Cauta in 21.294 retete
Se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt, se adauga spanacul maruntit si se lasa 3-4 minute sa fiarba.Orezul se fierbe separat si se adauga peste spanac. Se adauga smantana, telemeaua taiata cubulete mici, sarea , piperul si zeama de la o lamaie si se amesteca sa se omogenizeze. Se spala ficateii, se scurg de apa, apoi se pun intre doua servetele de bucatarie ca procesul de eliminare a apei sa fie mai rapid, se condimenteaza cu putina sare si piper, se trec prin faina si se pun la prajit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt, se adauga spanacul maruntit si se lasa 3-4 minute sa fiarba.Orezul se fierbe separat si se adauga peste spanac. Se adauga smantana, telemeaua taiata cubulete mici, sarea , piperul si zeama de la o lamaie si se amesteca sa se omogenizeze. Se spala ficateii, se scurg de apa, apoi se pun intre doua servetele de bucatarie ca procesul de eliminare a apei sa fie mai rapid, se condimenteaza cu putina sare si piper, se trec prin faina si se pun la prajit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
800 gr. ficat, 2 linguri faina, 1 lingurita boia de ardei, 2 linguri ulei, sare, piper Mod de preparare: Ficatul, taiat felii uniforme ca marime si grosime, se da prin faina amestecata cu boiaua de ardei si piper. Se prajesc pe rind bucatile de ficat, in ulei incins, tigaia fiind acoperita cu un capac. Mod de servire Se sareaza cind se serveste
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. ficat, slanina, otet, 1 buc. ceapa, 1 fir de cimbru, patrunjel ... preparare: Se curata bucata de ficat, se impaneaza cu slanina. Se ... frunza de dafin. Se unge ficatul de 2-3 ori, la inceput cu ... , la aragaz. Mod de servire Ficatul se taie felii, se asaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. ficat de porc, 1 ou, un cartof crud, faina, verdeata, piper, sare Mod de preparare: Se dau ficatul si cartoful crud prin masina de tocat, obtinindu-se o pasta omogena. Se adauga celelalte ingrediente. Din compozitia obtinuta se fac pirjoale mici, care se coc la foc iute. Mod de servire Se servesc cu salata de rosii sau cu cartofi natur.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. de ficatei de pasare, 2 rosii din conserva, 2 cepe, 1 ardei gras ... preparare: Dupa ce s-a spalat bine ficatul se lasa la scurs. Separat ... si cu usturoiul. Se pune ficatul cu toate legumele calite in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500-600 gr. ficat, o ceapa, o felie mare de piine, 2 oua, 4 linguri ... Mod de preparare: Se fierbe ficatul in apa clocotita, se lasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. rosii, 2 ficati de pasare, miezul de la o felie de franzela, 25 gr. unt, o lingutita verdeata, sare Mod de preparare: Se fierb ficateii in unt, inabusit, cu putina apa si sare. Se lasa sa se raceasca, se sfarima cu furculita in sosul cu unt, se amesteca cu miezul de franzela inmuiat in apa apoi stors si verdeata. Se umplu rosiile golite de miez cu acest amestec. Se toarna peste rosii un sos preparat din miezul rosiilor indepartat si se dau la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pt. 4 persoane: 8 medalioane de caprioara a 75 gr., sare, piper, 1 ligura de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg ficat, 2 linguri grasime, 2-3 cepe, usturoi, piper, cimbru, patrunjel verde, 1 pahar ... Mod de preparare: Se curata ficatul de vine si pielite, se ... , sare si grasime. Se asaza ficatul peste un gratar de lemn ... grasimea, se strecoara sosul peste ficat sau se serveste separat in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. ficat Mod de preparare: Se pune ficatul pe gratarul incins, fara grasime, se frige la foc mare si nu prea mult. Ficatul se serveste in singe. Altfel isi pierde fragezimea si gustul. Se sareaza la sfirsit. Mod de servire Se serveste cu piure de cartofi si o salata de cruditati sau ardei copti
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Dovleceii umpluti cu ficatei de pasare sunt o idee culinara pe placul ... sanatos si fericit. Ingrediente: 4 dovlecei 8 ficatei de pui 100g orez 2 oua ... compozotia preparata din orez si ficatei. Deasupra umpluturii se pot adauga ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... kg. costita afumata, 1/2 kg. ficatei de pui, piper,scobitori Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg pulpa de caprioara, 100 g slanina, 2-3 linguri vin, sare. Pentru marinata ... Mod de preparare: Friptura de caprioara se poate prepara si fara ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se sterge ficatul, se curata si se taie ... prea mult pe foc deoarece ficatul se intareste. Se asaza feliile pe o farfurie. In sosul ficatului se stoarce zeama de la o jumatate ... strecoara si se toarna peste ficat. Se adauga sare si piper ... lamiie si patrunjel verde tocat. Ficatul se sareaza intotdeauna dupa ce ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 oua, 500 gr. cartofi, 1 buc. ceapa potrivita, sare, piper, ulei, zeama de lamiie, 300 gr. ficat, 4 buc. ridichi Mod de preparare: Se face o pasta din oua rascoapte si cartofi fierti dati prin masina de tocat in care se adauga ceapa tocata marunt, sare, piper, ulei si zeama de lamiie. Se asaza salata pe o farfurie plata dindu-i forma dorita. De jur-imprejur se aranjeaza bucatele de ficat prajit si ridichi de luna taiate felii subtiri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2-3 oua, 150 gr. cabanos sau 1 buc. ficat de pasare, o lingura unt, sare, patrunjel verde tocat fin Mod de preparare: Ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cind sunt gata se curata si se pun in pahar. Cabanosul, sau ficatul de pasare, taiat in felii foarte subtiri, se rumeneste in unt si se pune in pahar, deasupra oualor. Se presara cu sare si patrunjel verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 g ficat de vaca, porc sau vitel, 3 linguri ulei, 2 linguri faina, sare Mod de preparare: Se spala ficatul, se sterge bine cu un servet curat, se taie bucati de grosimea unui deget, se tavalesc prin faina, se scutura bine si se prajesc in ulei incins. Ficatul nu se sareaza decit dupa ce a fost prajit, cu citeva clipe inainte de a fi servit Se serveste cu garnitura de legume asortate.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 buc. cartofi fierti, 200 gr. ficatei, 1 buc. ceapa mica, sare, ulei (untura de pasare) Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, se curata si se toaca marunt cu un cutit, impreuna cu ficateii de pasare prajiti. Se toarna ulei sau untura de pasare si se adauga sare si o ceapa taiata marunt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com