Cauta in 21.294 retete
Se spala bine cartofii si se oparesc cinci minute în apa clocotita cu sare. Se scurg bine si se pun într-o tava cu o lingura de unt si ceapa taiata rondele. Se pun la cuptor acoperiti si se tin sa se rumeneasca. Se adauga o ceasca cu apa si se lasa la cuptor pâna zeama scade de tot. Cartofii ramân foarte fragezi înauntru si rumeni pe afara.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o scoatem din cuptor se pune glazura de ciocolata si se lasa la rece,apoi se taie. E o prajitura deosebita,e mai mult de lucru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... s-a potrivit foarte bine si pentru prajitura asta. Se separa ouale.Zaharul ... cel de-al doilea blat. Glazura fondant: Se pune la congelator ... .Omogenizam bine,apoi o turnam peste prajitura. Pentru ornat am facut cateva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... coapte. Intre timp se pregateste glazura: zaharul pudra se pune impreuna ... s-au racit se decoreaza cu glazura cu ajutorul unui pos de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zeama de lamaie 600 g fasole verde si/sau galbena (eu am ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
se curata salata verde, se spala foarte bine si se pune la fiert in apa clocotita cu sare, impreuna cu usturoiul taiat feliute. Se caleste ceapa in untura, se stinge cu zeama in care a fiert salata si se adauga la ciorba. Se lasa sa fiarba 20 de minute .Se i-a vasul de pe foc, se potriveste gustul de sare si se acreste. Iaurtul, galbenusurile si faina se bat bine cu telul, adaugand treptat cate putina ciorba, apoi se toarna in vas odata cu mararul tocat fin.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se spala bine legumele. Ridichile si ceapa se taie marunt.Salata se taie in bucati potrivite. Se amesteca uleiul de masline , otetul , sarea si piperul .Intr-o salatiera se amesteca toate legumele se toarna dressingul si se amesteca bine. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de loboda, 2-3 legaturi de ceapa verde, 1/2 l bors, patrunjel, leustean, 1 cescuta cu ... . Se adauga patrunjel si leustean verde taiat, se acopera si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. fasole verde, 1 buc. morcov, o capatana mica de usturoi, 200 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... servit si o salata de fasole verde, facuta foarte rapid si simplu ... si piper Am fiert fasolea verde si am pregatit maioneza. In ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... bucati salata verde, loboda, stevie, spanac si orice alte verdeturi in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 buc. oua, 4 linguri fasole verde fiarta, 2 linguri smantana sau 2 linguri lapte, 1 lingura unt sau ulei, sare Mod de preparare: Ouale batute se amesteca cu fasolea fiarta, se adauga smantana sau laptele, sarea necesara si se prajeste omleta in tigaie, cu untul sau uleiul bine infierbintat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 50 g stafide, 300 g faina; glazura: 200 g glazura alba, nuci, stafide, alune ... cu gemul si se toarna glazura alba. Se decoreaza cu nuci ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Într-o oala se caleste, pe foc mic, ceapa si usturoiul, în 2 linguri cu unt. Amesteca pâna când verdeturile se înmoaie, respectiv 3-5 minute. Adauga coriandrul, sarea si piperul si lasa totul pe foc înca un minut. Adauga cubuletele de cartofi, frunzele de salata si apa si lasa supa sa dea în clocot. Lasa focul mai mic si acopera oala cu un capac. Supa trebuie sa stea la fiert pâna când cartofii devin moi, respectiv aproximativ 10 minute. Toarna supa într-un blender si paseaz-o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru coca: 250 gr. margarina, 250 gr. zahar, 1 pachet zahar vanilat, 4 oua, sare, 75 gr. cacao, 1 lingurita cafea instant (nes), 500 gr. faina, 1 pachet praf de copt, 125 ml lapte, 125 gr. visine din visinata, 50 gr. nuci pisate, grasime pentru forma. Pentru glazura : 200 gr. zahar pudra, 2
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Salata se spala si se rupe sau se taie mai marunt.In oala in care vrem sa facem ciorba punem ulei la incins.Apoi punem ceapa taiata marunt si cand s-a calit ceapa adugam 2-3 linguri de faina.Adaugam salata si amestecam bine .Salata se va cali putin si va scadea.Adaugam apa cat sa acopere salata si o lasam sa fiarba.Cand salata este fiarta punem sare dupa gust si laptele. Lasam sa fiarba si cu laptele.Avem grija sa mestecam tot mereu pentru ca altfel riscam sa se prinda de oala. La sfarsit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
400 gr. fasole verde fiarta si taiata marunt, 200 gr. maioneza, usturoi pisat ca pentru mujdei Mod de preparare: Se amesteca ingredientele; se potiveste de sare si usturoi. Mod de servire Se servesc ca atare la aperitiv, alaturi de alte salate, sau se pot face tartine ornate cu pasta de usturoi din comert
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg fasole verde, 1 capatina usturoi, 100 g masline negre, o legatura marar, o legatura patrunjel, ulei, otet aromat, un praf de busuioc, oregano, boia iute sau dulce Mod de preparare: Se fierbe fasolea verde in apa clocotita cu sare, se scurge bine si se pune peste ea sosul format, in timp ce fierbe, din usturoi, ulei,otet, verdeturi, condimente. Se amesteca usor si se acopera cu capac pana se raceste. Mod de servire Se serveste ornata cu masline negre si,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Fasolea se curata de codite, apoi se fierbe - nu foarte tare - in apa cu sare . Lasam sa se raceasca, timp in care preparam maioneza : doua galbenusuri + un praf de sare de lamaie + o lingura cu mustar, se mixeaza bine cu 350 ml ulei, adaugat putin cate putin ). Fasolea rece se taie marunt, mararul si patrunjelul se toaca , usturoiul se piseaza. Se pun toate peste maioneza si amestecam bine, apoi potrivim de sare si piper Este excelenta daca sta 30 minute la frigider inainte de a fi servita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1/2 lingurita faina, 1/2 lingurita zahar, marar verde tocat, sare Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com