Cauta in 20.697 retete
Se intampla lucruri suspecte in bucataria mea! Duminica am scos din congelator niste oase de pui (cele ramase de la puiul manastiresc) ca sa fac o supa buna pe ele pentru niste cartofi boulangere. Cand s-a dezgetat, am taiat zarzavatul si urma sa pun puiul la fiert. Doar ca am deschis punga cu carnea si stupoare, acolo nu erau oasele de pui ci oasele de miel ramase de la gyros si pe care am avut inspiratia sa las un pic de carne. Dar nu asta este lucrul suspect, ci faptul ca punga cu oasele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Pentru inceput, pastravul curatat si eviscerat se pune intr-o tigaie impreuna cu vinul alb sec, 1 lingurita rasa de sare, foile de dafin si atata apa cat sa-l acopere (poza 1). Se pune pe foc mic si se fierbe timp de 10 minute, intorcandu-se la jumatatea timpului, dupa care se scoate pestele pe o farfurie sa se raceasca. Supa se strecoara si se pastreaza. 2. Ceapa se toaca marunt, usturoiul se zdrobeste. Se pune uleiul de masline intr-o tigaie incapatoare (care va trebui sa fie suficient...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (mari, fara codita), 2 oua batute usor, 2 cesti pesmet, 1 ceasca nuca macinata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... copt, 60 g unt, 1 ou batut usor, 1-2 linguri apa de la gheata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ce doua maini dibace au pregatit umplutura (am amestecat carnea cu ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... de burduf iute, 500 g telemea usor sarata, 6 oua, ulei pentru uns ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , rasi sau taiati marunt, fierti usor, 1 ardei gras rosu mediu, taiat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... copti. - 4 cotlete de porc batute usor cu ciocanul de lemn, 2 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... taiat bucatele, un galbenus batut usor, 2 linguri apa de la gheata ... , 1/4 ceasca zahar tos, 1 ou batut usor, 1 lingurita esenta de vanilie, 2 lingurite ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie rosiile in doua si se storc astfel incat miezul apos cu seminte sa iasa afara. Se scoate miezul cu olingurite. Se pun rosiile si restul ingredientelor pentru pesto siciliano,fara ulei, intr-un blender si se marunteste totul bine. Se adauga uleiul si se mixeaza pana obtineti o pasta. Se adauga sare dupa gust . Se fierb pastele in multa apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg pastrand cateva linguri de apa(5-6) . Se pune apa intr-un bol si peste ea pastele scurse....
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Cartofii se curata, se spala si se pun la fiert în apa clocotita timp de 10 minute. Se scot si se lasa sa se raceasca, apoi se taie în felii de 1 cm grosime. Brânza se sfarâma sau se da pe razatoare. Cârnaciorii se taie felii si se calesc timp de 2-3 minute la foc iute, cu un praf de sare si piper, pentru cei care manânca mai picant se poate adauga si boia sau ardei iute tocat marunt. 2. Se ia un vas de sticla termorezistent si se tapeteaza cu unt. Se aseaza un strat de cartofi,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
La fiecare sul de placinta se suprapun cate 6 foi, unse cu ulei sau unt topit. Ungerea se face cu o pensula, inmuiata in ulei. Se presara pe fiecare sul cate 125g miez de nuca si 125g zahar tos. Se pun sulurile in tava unsa si se rumenesc la foc potrivit.Separat, se prepara un sirop din: apa, zahar, rom si zeama de lamaie. Acestea se fierb, doar cat sa se dizolve zaharul. Esenta de rom se adauga la sfarsitul fierberii siropului.Cand placinta este rumena, se scoate din cuptor si se toarna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Branza se amesteca cu un ou intreg, 50 de grame de zahar, stafidele si un plic de zahar vanilat.Se separa ouale, galbenusurile se mixeaza cu un plic de zahar vanilat, 80 de grame de zahar si smantana.Clatitele se umplu cu amestecul de branza, se impacheteaza ca sarmalele si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt, presarand fulgi de unt si pe deasupra (sau vase individuale cu cate doua clatite).Albusurile se bat spuma tare, apoi se adauga restul de 120 de grame de zahar si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
La fiecare sul de placinta se suprapun cate 6 foi, unse cu ulei sau unt topit. Ungerea se face cu o pensula, inmuiata in ulei. Se presara pe fiecare sul cate 125g miez de nuca si 125g zahar tos. Se pun sulurile in tava unsa si se rumenesc la foc potrivit.Separat, se prepara un sirop din: apa, zahar, rom si zeama de lamaie. Acestea se fierb, doar cat sa se dizolve zaharul. Esenta de rom se adauga la sfarsitul fierberii siropului.Cand placinta este rumena, se scoate din cuptor si se toarna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se prepara din patru feluri de fasole - este usor sirapid de pregatit, deoarece legumele pot fi conservate. Pentru a avea uncontinut ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... inghetata :)) Se prepara incredibil de usor si rapid, in cazul de fata fiind pregatite la cuptorul cu microunde, dar ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... branza albusurile si se amesteca usor de jos in sus. Se da la frigider pana se pregatesc fructele si siropul. Fructele: Capsunile ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pentru azi, v-am pregatit o portie de gnocchi cu spanac alaturi de ... celor carora le plac combinatiile usor dulci. Ingrediente gnocchi : 500 g cartofi ... mai putine portii. Intre timp pregatim crevetii decorticati. Amestecam intr-un ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Dupa masa copiasa de Paste, ai nevoie de cateva supe si poate o salata sa iti usurezi digestia. Ti-am pregatit 5 retete extrem de usor de realizat, iar unele dintre ele nici nu au nevoie de aragaz). Ai nevoie doar de 5 MINUTE! Iata 3 supe rapide si 2 salate usoare.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un desert delicios si usor de pragatit, mai ales daca ai ... pe ultima suta de metri pregatirea desertului pentru masa de Paste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro