 25 ... IESE SCOBITOAREA CURATA SE LASA PRAJITURA LA RACIT SE TAIE IN ... TOPITA PE FIECARE PATRAT DE PRAJITURA SE ORNEAZA CU ORNAMENTE COLORATE PENTRU PRAJITURI.CIOCOLATA SA...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de dulceata sau gem si se presara nuca(se poate amesteca ... alt strat de dulceata cu nuca si apoi a doua foaie. Foaia ... la rece,apoi se taie. E o prajitura deosebita,e mai mult de lucru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-o tava de 30x20cm puneti toate ingredientele, in straturi nivelate, in ordinea data in reteta. Se da la cuptor, la foc mediu pt 35'. Se taie numai dupa ce s-a racit complet si se pastreaza in frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro