Cauta in 21.294 retete
se curata merele, se ras si se calesc cu zahar. se iau de pe foc se adauga scortisoara, coaja de lamaie, stafidele. se lasa la decongelat putin foaia de aluat si se pune amestecul din mere. se pune si cealalta foaie de aluat. se unge cu untul amestecat cu putin iaurt si se da la cuptor
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : porumbul, sandwich-urile, prajiturile, saratelele, pateurile, saleurile, picioarele de broasca, aripile ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... marginile cu o furculita. Se ung pateurile cu restul de galbenus si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Din aluatul frantuzesc se intinde o foaie groasa de 1/2 cm, se taie rotunduri cu un pahar de vin si se suprapun cite doua astfel: primul se unge pe margine cu albus sau apa, la mijloc se asaza cite o nuca din carne preparata. Deasupra se asaza al doilea rotund, apasindu-se putin pe margine ca sa lipeasca intre ele. Se ung cu ou si se dau la foc iute. Se servesc fierbinti. Umplutura se prepara astfel: se inabusa ceapa taiata felii odata cu carnea de vitel taiata bucati. Se adauga cite putina...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se lasa la crescut. Se intinde foaie subtire si se taie patratele. Se calesc 4 cepe mari, un morcov mare, un kg de carne tocata de vita, se pune vegeta si condiment de pizza, piper. Se pune in fiecare patratel cate o lingurita de umplutura, se unesc marginile la jumatate (se face un plic) si se coc in tava unsa cu ulei. Sunt foarte bune cu bere, atat calde, cat si reci. Daca se pune condiment de pizza, se poate intinde foaie rotunda, se lasa la...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se presara faina pe suprafata de lucru. Se pun foi de placinta pina se obtine o grosime de 1-1,5 cm. Se taie in 12 patrate. Pentru umplutura, se amesteca bine brinza de vaci cu un ou. Se pune in mijlocul fiecarui patrat umplutura si se impacheteaza apoi in forma de triunghi. Se asaza placintele pe o tava, se ung cu un ou batut si se baga in cuptorul incins. Se rumenesc la foc mediu aproximativ 20 de minute. Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca. Se servesc pudrate cu zahar farin. - 500...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Aluatul: Se amesteca faina cu sarea si cu drojdia uscata, se adauga uleiul si 1/4 l de apa calduta si se framanta un aluat neted, mai intai cu mixerul si apoi cu mana. Se acopera cu un stergar si se lasa sa dospeasca 45 de minute. Apoi se mai framanta o data bine si se imparte in 8 portii. Fiecare bucata se intinde pe planseta usor infainata, formand rotunduri cu diametrul de 20 cm. Umplutura: Se taie sunca fasii. Broccoli se rupe bucatele, se fierbe (clocotit) 1 minut in apa cu sare si se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Tai pieptul de pui bucatele si-l prajesti in ulei cu putina sare, piper si condiment dupa care-l dai deoparte. Dai cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi il amesteci cu smantana, patrunjelul tocat si sare dupa gust. Intinzi aluatul si il tai patrate cu latura de 7-8 cm. Pui apoi pe o parte din bucatile de aluat cate un ficatel crud si o lingura din compozitia de cascaval, iar pe bucatile ramase cateva bucatele de pui prajit si o lingurita din compozitia de cascaval. Unesti in mijloc...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prepara aluatul si se lasa sa se odihneasca 10 minute, apoi se intind foi subtiri de 1/2cm. Se rumeneste pe jumatate, in putina grasime, carnea macra, taiata in bucati mici. Se adauga foarte putina apa si se lasa 15 minute carnea sa fiarba inabusit. In acest timp, intr-o tava, la cuptor, se coace o ceapa, potrivit de mare. Cind carnea s-a racorit bine se trece prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, se adauga 2 oua crude, sare si piper dupa gust. Se taie din foaie patratele de marime ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Faina se cerne, se face o adincitura la mijloc, in care se pune drojdia dizolvata in lapte. Se aduna faina de pe margini, se acopera si se lasa sa creasca 15 minute. Intre timp, se topeste untul, se amesteca cu 1 galbenus si sarea si se incorporeaza in faina. Se framinta aluatul pina se dezlipeste de pe miini. Se acopera si se lasa sa dospeasca 20-25 minute, pina isi dubleaza volumul. Intre timp, ceapa si ardeiul se curata, ceapa se toaca, ardeiul si salamul se taie cubulete. Se amesteca...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... nuca, alune si fistic cu pateurile hanburgheze cu carne , totul garnisit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparatele pe care le-am degustat inainte, pentru voi, fac parte din retetele usor de facut, accesibile si obisnuite in bucatarii. Relativ putin sofisticate, acestea sunt deosebit de gustoase. Nu se regasesc in meniurile restaurantelor de fite, iar asta este o garantie ca pot fi realizate chiar si de o incepatoare in ale bucatariei. Pateuri hamburgheze Pulpe de pui cu ceapa rosie (reteta bavareza) Tort cu banane la rece (Spania) Clatite olandeze
Reţetă de pe retete.eva.ro
... toata insula un soi de pateuri umplute cu ricotta si ou ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , mancaruri cu carne, muraturi, carnati, pateuri si lichioruri, dar si in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... .delicioasa.com/2012/04/pizza-pateuri-pentru-provocarea-amei/ http://gatind ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
În plus, poti sa adaugi frunze proaspete de patrunjel, ardei capia, curry, cimbru sau orice alt condiment preferat. Se pun ingredientele în robotul de bucatarie si se mixeaza bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (incercati crema de branza korozott), pateuri din ficat (majkrem sau kenomajas ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si usturoi. Genul acesta de pateuri imi place sa le depozitez ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... tipuri de carnati, prajituri, muraturi, pateuri si bauturi. Preparare: Deoarece esenta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro