Cauta in 21.294 retete
O friptura usor de realizat, dar cu o savoare inedita. Poti adauga orice tip de legume doresti, dupa gust. Ingrediente: 800 grame de ceafa de porc 2 cepe taiate rondele 1/2 kg de rosii, taiate in sferturi 800 ml vin alb sec 500 ml supa de carne 4 linguri cu ulei 1 lingura cu mustar 1 foaie de dafin 1 lingurita cu zahar pudra sau pasta de ardei iute sare si piper Mod de preparare: 1. Ceafa de porc se freaca cu sare si piper si se rumeneste pe toate partile in ulei incins. 2. Se adauga rosiile...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Incepe sa fie tot mai frig, semn ca sezonul rece nu mai glumeste, ci trece la fapte. Nu uita de fructe si cruditati! Sunt o sursa bogata de vitamine si reprezinta, poate, prima linie de aparare impotriva racelii si a gripei. Nimic nu este mai gustos decat o salata sanatoasa, care combina atat fructele, cat si legumele. Desi suplimentele alimentare reprezinta un ajutor nepretuit in lunile de toamna si de iarna, este recomandabil sa consumi cat mai multe alimente proaspete, care confera ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
De conopida "popcorn" am aflat pentru prima oara acum cativa ani ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... carne . Consistente si gustoase, aromat-picante, rapid de preparat, aceste paste ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... minute, se drege cu sos picant (sau bulion de rosii) si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 8 pulpe de pui inferioare 4 catei de usturoi 3 linguri de miere 3 linguri de suc de lamaie 4 linguri sos de soia 2-3 linguri ulei cu ardei iute (sau ulei si chilli) sare Taiati marunt usturoiul si amestecati sosul din ingredientele de mai sus. In acest sos lasati pulpitele la macerat peste noapte. Le puteti gati a doua zi fie prajite, fie la cuptor. Au un gust foarte bun, combinand dulcele cu iutele si sunt foarte-foarte fragede.
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... cele tex-mex , aceste aripioare picante la gratar se bucura de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Reteta o am de pe culinar,am pus ochii de ceva vreme pe ea ,dar abia acum m-am invrednicit sa o fac.In mod normal ar fi trebuit sa folosesc coasta deporc ,dar cum nu aveam decat de vita am incercat asa,si bine am facut.E o reteta la care cu adevarat te lingi pe degete si pe deasupra si foarte usor de facut . Ingrediente 1 kg coasta vita 1 l bere 100 ml sos soia ketchup dulce foi dafin piper boabe ghimbir Mod de preparare Se fierb coastele in bere impreuna cu cateva foi de dafin si boabe de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Aceasta este din nou una dintre acele retete in care improvizez cu ingredientele care le am la indemana si la final ma minunez cum de nu m-am gandit la asta mai devreme. Ingrediente Friptura pulpe de pui dezosate 1-2 lingurita pasta de ardei condiment special pui putin ulei Salata 1 salata iceberg 1 morcov 1/2 praz 1 ardei gras patrunjel verde ulei de masline Dressing 2-3 linguri cu varf de smantana 2 linguri maioneza 2 maini de Pecorino de la Lactitalia dat pe razatoare boia iute/chilli...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
O reteta simpla, insa gustoasa si satioasa, perfecta pentru cina, dar si pentru un pranz rapid! Ingrediente: 200 gr spaghetti 400 gr rosii cuburi 300 gr creveti decorticati 3-4 catei usturoi 3-4 ardei iuti 1 lingura busuioc uscat 1 legatura patrunjel ulei de masline extravirgin Mod de preparare: Punem intr-un wok 3-4 linguri ulei de masline. Adaugam usturoiul pisat si ardeii curatati de seminte si tocati marunt si le lasam cat sa isi elibereze aroma. Adaugam crevetii. Daca sunt proaspeti ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
250 gr orez cu bobul lung, Mod de preparare: Se fierbe orezul in apa clocotita timp de 15-20 min sau conform instructiunilor de pe ambalaj, adaugind in apa de fiert batonul de scortisoara. Se amesteca intr-un borcan cu capac ardeiul iute sucul si coaja celor doua lamii,zaharul si uleiul. Se agita bine.Se scurge orezul, se scoateti batonul de scortisoara si se adauga jumatate din sosul pregatit peste orezul fierbinte. Se adauga castravetele, piersicile, nucile, ceapa si restul de sos. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 1 lgt boia 1 lgt sofran 1-2 catei de usturoi 2 linguri suc de lamaie 2 bucati piept de pui 200 g macaroane 1 ardei gras rosu 1 ceapa tocata fin 2 lg miere 1 lg mustar frantuzesc (cu boabe intregi) 2 linguri suc de lamaie sare si piper Amesteci boiaua, sofranul, usturoiul, si sucul de lamaie intr-un bol. Adaugi sare si piper dupa gust. Amestecul asta il masezi bine in carnita de pui si il lasi la macerat 3 ore in frigider. Prajesti puiul si fierbi macaroanele. Amesteci ardeiul...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
O reteta exotica, ispititoare, daca doresti sa gusti ceva deosebit... Ingrediente si cantitati: 2 cutii naut 1/3 ceasca miere 1/4 ceasca suc de lamaie 1 lingurita chimen 1 lingurita usturoi macinat 1/2 lingurita sare 2 linguri patrunjel tocat marunt piper, dupa gust biscuiti sarati Mod de preparare: 1. Amesteca toate ingredientele (cu exceptia patrunjelului) intr-un blender, pana se formeaza o pasta. 2. Presara deasupra ei patrunjelul proaspat tocat. Se serveste cu paine prajita sau biscuiti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
6 cotlete potrivite, 3 linguri ulei, 4 buc. rosii, 1 pahar vin, cimbru, menta, sare, piper Mod de preparare: Intr-o cratita, se prajesc cotletele in ulei incins. Intre timp, rosiile curatate de pielita si seminte se dau intr-un clocot, se paseaza si se pun din nou la fiert cu vinul, sarea si piperul. Cotletele se presara cu cimbru si menta, tocate; se toarna sosul si se mai lasa 10 minute la foc moale, in cratita acoperita. Mod de servire Se serveste fierbinte
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Inainte sa gatesc cu gratarul Outdoor Chef de la Grill Society , habar nu aveam ca ma exista o metoda de a gati pe gratar, o metoda ideala pentru peste, dar perfecta si pentru fripturi mai aromate si mai fragede: gatitul pe lemn! Grill Society vinde si planse speciale din lemn pentru a face gratar cu aceasta metoda (le gasiti pe Campinggrill ), planse din diferite esente de lemn, esente care imprumuta carnii aroma lor specifica. Plansele se pregatesc pentru gratar prin inmuierea in apa pentru...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1 pui mare, 100 gr. unt, 3 buc. ceapa, 2 catei de usturoi, 1 litru supa, sare, piper, o lingurita sofran, o lingurita coriandru, 2 linguri faina, 1 buc. lamiie Mod de preparare: Bucatile de pui se pun sa se rumeneasca in unt. Cind sunt pe jumatate gata, se adauga cepele taiate pestisor si usturoiul pisat. Dupa ce s-au aurit si cepele, se toarna supa, sarea, piperul, sofranul, coriandrul. Se lasa sa fiarba aproximativ 1/2 de ora. Dupa ce carnea a fiert, bucatelele de pui se scot, iar in sosul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Daca iti place fasolea batuta este imposibil sa nu poftesti la aceasta pasta delicioasa de naut pe care o poti pastra la frigider si merge sa o combini cu diverse legume. Ingrediente 1 cana de naut pus la inmuiat 12 ore 5 linguri zeama de lamaie 1 chilli uscat 1-2 linguri piper macinat 3 linguri ulei de masline 1 catel de usturoi 1 manunchi de frunze proaspete de patrunjel Mod de preparare 1. Se fierbe nautul si se strecoara, pastrand putina apa 2. Se pune in robotul de bucatarie toate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , aroma complexa si luxurianta. O supa picanta si totusi suprinzator de delicata ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... -o farfurie se prepara un sos picant : se amesteca mustarul cu uleiul ... ridichile. Deasupra se toarna sosul picant de mustar. Mod de servire ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aceasta reteta de friptura se prepara, in general, in Australia, servindu-se alaturi de o portie de piure de cartofi. Ingredientele sunt pentru 3 persoane. Daca ai mai multi invitati la cina, maresti cantitatile. Ingrediente si cantitati: 3 bucati mari de carne de porc 2 linguri cu unt 1 lingura cu ulei 1-2 linguri cu faina 1 1/2 ceasca cu supa de carne 150 ml de smantana 1 lingura cu mirodenii pentru friptura sare si piper proaspat macinat Mod de preparare: 1. Presara sare si piper peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro