Cauta in 21.294 retete
... castraveti murati, ardei iuti in otet si zacusca dupa retetele ei ... castraveti (am pus ochiometric) - 1 L de otet - 5-6 linguri de sare pt muraturi ... dat in clocot apa cu otetul, am pus apoi sarea, zaharul ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Sterilizarea borcanelor pt conserve : varianta I ani de zile am procedat in ... urmator si niciodata n-am avut conserve cu mucegai sau stricate : borcanele ... , se pastreaza mai bine. Tipsuri pentru conserve : -eu nu folosesc niciodata conservant, doar lamaie -secretul este ca borcanele sa fie foarte bine ... puteti proceda si cu celelalte conserve, sosuri, paste, bulion -pun capacele ... in paturi...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Zarzavatul dorit. Mod de preparare: Prin aceasta metoda se conserva frecvent in mica gospodarie: morcovii, patrunjelul, telina, mai ales cind nu se dispune de spatii de depozitare. Zarzavatul se spala bine de pamint cu spalatorul din plastic, se curata si, apoi, fara sa se mai spele, se taie in felii de 1/2 cm sau mai groase sau se lasa intregi (radacinile subtiri).
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in camara. Conopida se poate conserva, la fel, numai cu apa ... , in punga de nylon, 5-6 luni. Nefiarta nu se poate conserva inghetata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Cunosc foarte multe tipuri de conserve, cum se fac, numai ca ... conditii pentru a le prepara si conserva, pentru ca ma aflu peste granita . Oricum , deschideti capitolul de Conservare a legumelor si fructelor, si veti gasi multe retete de conserve foarte gustoase pentru sezonul de iarna ... inceput : sunt doua moduri de a conserva aceasta gustare-trio PRIN STERILIZARE ... , ca e valabila si pentu...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... care am dori sa le conservam pentru iarna, sau sa le ... deja exemple in fotografii pentru conservarea fasolei pastai, usturoiului si patrunjelului ... in congelati. Legume Timpul de conservare in luni Morcovi 10-12 ... intrebuintare, am incercat de 2 ori si apoi am renuntat, prefer conservele ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... oparit. O parte din spanac se conserva sub forma de piure (trecut ... ce s-a scurs bine, se poate conserva la congelator mare, in pungi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... dintr-un motiv foarte simplu : otetul se dozeaza per borcan, nu ... fi diminuata. Ingrediente: - 1 kg ardei - otet ( aproximativ 1 litru) - bobite de mustar ... se adauga la fiecare borcan : - otet pana la jumatate - 1/2 lingurita boabe ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... de 1989. Numai fructe, fara conservanti si E-uri... Gemul este un ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... sau o lingura sos soia pentru reductia de otet balsamic: 50 ml otet balsamic de calitate 100 ml vin rosu 2 linguri miere de ... soia. Pregatim si reductia de otet balsamic astfel : punem intr-un vas vinul, otetul balsamic si mierea de albine. Fierbem pana se ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... cate o lingurita la fiecare borcan -otet de vin de la topoloveni ... grame si se completeaza cu otet de 9 grade direct din sticla ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... in camara. Conopida se poate conserva, la fel, numai cu apa ... , in punga de nylon, 5-6 luni. Nefiarta nu se poate conserva inghetata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente 3 kg varza rosie 1/2 l otet 1/2 l apa 1 lingura sare Se toaca varza fideluta. Adaugam sarea si frecam in maini bine de tot pana se inmoaie si incepe sa isi lase zeama. Punem apoi varza frecata in borcane de 800 gr . Fierbem otetul cu apa pana da in clocot. Turnam amestecul fierbinte in borcane peste varza. Le punem in camara iar iarna cand le desfacem adaugam doar uleiul si gata salata.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
12 kg de vinete 2 kg ardei galben (cei de umplut de ex) 2 kg gogosari 2 kg ardei capia(rosu) 1 1/2 ulei (pt prajit)1/2 ulei (pt deasupra in borcan) 4 kg rosii 3 kg ceapa 1 litru suc de rosii sare,piper,foi de dafin. Vinete,ardeiul galben,gogosari de coc si se curata de coaja se lasa la scur (eventual pina a doua zi)dupa care se toc marunt. Ceapa se curata se toaca mic(patratele) si ardeiul capia la fel.Se pune intr-o cratita mare ulei( 1 1/2)la incins dupa care se adauga ceapa si la 15 minute...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Acum, cand inaintam spre iarna, ne-ar placea sa ,,prindem" cateva raze de soare in borcane si sa le pastram pentru zilele mohorate sau pentru cele in care nici nu se face cinci dupa-amiaza, iar afara este intuneric. Ei bine, nu este posibil sa conservam soarele, dar putem pastra roadele culese vara si toamna. Fructele si [&] Post-ul Stiati ca& fructele si legumele conservate pot avea mai multe beneficii nutritionale decat cele proaspete? apare prima data in...
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Unul dintre cele mai populare si mai la indemana gemuri (sau dulceturi), gemul de prune se remarca prin gustul puternic, dulce-acrisor. Ideal pentru realizarea prajiturilor traditionale, a fursecurilor si a cornuletelor, gemul de prune este obligatoriu pentru camara de iarna. Timp de preparare: 2 ore (plus 12) Ingrediente: 5 kilograme de prune 2 kilograme de zahar 4 rulouri de scortisoara zeama de la 2 lamai Preparare: Spalati prunele si indepartati-le codita. Scoateti samburii fructelor si...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de castraveti si gogosari in otet, 1 l otet la 3 l de apa, 1 lg ... intra in borcane 50 ml otet alb de 9? 1 legatura marar verde ... si 1 lg rasa de sare, otetul impartit egal in fiecare borcan cate 3 lg otet la fiecare si apoi apa rece sa completam ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
conopida alba si deasa, suc de rosii, sare Mod de preparare: Se desface conopida in buchetele, care se fierb 10 minute in apa clocotita si putin sarata. Separat, se trec rosile prin separatorul de seminte. Se fierbe in clocote, 10 minute, sucul obtinut. Se pune conopida in borcane de 800 gr., se acopera cu sucul de rosii clocotit, se leaga cu celofan si se sterilizeaza conserva pe baie de aburi, 30 de minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 l otet 3 l apa 4 lg sare 8 lg zahar Ardei iuti Boabe de mustar Cimbru Boabe piper Foi de dafin Marar uscat Usturoi Frunze de telina Punem pe fundul borcanelor usturoi, 1 lgt boabe mustar, marar uscat si cimbru. Asezam ardeii si deasupra iar marar uscat si boabe de mustar. Fierbem apa cu sarea, zaharul, piperul, frunze de telina, foile de dafin si otetul. Turnam fierbinte peste ardei. Punem capac si lasam la cald pana a doua zi.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com