peste sturion lapti
Pagina 5 din 5
se taie ceapa felii se aseaza multa sub peste apoi pestele se pun rosiile jumatati ori taiate in patru bucati se pun condimentele piperul se da la cuptor . nuse puneulei pesteleavand grasime multa .spre final dupa ce il dam lacuptor se adauga verdeata . Se serveste cald cu mujdei de usturoi sau lamaie
Reţetă de pe retete.eva.ro
... un sevetel de hartie . Condimentam pestele cu sare ,piper si amestecul ... folosesc de la Kotanyi Punem pestele la fript intr-o tigaie antiaderenta ... o crusta frumoasa . Dupa ce frigem pestele ,stergem tigaia cu un servetel ... grozav si o aroma minunata. Servim pestele alaturi de garnitura de legume ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este una dintre retetele mele preferate pentru peste pentru ca scoate pestele din monotonie si imbina o gramada de gusturi si ingrediente diferite ... si rapida. Ingrediente: file de peste cateva feliute de rosii 1 conserva ... de malai Pregatiti fileul de peste, sarati-l si asezati-l in tava. Puneti peste el feliute de rosii si apoi ciupercile. Intr-un ... o pasta. Puneti pasta astfel obtinuta...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de vreo 4-5 ori Se pune laptele, scortisoara si coaja de lamaie ... tine pe foc pana ajunge laptele la punctul de fierbere. De ... adânca. Cand orezul cu lapte este rece, aruncati un praf ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pestele,se taie bucati se sareaza si se dau prin malai si se pun la prajit in ulei incins.Usturoiul se curata si se piseaza marunt,se pune un pic de sare si un pic de apa si se mesteca foarte bine.Intr-un vas se pune 1 l.apa cu putina sare si o lingura de malai si se lasa sa clocoteasca,cand apa clocoteste se adauga malai in ploaie si se mesteca bine cu facaletul pana obtinem mamaliguta.Mamaliguta este gata de fiert cand se dezlipeste de pe vas.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pestele se face file , se condimenteaza si se pune la cuptor ... si marar. Apoi se scoate pestele din cuptor si pe farfurie intinsa se adauga legumele, pestele si peste peste se pune sosul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cureti pestele de solzi si maruntaie si il speli apoi cureti legumele si le tai felii. Ungi o tava cu putin ulei si asezi legumele taiate. Condimentezi pestele cu sare si condiment special pentru peste, apoi il asezi peste patul de legume si pui cateva felii de lamaie pe el. Introduci tava in cuptorul incins in prealabil si il lasi aproximativ 45 de minute. Se poate servi cu mujdei de usturoi sau cu cateva felii de lamaie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ! Am batut ouale, am adaugat laptele batut, esenta de rom, zaharul ... ; atunci am pus compozitia de lapte batut si am acoperit cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se pregateste pestele, se spala cartofii. Se pun cartofii la fiert ... . Cu acest amestec frecam bucatile peste pe toate partile. Se scurg cartofii aproape fierti, se adauga peste acestia untul, patrunjelul tocat si ... si spetse acestia o bucata de peste pregatit cu "sosul" de lamaie ... un buzunar pt a vedea daca pestele este facut, daca nu se ... preferat file-ul , sau orice peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
pestele macrou si pestele hering se pun sa se fiarba cu otetul putin vin si apa,sare si putin piper,boabe de coriandru si 4 foi de dafin,se adauga si 2 morcovi taiati in forma de floare si se fierb timp de 15 minute impreuna cu ceapa taiata rondele,apoi se adauga ulei de masline si se lasa peste noapte la rece si dimineata luam o paleta si scurgem de zeama si asezam pe platou de inox si ii servim rece(a se vedea poza).Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se curata pestele, se spala si se taie felii. Se sareaza ... . Dupa câteva clocote, se adauga pestele prajit, frunza de dafin si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curatam pestea ales punem ingrimente in felile de peste sare, piper macinat, dupa care punem in malai si lasdam asa 5 minute. Luam un teflon in care punem ulei si ceapa bine curatate si taiat in foarte mici bucati , punem in ulei cald , dupa 5 minute punem putin boaia de ardei in ceapa si bine se amesteca. Luam felile de peste si asezam bine unul cate unu peste ceapa dupa care punem un capac peste teflon si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Este cunoscut faptul ca pestele este foarte sanatos, fiind, de altfel ... propunem asadar delicioasele rulouri de peste cu legume, pe care le ... ce s-au fiert, adauga ciupercile peste legume si potriveste cu condimente ... calit bine, înfasoara fileurile de peste cu compozitia obtinuta. Le poti ... âie, piper – si se toarna peste peste. Presara deasupra cascavalul ras ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se decapiteaza pestii, se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce au fiert se pun la racit, se scoate carnea de pe oase si se taie marunt. Se adauga margarina, se mixeaza cu mixerul se adauga sarea si piperul si se mixeaza din nou pana se face o pasta. Se taie o lamaie in doua, se stoarce si se amesteca din nou compozitia. Se taie rosia feliute si se orneaza farfuria. Se serveste rece ca aperitiv pe paine.Este sanatoasa si este indicata la micul dejun. Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Pune înauntru varza chinezeasca, apoi pestele, ghimbirul si usturoiul. Toarna sosul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in bucati mai mari si pestele in ulei cu tot cu ... , sare si piper si adaugati-l peste salata. Amestecati usor ca sa nu zdrobiti pestele si galbenusurile. Mutati totul in castronul de servit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Laptele se amesteca cu grisul si se fierbe pana se ingroasa. Cand este gata se da deoparte. Caramelizam cele 10 linguri de zahar.Putem lasa caramelul in vasul respectiv sau tapetam o alta forma cu el.Eu am tapetat o forma de guguluf.Punem un strat de gris ,punem din loc in loc cate o lingura de dulceata de gutui care este mai tare,apoi alt strat de gris si dulceata din loc in loc.Dam la cuptor pentru 10 min.Cand este rece rasturnam.Este tare bun acest desert rapid.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sunt foarte simplu de facut si rapide. Feliile de paine se trec prin lapte si ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot deoparte pe un servetel absorbant. Pofta buna! Mod de servire: Friganelele se ung cu dulceata de cirese si se servesc alaturi de o cana de lapte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam pestele,il curatam de solzi si il dam cu sare si piper .Punem ciupercila la calit in putin ulei si orezul separat la fiert . Presaram piper si rozmarin peste ciuperci,si un pic de patrunjel.Apoi amestecam orezul fiert cu ciupercile si le punem peste peste intr-o tava.Eu pun hartie de copt pentru ca nu se lipeste de ea nimic si ma ajuta foarte mult. Dam tava la cuptor ptr cca 25 de minute. Servm...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pune 1 pahar de apa sau lapte cald, 1 ou, sare si 1 lingurita ... iar la sfarsit fileul de peste tocat.Se condimenteaza dupa gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro