Cauta in 21.294 retete
... oua, 250 de grame de branza de vaci sau cas proaspat ... , putin ulei, doua linguri de pesmet. Preparare : Unge cu ulei si tapeteaza cu pesmet doua tavi clasice de cozonac Sfarama branza si amestec-o cu sare si ... uscat (se potriveste bine cu branza, oricare ar fi ea). Toaca ... peretii tavi. Pune umplutura de branza, apoi imbraca totul cu restul ... . Sfat Eva: in loc de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scade apa lasata, se adauga branza sfaramata si se amesteca bine ... adauga cele trei oua batute, pesmetul si piper. Se unge o tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framinta brinza de vaci, cu margarina incalzita, oul, pesmetul si faina. Se obtine un aluat virtos din care se formeaza galuste mijlocii care se pun la fiert in apa clocotita cu sare pina se ridica deasupra. Se servesc calde ca aperitiv sau garnitura la o mincare cu sos. - 400 g brinza de vaci, 50 g margarina, o ceasca de faina, o ceasca de pesmet, 1 ou. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
ciuperci sunca 3 catei usturoi branza 1 ou cascaval patrunjel verde ulei sare, piper pesmet se rup piciorulele de la ... sau alt mezel taiat cubulete, branza rasa, patrunjel, sare, piper si ... palariile de ciuperci , se presara pesmet si se da la cuptor ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Se fierb macaroanele in apa sarata, se strecoara, se spala cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se bat ouale spuma, se adauga branza, se amesteca cu macaroanele si cu untul topit. Se unge o tava cu unt, se presara cu pesmet, se aseaza macaroanele si se coace pana se rumeneste. Se rastoarna, se taie patrate si se serveste fierbinte. - 250 g macaroane, 3 linguri branza de oaie, 2 linguri unt, 3 oua, putin pesmet. Livrare la...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... - 900 g) - 4 rosii (aprox.400 g) - 100 g branza/cas afumata (tip Gouda) - 3 oua ... - 2 linguri ulei de masline - 2 linguri pesmet - 2 linguri parmezan - 10 - 15 fire ... -un castron mare. Se adauga branza, sare, piper, cimbru si amestecul ... rosii si amestecul de parmezan , pesmet si chives tocat. Tava se ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... cu unt si presarata cu pesmet. Se da la cuptor la ... lamiie rasa, 1 virf cutit sare, pesmet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... debordanta  saganaki este, de fapt, branza prajita  acest aperitiv de taverna ... preparare : 10 minute Ingrediente : 200 g branza feta (sau kefalotiri) 1 ou 30 ... zeama de lamaie Preparare : Feliati branza in doua felii egale (nu ... intinsa pe o alta farfurie. Dati branza prin oul batut si tapetati ... 2 minute pe fiecare parte. Scoateti branza la scurs pe hartie. Stropiti ... vasului in care...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... am scris "branza" in titlu...asa, la modul general :P ...deoarece, de ... , si anume un gratin (fara pesmet insa :P) din rosii si mozzarella ... :)) Ingrediente: - 4 rosii mari - 380-400 g. branza Mozzarella (sau telemea) - 3-4 linguri ulei ... ; se lasa sa se scurga branza si se taie, cum altfel ... de rosie si o felie de branza, pentru ca aspectul final sa ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... cm - 1 ou - 1 lingura faina - 3 - 4 linguri pesmet - sare, piper Ardeii se spala ... faina si in alta farfurie pesmetul. Fiecare ardei umplut se trece prin faina, ou si pesmet. Se prajesc, pe ambele parti, in ... rumenesc. Ardeii copti, umpluti cu branza se pot servi fara nici ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... - 1 lingura zeama de lamaie - 1 lingura pesmet fin - sare, piper Pentru aceasta ... cantitatea de sare deoarece si branza feta are destul de multa ... se pudreaza cu o lingura de pesmet fin. Se pun jumatate din ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... si tapetata cu faina sau pesmet.Se coace ca si budinca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... margarina solida si tapetata cu pesmet sau faina care, apoi, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg cascaval, 2-3 linguri faina, 2 oua, pesmet, branza, ulei; Sosul alb: 1/2 lingura unt, 1 lingura faina, 2 cesti zeama de ... potrivita atit cat sa lege branza, nu mai mult, caci altfel ... raceasca. Se amesteca sosul cu branza. Se fac crochete, care se ... prin faina, ouale batute si pesmet. Se rumenesc in ulei incins ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4-5 mere mari, 3-4 linguri unt, 2 oua, 5-6 linguri zahar, pesmet, branza de vaca Mod de preparare: Se fierb inabusit merele curatate si taiete felii, in putina apa. Cind s-au muiat se lasa putin sa se raceasca, se amesteca cu zaharul si untul, se adauga galbenusurile, branza de vaca frecata, albusurile spuma si atita pesmet incit sa se obtina o compozitie compacta. Se pune intr-o forma unsa si presarata cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rosiile felii,ardeiul fasiute si branza feliute .Se prepara un aluat ... de rosie si o bucata de branza.Dam florile prin aluat apoi prin pesmet.Le punem intr-o tava unsa ... unt punem cateva bucati de branza si felii de rosii si peste florile umplute apoi presaram pesmet peste ele. Dam tava la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scade apa lasata, se adauga branza sfaramata si se amesteca bine ... adauga cele trei oua batute, pesmetul si piper. Se unge o tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa, spalata si curatata, o toci marunt. Chiflele le inmoi in apa rece si le storci bine. Din ceapa, paine, carne, oua si pesmet faci un amestec, iar la urma, adaugi si usturoiul tocat marunt. Pui apoi sare, piper, mustar si boia, dupa gust. Rosiile le oparesti, le decojesti si le tai felii, la fel si branza. Incingi cuptorul la 175 de grade si introduci tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa, spalata si curatata, o toci marunt.Chiflele le inmoi in apa rece si le storci bine.Din ceapa, paine, carne, oua si pesmet faci un amestec, iar la urma, adaugi si usturoiul tocat marunt.Pui apoi sare, piper, mustar si boia, dupa gust. Rosiile le oparesti, le decojesti si le tai felii, la fel si branza.Incingi cuptorul la 175 de grade si introduci tava. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . 1 kg. mere acrisoare mai tari, pesmet sau faina, scortisoare, zahar vanilat ... inalti si se tapeteaza cu pesmet sau faina; se aprinde cuptorul ... (visine, caise, prune) sau cu branza proaspata de vaci si stafide ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com