Cauta in 21.294 retete
Iaurtul se va pune intr-un vas,adugam pe rand zaharul,uleiul,ouale, faina si praful de copt amestecand bine cu un tel. Vom pune compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si vom da la cuptor 45-50 min la foc mediu.Dupa ce s-a copt scoatem hartia si glazuram cu ciocolata topita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se pune in cratita. Piscoturile se trec prin zeama de ... deasupra se acopera tot cu piscoturi. Se acopera cu folie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... capatana de varza murata cu foi subtiri (cam 2 kg), 1,5 kg carne ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
blat: 300 g aluat de foi, umplutura: 5 oua,75 g zahar, 500 ml ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 4 albusuri, 1 lingurita esenta de migdale, 3 foi de gelatina, 3 linguri zahar tos ... taie in patru. Se rastoarna prajiturile - desprinzindu-le cu un cutit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... lamaie. Intr-o tava se aseaza piscoturile peste care se toarna crema. Piscoturile ramase se dau pe razatoare si se pun peste crema ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... umplutura. Asezam , daca ne raman , foi de vita, pe fundul la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foi de napolitane 400 g biscuiti 400 g zahar 200 ml lapte 2 linguri cacao ... de cranberries, apoi scurse bine. Se ung foile de napolitana, apoi prajitura se da la rece pana a doua zi, punand deasupra ...
Reţetă de pe daneza13.blogspot.com
Piscoturi "Savoiardi Balocco" ; Mod de preparare: Intr-un castron se freaca ... de mai sus, un strat piscoturi insiropati pe ambele parti, un ... de crema , un alt strat piscoturi si se incheie cu un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 pahar smantana,1 lingurita faina, 1/2 l bors, foi de vita, stevie sau spanac ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... migdale, un plic zahar vanilat, 5 foi gelatina alba. Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru foi: 6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina; Pentru crema: 150 ml ... in doua. Se coc doua foi, la foc potrivit, pe fundul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... capatana de varza murata cu foi subtiri (cam 2 kg), 1,5 kg carne ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Ca sa prepari acest produs ai nevoie de... 55 g foi de napolitana 2 linguri de cacao 1 plic de glazura de ciocolata 125 ... ciocolata 1 cutie de ornamente pentru prajituri, ele se numesc creioane colorate ... mixerul. In paralel, foile de napolitana se sfarama si impreuna cu ... sub brad este indicat ca prajiturele sa se tina la loc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Merele se curata de coaja ,se razuiesc si impreuna cu un pahar de zahar si scortisoara se pun pe foc si se calesc Aluatul: Oul ,untura ,laptele ,sarea si praful de copt se amesteca bine iar la urma se adauga faina ,Se framanta bine pana ce iese un aluat numai bun de intins ,Se imparte aluatul in doua ,Se pune prima foaie in tava unsa si tapetata cu faina ,se presara putin gris ,se adauga merele rase apoi a doua foaie ,se inteapa cu furculita ca sa se patrunda bine foile ,Se da la copt 35 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : Aluatul rezultat se imparte in 6 foi,care se coc pe fundul ... Crema se toarna calda intre foi, ultima foaie se faramiteaza si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Prajitura Craciunului este o alta varianta a cunoscutelor foi cu miere. De aceasta data ... dulceata de visine. Ingrediente pentru foi: - 1 ou - 50 g unt moale - 150 ... trei parti egale. Pentru asamblarea prajiturii se intinde folie alimentara in ... si se termina cu o foaie. Prajitura se acopera cu folie si ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... o lingura de bulion de rosii, cabanos sau carnat oltenesc Mod de ... cu mamaliguta, ca garnitura la cabanosul prajit in untura sau facut ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rapid si delicios... Ingrediente 4 foi de napolitana, Crema: 250 gr nuca, 100 gr zahar, 4 galbenusuri, 250 ... se adauga pe o foaie de napolitana apoi peste punem repede ce-a de-a doua foaie de napolitana si continuam pana la a patra foaie ... greutate, astfel incat sa obtinem o napolitana umpluta uniform. Se lasa la ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
Se zdrobesc biscuitii, se amesteca cu untul topit si cacao. Se pune amestecul într-o tava detasabila, se întinde si se introduce în frigider. Se pun foile de gelatina la înmuiat, sucul de portocale pe foc. Se storc foile de apa si se adauga în sucul de portocale caldut. Separat într-un castron se bate crema de brânza cu zaharul pâna devine o compozitie cremoasa, se pune frisca lichida batuta si sucul de portocale cu foile de gelatina. Se amesteca, compozitia se toarna peste blatul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro