Cauta in 21.294 retete
Se amesteca în robotul de bucatarie pâna ce obtii o pasta cremoasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se alege lintea, se spala si se pune la înmuiat de seara în apa pâna a doua zi. Se pune la fiert într-o oala cu apa rece, cu ceapa taiata marunt, usturoi si cimbru. Se lasa sa fiarba încet; sarea se pune numai la sfârsit, când lintea este fiarta. Se adauga uleiul, se potriveste de sare si se lasa sa mai dea în câteva clocote.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Delicioasaaaaa.. Carnea se maseaza cu condimente, boia, cimbru, curry, curcuma, sare, piper, se da cu ulei de masline. Crestam si punem usturoi in buzunarase. Lasam cateva ore dau de seara pana dimi cand o dam la cuptor cu 1 l vin rosu demisec, fara apa in care punem crengute de cimbru si mult usturoi intreg. O ungem mereu sa nu se arda.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... gr rosii boia mirodenii maghiran cimbru curry ienupar tamaric sumac chimen Legumele se taie felii subtiri dupa ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... de 2 degete. Asezam carnea, punem sare, piper rasnite peste carne, cimbru, curry, curcuma, paprika dulce, punem capacul cu orificiu sa iasa aburul ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se încinge uleiul în care se pun la calit ceapa, usturoiul, ghimbirul, chimenul si curry. Apoi se adauga ardeiul si morcovul care se amesteca si se lasa la calit câteva minute. Înainte de a pune apa, lasa la calit si lintea rosie împreuna cu celelalte ingrediente. Se acopera toate legumele cu apa si se lasa la fierrt maxim 30 de minute sau pâna ce lintea este fiarta. Se mixeaza în blender si se consuma cu smântâna, crutoane si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1-2 catei usturoi, 200 gr. linte, 1 fir cimbru, sare, 2 1/2 l apa, o lingura untdelemn Mod de preparare: Se alege lintea, se spala bine, apoi se ... potrivit pana cind boabele de linte s-au inmuiat bine. Se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. linte, 1 morcov, 2 cepe, 1 patrunjel, 1 capatina usturoi, 1 fir cimbru, sare Mod de preparare: Lintea aleasa si spalata se pune la fiert in apa rece. Dupa primul clocot, se adauga zarzavatul curatat si taiat in patru, usturoiul intreg, sarea si cimbrul. Cind lintea este bine fiarta, se serveste cu patrunjel verde tocat. Se mai poate servi si cu unt sau ulei.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se alege lintea, se spala bine, apoi se aseaza cu apa ... potrivit pina cind boabele de linte s-au inmuiat bine. Se adauga ... . ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1-2 catei usturoi, 200 g linte, 1 fir cimbru, sare, 2 1/2 l apa, o lingura untdelemn. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . telina, 1-2 catei usturoi, 250-300 gr. linte, 80 gr. unt, o crenguta cimbru, sare, 2 l apa, piper, 1 buc. cartof Mod de preparare: Se alege lintea, se spala si se pune ... se trece prin sita numai lintea, cartoful si ceapa, iar restul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se fierbe lintea în apa si dafin aproximativ 40 de minute pâna se înmoaie. Dupa ce s-a racit putin se pune lintea si putin lichid în blender, se amesteca celelalte ingrediente si se mixeaza pâna devine o pasta omogena. Se serveste cald sau se poate pastra la frigider. Poti sa iei un borcanel cu tine la serviciu, câteva legume taiate si ai gustarea sanatoasa la îndemâna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa gatesc si crema de linte, care e o crema foarte hranitoare, cu ... de post. Ingrediente: - 500 gr linte - o legatura zarzavat pentru supa (3-4 morcovi ... gust E foarte important sa tineti lintea la inmuiat in apa rece ... a stat peste noapte. Cat timp lintea se racoreste, curatam toate legumele ... toate legumele sunt fierte si lintea e moale. Acum trecem la artileria ... alegeti varianta...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se alege lintea, se spala si se pune la fiert cu ... se trece prin sita numai lintea, cartoful si ceapa, iar restul ... patrunjel, 1/2 buc. telina, 1-2 catei usturoi, 250-300 g linte, 80 g unt, o crenguta cimbru, sare, 2 l apa, piper, 1 buc. cartof. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se încinge uleiul, se adauga curry, ghimbirul, coriandrul, semintele de chimen si fulgii de ardei iute. Se adauga apoi ceapa care se lasa putin la calit, dupa care se pune usturoiul, morcovul, telina si nautul. Se stinge totul cu sucul de rosii si apa cât sa acopere alimentele, lasându-se sa fiarba la foc mic aproximativ 15 minute. Se consuma atât calda, cât si rece cu o salata de varza murata sau de verdeturi proaspete.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii cu coaja, se curata si se taie felii. Se fierbe lintea, se scurge si se piseaza în blender sau prin masina de tocat. Într-o tigaie se prajeste o ceapa cu putin ulei, se adauga lintea si se mai tine câteva minute pe foc. Se adauga sare si piper. Se unge o cratita cu uulei, se presara pesmet, se asaza un rând de cartofi, unul de linte si asa mai departe. Se toarna o ceasca de apa în care s-a amestecat pasta de tomate si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se lasa lintea sa stea la înmuiat câteva ore, apoi se ... tocata, usturoiul, morcovul si lintea. Se fierbe lintea la foc potrivit ... pune si sucul de rosii. Lintea, când este fiarta, trebuie sa ... la racit. Înainte de a pune lintea în blender, se pune separat jumatate din cantitatea de lichid. Lintea si legumele se paseaza în blender si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
În uleiul încins se pun semintele de coriandru, ghimbirul si curry, dupa care se adauga ceapa tocata. De îndata ce s-a calit putin ceapa, se adauga bucatile de dovleac si rondelele de morcov. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se acopera cu apa si se lasa la fiert aproximativ 20-30 de minute. Se pune supa în blender si se amesteca pâna obtii o consistenta cremoasa. Se poate servi cu ardei iute, crutoane, ardei iute sau patrunjel proaspat tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Lintea aleasa si spalata se pune la fiert in apa rece. Dupa primul clocot, se adauga zarzavatul curatat si taiat in patru, usturoiul intreg, sarea si cimbrul. Cind lintea este bine fiarta, se serveste cu patrunjel verde tocat. Se mai poate servi si cu unt sau ulei. - 1/2 kg linte, 1 morcov, 2 cepe, 1 patrunjel, 1 capatina usturoi, 1 fir cimbru, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Preîncalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Freaca pulpele de pui cu o lingura de ulei de masline. Amesteca usturoiul, chimionul, coariandrul, boia, sarea si freaca pulpele pe ambele parti cu acest amestec. Încinge o cratita antiaderenta cu capac, pune bucatile de pui si lasa-le la foc mediu timp de cinci minute pe ambele parti, pâna devin aurii. E necesar sa le calesti în doua transe daca nu încap toate. Scoate puiul din cratita, adauga uleiul ramas si caleste ceapa timp de 5...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se scurge tofu, se farâmiteaza si se pune într-o tigaie cu 1 lingurita de ulei. 2. Se presara peste ea praf de curry pentru a-i da o savoare si se lasa putin la calit (5 minute), amestecând-o des cu o lingura de lemn. 3. Se adauga apoi putina ceapa si ardei, ambele tocate marunt si se mai lasa la calit înca 5 minute pâna se îmbina aromele. 4. Optional poti sa adaugi câteva felii de ciuperci si verdeata.
Reţetă de pe retete.eva.ro