peste tuna prajit
Pagina 1 din 5
Te-ar mai putea interesa:
peste marinat la borcan, chiftele post de peste, pastrav prajit, somn prajit, peste, conserve de peste pt iarna, peste la cuptor, plaman de porc prajit, conserva peste caras, ciorba de peste
... si o calim pana ce se face aurie si punem peste ceapa prajita si adaugam o canita de apa si lasam sa fiarba ... pe care le umplem cu ciupercute prajite dar si cu smantana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rondele de rechin: Se spala pestele ,se usuca cu un prosop ... uleiul de masline intr-o tigaie de teflon si punem pestele la prajit ,la foc mic ,pe ambele parti pana se rumeneste ... asezoneaza bine. Pune fileurile de peste,pe farfurii calde si serveste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pestele, se presara putina sare, piper si putin alcool, se face o taietura in care se introduce o felie de sunca presata. Se trece prin faina alba, prin oul batut, dupa care prin pesmet si se pune la prajit in ulei incins. - 200 g peste alb, 80 g sunca presata, sare, osake, piper, 50 g pesmet, 1 ou, faina alba. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fileuri pe peste 150ml apa minerala 4-5 linguri de faina sare, piper ... 5 linguri de pesmet ulei pt prajit Intr-un castron se face ... cu faina, apoi prin pesmet . Se pun bucatie de peste la prajit in ulei incins, dupa 2 minute se intoarce si se ... pt a absoarbi toata grasimea. Langa peste merge foarte bine un sos ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... ] In varianta moderna a acestei retete, pestele este fiert inabusit impreuna cu ... untul si uleiul intr-o tigaie. Scuturati excesul de faina si prajiti pestele la foc iute pe ... sa nu se rupa. Pestele trebuie prajit putin timp - 2-3 minute pe fiecare parte, pana prinde o crusta ... prajeasca in profunzime.[/note] Scoateti pestele pe un servet de hartie ... culoarea. Stingeti cu...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se pune fasolea la fiert si se da un clocot doua apoi se arunca apa ,se spala fasolea si se pune din nou la fiert la foc mic cu capac pe oala sa fiarba usor.Separat tocam o ceapa ,doua si o punem la undit cand este aurie se pune carnea taiata bucati,se adauga o canita de apa,condimente,sare si se lasa la foc mic cu capac pana se patrunde bine.Cand fasolea este fiarta o adaugam peste ceapa prajita si o lasam cateva minute la prajit sa capete...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fileurile de peste se tin cateva minute in lapte. Se trec prin faina, prin ou batut si cascaval ras. In momentul in care se infierbanta uleiul, se pune pestele la prajit pe ambele parti. - 1 kg fileuri de peste congelat, 3 linguri cu faina, 100 g cascaval, 2 oua, ulei, 1 pahar cu lapte. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg. cartofi noi, 4-5 catei de usturoi, miezul de la 5-6 nuci, 1 lingura pesmet, 3 linguri ulei, sare Mod de preparare: Se curata cartofii, se spala si se zvinta intr-un servet. Se dau apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Intre timp se curata usturoiul, se piseaza cu putina sare impreuna cu nucile si se pune peste cartofii prajiti. Se acopera vasul si se lasa citeva minute, pentru ca sa impregneze cartofii cu miros de usturoi. Se servesc imediat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de ardei dulce. Turnati marinata peste ciocanele. Amestecati bine astfel incat ... bine acoperita. Introduceti ciocanele la rece pentru 4 ore sau peste noapte. Prajiti ciocanelele, scurse de marinata si unse cu ulei, la ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , se pipereaza si se serveste peste cartofi, cum am facut eu ... in cescuta, langa salata. Aceasta salata se potriveste cu peste afumat, prajit sau sunca. Tipareste
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Supa cu smantana din Mako - Makoi tejfolos vagott leves Regiunea Del-Alfold (Sudul Pustei)
Adauga la favorite
... , carnea, cartofii se taie cubulete, lamaia se stoarce. Preparare: Peste ceapa prajita in untura se adauga carnea, se fierbe inabusit, se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de ardei dulce. Turnati marinata peste bucatile de carne. Amestecati bine ... bine acoperita. Introduceti pulpele la rece pentru 4 ore sau peste noapte. Prajiti pulpele, scurse de marinata si unse cu ulei, la ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Taie dovleceii în felii subtiri si presara sare dupa gust. Prajeste-i într-o tigaie din teflon, cu doua linguri de ulei de floarea soarelui. Piseaza usturoiul împreuna cu putina sare grunjoasa, apoi freaca-l cu uleiul si adauga putina apa. Toarna usturoiul peste dovleceii prajiti si lasa-i câteva minute acoperiti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si mesteca încet pâna devine maronie. Toarna usor siropul peste faina prajita, dar ai grija sa mesteci continuu, ca sa nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foc pâna când devine rumena-maronie, apoi se rastoarna peste ceapa prajita. Se prajesc pe rând si celelalte sferturi din cantitatea de carne si se rastoarna peste ceapa. Se adauga peste carne rosiile si un pahar mic de apa sau de ... se serveste cu salata verde si cu pâine prajita cu usturoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... curata, se spala si se taie pestisori. Se adauga peste carnea prajita si se calesc impreuna inca 5 minute, pe foc mic ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de untura pina se inmoaie putin, apoi se asaza peste carnea prajita, se adauga sarea, bulionul sau rosiile fierte si strecurate ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si se taie cubulete nu foarte mici. Se adauga peste ceapa prajita cu apa aproape cat sa-i acopere si o lingura de ... . Se serveste rece, cu paine prajita. - 1 kg dovlecei, 1 iaurt mic, 1 ou ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt, se pun peste varza prajita si se toarna deasupra zeama. Se continua fierberea si cind sint gata se toarna borsul fiert, sare si verdeata. Dupa un clocot, borsul este gata. - 100 g hribi uscati, 1 litru apa, 1/2 l bors, 500 g varza acra, 1 buc. ceapa, 2 linguri faina, 2 linguri ulei, sare, verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
100 gr. hribi uscati, 1 litru apa, 1/2 l bors, 500 gr. varza acra, 1 buc. ceapa, 2 linguri faina, 2 linguri ulei, sare, verdeata Mod de preparare: Se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt, se pun peste varza prajita si se toarna deasupra zeama. Se continua fierberea si cind sunt gata se toarna borsul fiert, sare si verdeata. Dupa un clocot, borsul este gata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com