Cauta in 21.294 retete
Într-un wok se topeste uleiul de cocos la foc mediu. Se adauga morcovul si ceapa si se calesc pâna se înmoaie. Se adauga pasta de curry verde, se amesteca pentru omogenizare si se gateste 1 minut. Se adauga laptele de cocos, se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la mic si se aseaza bucatile de peste, iar legumele se aseaza peste peste. Se acopera si se lasa la gatit 10 minute. Se aseaza pe farfurii, se presara frunze de coriandru si se serveste cu felii de lime...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi cu brânza si cimbru. Daca nu va place cimbrul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Si cum ne place si lintea, m-am gandit sa fac niste chiftele de linte , pentru ca merg si garnitura la ceva carne ... inconvenient la aceste chiftele de linte este timpul de preparare, insa ... asteptarile :P Ingrediente: - 200 gr de linte - 1 cartof mare - 1 morcov - 1 felie de ... preparare: Intai de toate punem lintea in apa, sa se umfle ... -o, pentru circa 2 ore. Dupa ce lintea...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... frunze de menta tocate 1-2 linguri cimbru 1 lingura suc de lamaie 1-2 linguri ... cantitatea de lichid. Apoi adaugati cimbru, menta, smantana, zeama de la ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... profitam? Asa ca mi s-a pus pata pe niste dovlecei umpluti, dar ... o mana de orez, sare, piper, cimbru, boia si mai stiu eu ... condimentam cu sare, piper si cimbru (am pus eu, dar nu ... asezam dovleceii umpluti pe acel pat de orez. Peste dovlecei punem ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Într-o cratita se caleste putin ceapa în unt, dupa care se adauga conopida oparita în prealabil, curry, chilli, sarea, piperul si apa. Se lasa la fiert sub capac 10-15 minute. Dupa ce se raceste putin amestecul, se mixeaza în blender si se adauga smântâna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Lintea se spala in "6-7 ape" Cepele , morcovi, telina - toate se rad si se pun la calit cu 1-2 linguri de ulei si apa cat sa le acopere; - se adauga lintea si apa clocotita cat sa acopere compozitia - se condimenteaza cu sare, piper, condiment de legume natural - se completeaza cu apa clocotita de cate ori este necesar, pana lintea este fiarta (timp - aproximativ 20 minute) - cand este gata se adauga marar proaspat tocat Se serveste cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foarte important sa tineti lintea la inmuiat in apa rece, peste ... schimbam apa de pe linte. Nu fierbeti lintea in apa in ... a stat peste noapte. Cat timp lintea se racoreste, curatam toate legumele ... toate legumele sunt fierte si lintea e moale. Acum trecem la artileria ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie felii piersicile si nectarinele si pune-le într-un vas de salata. Toarna peste siropul de agave. Adauga cimbrul, ghimbirul, sucul si coaja de lamâie. Amesteca si acopera vasul cu o folie de plastic. Lasa-l la frigider aproximativ o ora. Se serveste rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Franzela, pate de ficat, masline, gogosari, maioneza, smantana groasa, rosii mici ... de franzela se ung cu pateul de ficat si se decoreaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de carne concentrata, sare, piper, cimbru, boia dulce, sote de legume ... . Se freaca cu sare, boia, cimbru si piper, dupa gust si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Încalzeste în prealabil cuptorul. Cartofii se amesteca cu toate ingredientele, dupa care se pun în tava tapetata cu hârtie de copt. Se introduc la cuptor si se lasa aproximativ 30 de minute, în functie de consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Spalam bine lintea si o punem la inmuiat 1/2 de ora. Intre timp ... lasam un pic si adaugam lintea Adaugam apa calda- cateva degete ... foarte tare plus ca daca fierbe prea mult lintea se zdrobeste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Lintea este la fel de bogata in proteine si fibre ca ... de apa, - 300 grame de linte, - 1 ceapa, - 2 - 3 catei de usturoi, - 1 lingura cu unt - cimbru - sare Preparare: Lintea se alege si se pune la inmuiat cu ... ceapa taiata marunt, usturoi si cimbru. Se lasa sa fiarba la foc mic. Cand lintea este fiarta, se adauga unt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
felii de piine, 1 cutie pate de ficat, 100 gr. unt, sare, piper, 2 lingurite vin Mod de preparare: Se amesteca pateul de ficat cu untul, sarea si piperul si se stropeste cu vin. Se ung feliile de piine si se garnisesc cu gogosari. Mod de servire Se servesc imediat ca sa nu-si schimbe culoarea
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... masline. Condimentam cu sare, piper, cimbru si rozmarin si amestecam bine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
200-300 gr. sunca, pate de ficat, aspic, ou fiert, castraveti murati, ciuperci fierte Mod de preparare: Se taie sunca in felii frumoase, apoi se unge fiecare felie cu un strat subtire de pate de ficat, se face sul Se pun feliile pe o farfurie una linga alta. Mod de servire Se asaza deasupra, dupa placere, felii de ou rascopt, de castraveti in otet sau de ciuperci fierte. Se imbraca totul cu putin aspic racorit.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne de vitel, 1 legatura zarzavat de supa, 1 crenguta de cimbru, 1 lingura faina, 25 g unt, 1 ou, sare Mod de preparare: Se fierbe carnea cu zarzavatul si se strecoara. Zeama se leaga cu faina rumenita usor in unt. Se adauga cimbrul. Se trece de doua ori carnea prin masina; se adauga oul si verdeata si se fac perisoare care se trec prin faina si se toarna in supa. Se lasa sa mai dea citeva clocote, se potriveste de sare si se serveste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mancare de linte 250 gr linte neagra sau verde 1/2 kg carne ... Condimente: 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita curry, 1/2 lingurita curcuma, piper, vegeta, sare ... si slanina iar la urma lintea. Mai lasam cateva minute la ... ca o puteti pune la inmuiat lintea in apa fierbinte cu cateva ... capac si dup ace a fiert lintea adaugam rosiile pasate, condimentele si ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se incinge untul intr-o tigaie de marime medie si caleste ceapa la foc mic, sub capac, 10-12 minute, pana cand e moale. Se adauga cimbrul, sarea si piperul. Se ia tigaia de pe foc si lasa sa se raceasca. Inainte de a pune ceapa la calit incalzesti cuptorul la foc mic. Pentru aluat, cerne intr-un vas faina, praful de copt si sarea. Taie untul topit in amestecul de faina pana cand acesta seamana cu firimiturile de paine. Adauga laptele si amesteci usor cu o lingura de lemn. Apoi pune aluatul...
Reţetă de pe retete.eva.ro