pla cinta cu aluat foietaj congelat si visine
Pagina 1 din 5
Se fierb cartofii in apa cu sare. Se razuiesc cascavalul si branza telemea - aceasta se amesteca bine cu mararul tocat. Intr-o tava unsa se intinde aluatul foietaj, se inteapa cu o furculita apoi se unge cu un strat subtire de rosii pisate. Se presara apoi cascavalul si se aseaza pe toata suprafata cartofii noi fierti. Peste cartofi se presara branza telemea si carnaciorii taiati bastonase. Se coace 35 - 40 de minute la 200 de grade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dovleacul se spala, se curata de coaja, samburi, se portioneaza si se da prin razatoare.Intr-o tigaie se pune dovleacul, apa, zaharul. Se pune la foc mediu, se amesteca din cand in cand.Intre timp se unge un vas yena cu ulei se aseaza aluatul foietaj si se adauga compozitia de dovleac.Aluatul ramas in plus se taie fasii si se aseaza peste compozitia de dovleac.Se unge cu galbenus de ou si se introduce la cuptor cca. 45minute.Se presara zahar...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de reteta de aluat frantuzesc sau aluat de foietaj si asta pentru ca, recunosc, e o reteta destul de laborioasa ... usor. In plus, il puteti congela si il aveti la indemana ... jur de 800g de aluat de foietaj. Ingrediente: - 500g faina - 15g drojdie uscata (2 pliculete standard) - 100g ... , pentru carnaciori in aluat, pentru tot felul de foietaje sau...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... culinare interesante. Ingrediente: - 400 gr aluat foietaj - 2 cartofi dulci mari - 110 gr de unt la temperatura camerei ... de 22 cm, decongelam aluatul de foietaj si il asezam in forma de tarta. Folosim o furculita pentru ca aluatul sa nu se ridice la ... lamaie. Turnam compozitia in tava, peste aluatul de foietaj. Ungem marginile aluatului cu...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... pus si cateva pungi la congelator, nu pentru ca nu as ... de pregatit si care rezista foarte mult la congelator. Ingrediente: - 400g aluat foietaj - 900g inghetata de vanilie cu nuci - 300g dovleac copt - 150g ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , faina. La final integrati in aluat si condimentele (puteti sa adaugati ... plus, depinde de gusturi). Asezati aluatul pe o folie sau pe hartie ... folia), rulati si puneti aluatul la congelator pentru minim o ora. Scoateti-l din congelator si taiati-l felii si dati ... . Nu trebuie sa folositi tot aluatul. Puteti taia doar cateva feliute si dati restul la congelator,...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... si sare dupa gust. Intinzi aluatul si il tai patrate cu ... pe o parte din bucatile de aluat cate un ficatel crud si ... la cuptor pentru 15-20 de minute. - 1 pachet de aluat de foietaj congelat, 1 piept de pui, 350 g ficatei de pui, 300 g cascaval, 120 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Un pachet aluat frantuzesc congelat, 1.5 kg prune, 150 g unt, 150 g faina, 100 g migdale macinate ... zahar vanilat. Mod de preparare: Aluatul se lasa la dezghetat si ... felii si se pun peste aluat. Se lasa 15 min, timp ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Foietajul se lasa la temperatura camerei pentru a se dezgheta. Merele se curata si se dau prin razatoare. Intr-o cratita se pune untul, apoi se pun merele, zaharul, scortisoara, nucusoara si romul. Se lasa circa 10 min sa se caleasca. Se iau foile de foietaj, se ung cu ulei, apoi se pune compozitia si se ruleaza. Se pune placinta la cuptor pentru circa 20-30 min. Pofta buna!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Foietajul se lasa la temperatura camerei la dezghetat. Merele se dau pe razatoare, se storc , se amesteca cu scortisoara, zahar. Se ruleaza cate patru foi care au fost unse fiecare cu unt in mijloc se pune compozitia in care se poate adauga si miez de nuca. Se unge aluatul cu amestecul de ou batut cu smantana si se da la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... când se rumenesc putin. Întinde aluatul decongelat pe o baltul de lucru ... , apoi taie marginile pentru ca aluatul sa aiba în jur de 30cm x 15cm. Asaza aluatul pe o tava de copt unsa cu putin ulei ... aproximativ 2 cm de jur împrejurul aluatului. Unge marginile cu putin ou batut. Cu o furculita, înteapa baza aluatului, apoi întinde pesto-ul de ... aranjezi cu grija pe baza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si omogenizam bine. Foaia de aluat se taie in doua,o parte ... de branza. Cu surplusul de aluat ,care se decupeaza dupa ce ... . Deasupra asezam partea mica de aluat,o intepam cu furculita,apoi ungem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Aluatul se aseaza intr-o tava de tarta sau pur si simplu ... este necesar sa ungem tava, foietajul are suficienta grasime in el ... compozitia si se toarna peste foietaj. Taiem rosiile in felii cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se intinde aluatul se aseaza intr-o tava rontunda,se indeparteaza excesul de aluat ,apoi se intinde sub forma rotunda.Se inteapa cu furculita aluatul din tava se aseaza nucile macinate amestecate cu zahar si ciocolata rasa,deasupra se aseaza felii de portocala ,se pune restul de aluat deasupra.Se baga la cuptorul preincalzit la 180 C.Se serveste cu topping de ciocolata alba/neagra deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se aseaza aluatul de foietaj intr-o tava rotunda cu fundul detasabil , unsa in prealabil ... branza de capra rasa pe razaroare , adaugam totul peste aluatul de foietaj , iar restul de branza se presara pentru gratinare deasupra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a cali ceapa, adaugând sare si piper dupa gust. Dupa ce aceasta este gata, punem spanacul tocat marunt si adaugam 100 ml apa. Lasam la scazut pâna obtinem o compozitie legata si o lasam la racit. Între timp batem bine cele 2 oua împreuna cu smântâna si încorporam rezultatul în spanacul rece. Se toarna umplutura între cele doua foi de placinta si se baga la cuptor pâna se rumeneste. Este de preferat sa se consume rece! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare: Foaia de foietaj se taie pe jumatate si ... ulei cu prima bucata de foietaj. Branza dulce se amesteca cu ... cea dea doua bucata de foietaj intinsa cat sa acopere tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... luatul de foietaj se lasa la decongelat la temperatura camerei. Se ... sare. Se intinde foaia de aluat si cu o forma rotunda decupam ... momentul servirii. Din resturile de aluat se pot face niste saratele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se acopera cu foaia de aluat. Se decupeaza pe unde este ... -45 minute sau pana cand foietajul este rumen. Se serveste calda ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Decongelati foile de aluat. Incingeti cuptorul la 180
Reţetă de pe www.eculinar.ro