polo parmegiano italian sandwich
Pagina 2 din 5
O reteta simpla si gustoasa. In plus, se pregateste rapid. Pofta buna! Ingrediente 2 mere decojite si taiate felii 8 felii de paine 4 felii de branza brie 4 linguri de nuci pecan Preparare Asaza merele intr-o tava si pune-le in cuptorul incins. Lasa-le 15-20 de minute pana se inmoaie si capata o culoare aurie. Pune gratarul la incalzit. Asaza pe fiecare felie de paine branza, dupa care adauga merele si nucile pecan si inca o felie de paine. Lasa-le pe gratar timp de 3-4 minute pana cand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul si topeste untul într-o tigaie adânca, în care pui apoi usturoiul, ciupercile si ceapa, taiate marunt. Dupa trei minute, adauga faina si amesteca pâna când sosul de ciuperci se închide la culoare. Toarna încet laptele si amesteca pâna când compozitia devine legata, apoi adauga condimentele. Lasa compozitia deoparte si fierbe foile de lasagna conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi scurge apa. Asezi un strat de sos de ciuperci pe fundul unei tavi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , tare sau moale. Puneti pe sandwich si o felie de rosie, adaugati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Reteta este inspirata tot de pe Culinar , numai ca eu am adaptat-o un pic (mai mult) si cred ca o sa fac si o varianta mai ... lipicioasa :D Ingrediente: - ciuperci intregi, de marime mica sau medie - cascaval - marar - usturoi - sare, piper Mod de preparare umplutura: Coditele ciupercilor se taie marunt si se calesc (eu prefer untul, pentru ca le da o alta aroma). Se adauga usturoiul pisat si mararul tocat, se condimenteaza si se mai lasa pe foc cca 2 min. Se lasa la racit. Ingrediente...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ce o scoatem din cuptor, asamblam sandwichul nostru rulat: punem intai cateva ... e nevoie) Si la final, rulam sandwichul si il servim imediat. Din ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Culoarea, gustul si esenta Italiei sunt cuprinse in aceasta salata desavarsita prin simplitate. Insalata Caprese sau salata a la Capri, preparata in culorile tricolorului statutui peninsular verde, alb, rosu e considerata adevaratul simbol al bucatariei italiene. Numita pe alocuri, din ratiuni ce tin de orgolii regionale, salata Bocconcini di mozzarella con pomodori e basilico , salata Caprese are o cerinta esentiala pentru o reusita garantata: ingrediente proaspete si de buna...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Bustrengo este o prajitura delicioasa originara din zona Romagna. - 100 gr. fana de malai - 200 gr. faina obisnuita - 100 gr. firimituri de paine - 200 gr. zahar sau miere - 3 oua - 500 ml lapte - 100 gr. stafide - 100 gr. smochine taiate feliute - coaja de la o lamaie - coaja de la o portocala - 500 gr. mere decojite si taiate feliute - 60 ml ulei de masline - 1 lingurita sare Amestecati cele doua feluri de faina, firimiturile de paine, ouale intregi si uleiul, apoi incorporati laptele. ...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
pun cartofii la fiert, in coaja. Cand sunt fierti curata coaja. Intr-o tigaie incapatoare pune sunca la rumeni, taiata in bucatele mici, apoi carnea de vaca si toate verdeturile tocate marunt. Lasa totul pe foc circa 10-15 minute amestecand. Adauga putin ulei, doar daca este cazul. Stinge carnea cu vin rosu, si lasa totul pe foc, sa fiarba inca 15 minute. Potriveste de sare si piper. Unge o tava, care merge la cuptor, cu unt. Aseaza carnea rumenita, cu tot cu sos, intr-un strat uniform, apoi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... felie de paine. Rezulta un Sandwich foarte aromat, satios si fooooarte ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Cascavalul se taie cubulete si se da la cuptorul cu microunde, pentru a se topi. Se scoate si se intinde cu ajutorul sucitorului, pe o folie alimentara, astfel incat sa obtinem o foaie de cascaval. Se lasa sa se raceasca, dupa care, fiecare dupa imaginatie, ii decupeaza pe Mickey Mouse si Minnie. Rochita lui Minnie si fundita am facut-o din ardei capia copt, cu bulinute din cascaval. Pantalonasii lui Mickey i-am realizat din muschi file feliat. Ochisorii si gurita le-am facut din masline.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Sa prepari pastele in stil italian este, insa, o adevarata arta. Pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr naut, 1 legatura patrunjel verde, 1 legatura coriandru proaspat( daca nu aveti puneti inca o legat de patrunjel), 1 ceapa rosie mare, 1 ceapa alba mare, 6 catei de usturoi, ulei de masline, piper, boia dulce 1 lgt, curry 1 lgt, turmeric, seminte de susan 4 lgt, curcuma 1 lgt, nucsoara 1 vf lgt, chimion macinat 2 lgt, 2 lgt vegeta, rosii, cartofi prajiti, castraveti acri, varza alba si rosie, pesmet si faina pentru prajit, ketchup, 2 lg faina pentru compozitie, 1 lg bicarbonat, lipie,...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Lupul de mare ( Pesce lupo, italiana ) este alaturi de intrega familie ... mare europeni, numiti branzino in italiana pestele favorit al Italiei si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Tare lene mi-a fost saptamana asta. Cred ca se trage de la faptul ca sunt in concediu. N-am avut nici un chef sa mai scriu, dar prietenele mele Angelica si Lory ma tot trag de maneca sa le povestesc cum a fost la Milano si la Roma. Si sa pun poze, bineinteles. Ce nu fac eu pentru voi... Iata povestea unui blogger culinar, care a participat la concursul Electrolux si a avut norocul sa castige nu trei zile in Italia, ci o experienta din care isi va hrani sufletul mult timp de acum incolo. Ca...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Italienii au obiceiul de a savura aceasta prajitura alaturi de un pahar de vin rosu, dulce. Te invit sa le urmezi exemplul. Ingrediente si cantitati: 2 oua 2/3 ceasca de zahar 4 linguri cu unt topit 1/4 ceasca de ulei de masline 1/3 ceasca de lapte 1/2 lingurita cu esenta de vanilie 1 1/2 ceasca de faina 3/4 lingurita cu praf de copt un praf de sare 2 linguri cu coaja rasa de lamaie 2 linguri cu coaja rasa de portocala 300 g boabe de strugure negru Mod de preparare: 1. Incinge cuptorul la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa, spalata si curatata, o toci marunt. Chiflele le inmoi in apa rece si le storci bine. Din ceapa, paine, carne, oua si pesmet faci un amestec, iar la urma, adaugi si usturoiul tocat marunt. Pui apoi sare, piper, mustar si boia, dupa gust. Rosiile le oparesti, le decojesti si le tai felii, la fel si branza. Incingi cuptorul la 175 de grade si introduci tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Te-ai saturat de carnuri, dulciuri, sosuri, combinatii calorice bomba pentru organismul tau? Esti obosita, nu mai ai energie sa gatesti feluri alambicate si pretentioase? Tocmai te-au anuntat prietenii ca vin la cina si nu ai nimic in frigider? Nu-i nimic. Avem un preparat foarte usor de facut, delicios, perfect pentru tine si pentru musafirii tai. Pastele cu verdeturi, un produs specific bucatarie italienesti, ar fi alegerea perfecta. Ingrediente: 500 g de spaghete fierte 200 ml smantana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -aliment deosebite, originara din provincia italiana Emilia Romagna. Numita uneori si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Fierbem cartofii 30-35 minute, sau pana cand, infigand o furculita intr-un cartof, aceasta intra cu usurinta in el. Ii scoatem din apa, ii lasam sa se racoreasca putin, apoi ii curatam. Se paseaza cu telul. Peste cartofii pasati, se adauga toate ingredientele de mai sus (indiferent de ordine), cu exceptia mozzarellei, suncii de Praga si 2-3 linguri de parmezan. Se mixeaza pana obtinem o pasta. Se tapeteaza o forma rotunda cu unt si pesmet. Se pune jumatate din compozitia placintei de cartofi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un castron destul de mare se pune uleiul de masline, drojdia, un praf de sare, laptele putin incalzit peste care se adauga faina cat cuprinde pana se face o coca numai buna de framantat. Se framanta vreo 6 min dupa care se lasa la crescut cat puteti (pana creste considerabil). Dupa ce creste, se imparte aluatul in doua si se intinde cu facaletul in forma rotunda si se pune intr-o tava unsa in prealabil cu putin ulei de masline. Se fac doua tavi si se mai lasa putin la crescut si in...
Reţetă de pe retete.eva.ro