Cauta in 21.294 retete
... Se taie carnea de porc si se pune la fiert,dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pentru mamaliguta: puneti la fiert 2 litri apa. Cand se apropie de ... , am pus un strat de mamaliguta , apoi branza de burduf si smantana , iar mamaliguta .....pana am epuizat toate branzica . Rastorn apoi pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 limbi de porc, 2 cepe, 1 lingura bulion, 1 ceasca vin, 2 linguri ulei, sare, piper, 1/2 kg cartofi Mod de preparare: Se spala limbile si se fierb in clocot 5 minute. Se scot din apa si se curata de pielita. Se inabusa la foc mic, apoi se pun sa fiarba in ulei amestecat cu o ceasca de apa si una de vin, impreuna cu cepele, sare si piper. Din cind in cind se mai toarna putina apa. La sfirsit se pune bulionul si se servesc cu cartofi fierti cu sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... preparare: Se taie felii ficatul porcului si se pune in apa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime ... cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... buturele de porc marisoare(peste un kg. fiecare), un pachet de ... , dafin, 300 gr. pulpa de porc sau de vitel. Mod de ... de carne slaba pulpa de porc sau o felie subtire de cotlet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : Se ia un but de porc sau jumatate de but, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 1 galbenus 1 praf de sare 1 farfurie cirese fara samburi Intre timp preparam ... obtinem o crema. La sfarsit adaugam ciresele si amestecam cu o lingura, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg carne de porc, 1/2 kg ceapa, 4-5 linguri ulei, 1-2 linguri bulion, 1 legatura ... cunosc bucatile de ceapa. Mod de servire Se serveste cu mamaliga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. cirese rosii (cu miezul tare), 400 gr. zahar, 100 ml. apa, 1 lamiie, 1/2 l coniac Mod de preparare: Se spala fructele, se inteapa cu un ac din loc in loc, se aranjeaza intr-o salatiera cu felii de lamiie printre ele. Se acopera cu siropul de zahar si apa si, reci, se amescteca apoi cu coniacul, Mod de servire Se pot servi imediat sau se pot pastra mai mult timp.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se portioneaza carnea pentru a fi tocata prin masina de tocat carne, se spala si se toaca prin masina.Se curata 2 capatani de usturoi, se zdrobeste pana obtinem o pasta si se adauga peste compozitie. Adaugam condimentul pentru carnati, cimbrul sfaramat in palma, sarea, boiaua, amestecam, gustam si mai completam cu ce lipseste. Amestecam foarte bine sa se omogenizeze compozitia, pregatim masina de tocat la care atasam dispozitivul pentru carnati de calibru oaie si facem carnatii, avand grija...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. muschi de porc, 400 gr. susan, sare, piper, cascaval ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Se pregateste carnea de porc asezonand-o cu sare,piper,condimentele ,cimbrul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Morcovii se taie felii, cepele se taie în sferturi, ciupercile întregi, iar cateii de usturoi în jumatati si se asaza pe fundul unei tavi potrivite ca adâncime. Carnea se condimenteaza cu sare si piper si alte condimente care va plac si se asaza pe patul de legume. Se adauga apa si vinul în tava apoi se acopera cu folie de aluminiu. Se înteapa folia în câteva locuri cu o scobitoare, pentru a permite aburului sa iasa si se introduce la cuptor la 170 de grade Celsius timp de 90 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 300 kg. carne de porc, 100 ml. ulei, 100 g. faina, 800 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. zahar pudra, 200 gr. cirese fara simburi, 30 gr. unt ... sarea, 50 gr. zahar si ciresele. Se topeste untul si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Margarina cu zaharul se amesteca bine,apoi adaugam galbenusurile si amestecam pana devine spuma totul.Incorporam faina si praful de copt,apoi albusurile batute spuma.Compozitia se pune in tava tapetata cu hartie de copt si deasupra punem ciresele curatate de samburi. Coacem la foc mediu.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. carne de porc, 1 kg. bame conservate in bulion, 2 cepe, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. cirese pietroase, 3 linguri faina, 3 linguri bere, 1 lingura untdelemn, 2 linguri zahar ... Mod de preparare: Se spala ciresele cu codita. Se amesteca faina ... albusul batut spuma. Se inmoaie ciresele in aluat, lasind coditele afara ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com