Cauta in 20.697 retete
... -o tava in cuptor, citeva minute, pina se topeste brinza. Se asaza ... usturoi, 10 felii subtiri piine neagra, 100 g brinza telemea, 2 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Frecati separat galbenusurile cu zaharul pina ce se albesc, adaugati zeamilul ... sa bateti compozitia cu telul pina ce devine omogena. Adaugati nuca ... frisca nebatuta, continuind sa amestecati pina ce sosul devine omogen. Luati ... g simburi de nuca, 100 g ciocolata neagra amara, 4 galbenusuri, 1 lingura cacao pudra ... (Maizena). Pentru sos: 200 g ciocolata neagra amara, 150 ml cafea tare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de sare. Se mixeaza totul pina cind compozitia isi dubleaza volumul ... migdale, ghimber, sare, 50 g ciocolata neagra, 50 g miezuri de nuca, 50 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 200 gr. pesmet de piine neagra, 150 gr. migdale, 7 oua, 1/2 lingurita ... da la cuptor; la inceput (pina se ridica) la foc potrivit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu zaharul ramas, frecati-le pina ce incep sa se albeasca ... -o pe foc sa fiarba incet, pina ce crema incepe sa se ... faina (toata deodata) si amestecati pina ce obtineti un aluat neted ... , sare. Pentru crema: 250 g ciocolata neagra amara, 300 ml lapte, 4 galbenusuri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... amesteca cu sucul de portocale pina cind devine lichid. Frisca se ... , 2 portocale, 200 g physalis, 100 g ciocolata neagra, zahar pudra. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... zaharul tos si zaharul vanilinat pina cind totul devine ca o crema ... cubulete. Separat, se mixeaza ouale pina cind isi dubleaza volumul. Se ... din comert, 3 cuburi de ciocolata neagra, zahar vanilinat, coaja rasa de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , laptele si ouale. Se mixeaza pina cind rezulta o compozitie omogena, se ... , se face o glazura din ciocolata neagra taiata bucati, o lingura de rom ... , 100 g ciocolata alba, 100 g ciocolata neagra, 30 g nuca de cocos, rom ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... stropesc cu esenta de cafea neagra, indulcita cu zahar si amestecata ... frisca. Se lasa la rece pina a doua zi. Pentru a servi, se ... g biscuiti, 2 pahare esenta de cafea neagra, indulcita cu 100 g zahar si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de lapte dulce se mixeaza pina cind devine ca o crema fina ... decora cu zabrele de ciocolata neagra, topita la bain-marie. - 300 ... cutit pudra de scortisoara, ciocolata neagra. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se raceasca. Frisca se mixeaza pina cind nu mai cade de ... cu zahar vanilinat, 300 g ciocolata neagra, 50 g zahar pudra, 100 g fistic ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ml frisca, se adauga ciocolata neagra topita, se omogenizeaza si se ... bine cu o lingura de lemn pina cind se topeste si are ... , 500 ml frisca, 200 g ciocolata neagra, 200 g ciocolata alba, 6 smochine, 4 kiwi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... citeva fursecuri :) ) Umplutura: 250 g ciocolata neagra 500 ml smintina dulce (30 ... . Se tine forma la rece pina e gata umplutura. Ciocolata se rupe ... tine pe foc mic, amestecind, pina se topeste. Se lasa la ... sfirsit amidonul, batind cu mixerul, pina la omogenizare. Compozitia nu trebuie ... clocotita, in forma mare, cam pina la jumatatea formei mici. Folia ... ora, apoi se micsoreaza focul...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
... , avand note de miere si pin. Darjeeling White (Ceai alb de ... . Acest procedeu da frunzelor culoarea neagra. Ceaiul negru isi pastreaza aroma ... in fumul unor ace de pin arzand); aroma sa este puternica ... de fructe si note de pin si flori; este un componet ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... felii, cateva bobite de coacaze neagra/rosie si zmeura. dam la ... 1 1/2 lamaie si punem la fiert pina obtinem un sirop bine inchegat ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... .Cind sint coapte, au culoare neagra-violacee si marimea unei visine ... sa fiarba 30-40 minute, pina cind le plesneste bine coaja ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... care se spala de coaja neagra si se toaca marunt. Apoi ... sa fiarba la foc mic, pina cind apa a scazut; se dauga ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro