Cauta in 21.294 retete
... si este o adevarata capodopera. Ingrediente : 4 pastravi potrivit de mari, doua linguri ... , ulei pentru prajit. Preparare: - Curata pastravii si taie-i in doua pe ... -le o data prin faina. - Prajeste pastravul in ulei incins, cateva minute pe fiecare parte. - Serveste pastravii imediat ce sunt gata, cu sos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de ulei de floarea-soarelui 4 pastravi afumati file 1 lingura de arpagic ... ingredientele si asezonati salata. 5 . Taiati pastravul file in fasii groase de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la gratar: Ingrediente: 2 pastravi potriviti condimente : curry, boia, sos de soia ... , condimente si sos de surry. Pastravul se eviscereaza, se curata si ... sigur in interior. Se pune pastravul in folie de aluminiu sau ... intreaga. Alte variante de reteta: 1) Pastravul se presara cu sare, rozmarin ... lamaie. 2) 50 ml ulei masline, 3 pastravi, 10 catei de usturoi, 1 legatura ... de rosii,...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... rozmarinului trezesc nostalgii amatorilor de pastrav afumat in cetina de brad. Pentru ca pastravul cu rozmarin, usturoi si lamaie sau vin alb ... preparare: 30 de minute Ingrediente: 2 pastravi de dimensiuni medii 1 lamaie sau ... putina sare si piper. Pozitionati pastravul in mijloc si umpleti-l cu ... masline. Impachetati etnas pestele. Introduceti pastravii la cuptor pentru aproximativ 15 ......
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... madre, la care am folosit pastrav, o ceapa rosie, un ardei verde ...
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
Visinata, un pseudo-lichior de visine, este probabil cea mai populara bautura de casa, mai usor si mai la indemana de realizat decat vinul sau alte licori alcoolice. Visinata este, de fapt, un macerat alcoolic, pe baza de fructe si zahar. Va puteti produce singuri visinata acasa respectand cateva indicatii simple. Portii: 2-2,5 litri Timp de preparare: 10 saptamani (cu tot cu perioada de macerare) Ingrediente: 3 kilograme visine 1,2 kilograme zahar 600 ml alcool dublu rafinat (87 sau 96 de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si am cumparat o bucata de pastrav somonat de vreo 300 g, 250 ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... . Mai jos va las cateva imagini cu bunatatile, cu blidele si ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Mi-e limpede ca apa de izvor In care codrul mandru se-oglindeste: Ii va placea pastravul la cuptor Si celui care nu este fan peste
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
La inceputul secolului al VIII- lea, in 708, evecul Aubert, a avut 0 aparitie in care a vazut arhanghelul Sfantul Michel,in care a primit ordinul de a construi un edificiu religios. In 709, a fost construita o bisericuta pe Mont Saint Michel. Muntele Saint Michel este inconjurat de apa, accesul cu masina este limitat la cateva ore pe zi, cand apele marii se retrage. Macheta muntelui am fotografiat-o intr-o sala aflata intr-un muzeu, deci vizibilitatea este foarte redusa. Timp de 2 secole, a...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Aceste fotografii de vacanta, le-am facut in 2003. Vizita am facut-o dupa ora 8 seara, inainte inchiderii parcului. Daca ajungeti la Sibiu, puteti sa-l vizitati... merita. Acum o saptamana le-am pus pe blogul meu in franceza "Chocolat ou ciocolata"...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Urasti sa deschizi cuptorul? Avem o varianta de desert si pentru tine. Poti savura o salata de fructe aromata, fara sa te apropii de aragaz. Ingrediente si cantitati: 2 cesti cu cirese proaspete 1 ananas mic, taiat in felii subtiri, sau, dupa cum preferi, rondele de ananas de la cutie 1 portocala taiata felii 4 bucati de pepene verde sau galben 1/4 ceasca cu migdale prajite Pentru dressing: 1/2 ceasca cu iaurt 3 linguri cu suc de portocale 2 linguri suc de ananas sau sirop de ciocolata 1 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aceasta reteta am expus-o pentru acele gospodine, care inca nu s-au incumetat sa prepare clatite. Credeti-ma e greu , putin , de la inceput , sa va deprindeti sa le intoarceti , dar in rest e foarte , foarte usor . Va aduceti aminte, cum am facut eu prima data clatite , prinicipalul sa FII INCREZUTA IN SINE, CA VEI REUSI , SI IN REST , E O NIMICA TOATA. Eu niciodata nu-mi rezervez timp pentru preparea lor , aparte , eu le prepar in timpul , cand sant ocupata la bucatarie cu alte bucate. Spor...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... Pastravii se curata de solzi, li se scot urechile si se ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
In privinta timpului de fierbere exista mai multe teorii: 15-20 minute sau 30 minute. Aceasta reteta am facut-o de mai multe ori, deci am incercat diferite timpuri de fierbere . Si din experienta am vazut ca daca carnea o fierb prea mult timp devine fibroasa si isi pierde din gust, iar cand vrem sa o taiam nu reusim prea bine. Deci, am adaptat timpul in functie de ce am vrut ca si textura si gust. Puteti incerca cele doua tipuri de fierbere. O bucata o fierbeti 15-20 minute si cealalta o...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
1 kg. de peste, 1 kg. smantana, o ceapa mare, sare, malai, optional marar si patrunjel Mod de preparare: Se pune smantana intr-o cratita si, cand incepe sa fiarba, se potriveste de sare (dupa gust) si se adauga ceapa tocata marunt. Se adauga malai (in ploaie) pana se ingroasa, amestecandu-se mereu. Se pune si pestele curatat, se acopera cratita si se tragi de pe foc. Se lasa timp de 15 minute. Pregatita in acest fel, mancarea este buna calda. Se poate pune deasupra marar si patrunjel.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de ulei de floarea-soarelui 4 pastravi afumati file 1 lingura de arpagic ... ingredientele si asezonati salata. 5 . Taiati pastravul file in fasii groase de ...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
Articol scris Loredana Stefan , CHHC, consilier reeducare alimentara. Detoxifierea este primul pas spre o stare de bine. Iata trei motive pentru care merita sa incerci o detoxifiere blanda: * Iti reprogramezi organismul si il ajuti in tranzitia catre o alimentatie potrivita si necesara; * Iti creste nivelul de energie si buna dispozitie prin reducerea proceselor inflamatorii din corp; * Elimini toxinele, poate scapi de ceva greutate in plus si te simti mai proaspata si pregatita pentru vara....
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Bantuind tot mai mult pe grupuri (cu mancare :D) in ultima perioada, am observat ca lumea nu prea stie sa faca peste la gratar. Ei bine, nu e nicio filosofie, dragilor. Trebuie doar sa respectati doua lucruri esentiale, iar restul vine de la sine. 1. Incingem foarte, foarte, foarte bine gratarul. 2. Punem pestele cu pielea in jos si setam o alarma peste fix 5 minute. Abia atunci avem voie sa il intoarcem. Dupa ce crusta este facuta, pestele se poate intoarce cu usurinta de pe o parte pe...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... Pentru inceput, pastravul curatat si eviscerat se pune intr-o tigaie impreuna ... 2) pana ce ceapa se inmoaie. 3. Pastravul se curata cu grija de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro