pasca simpla cu cio olata
Pagina 3 din 5
... !. Asa cum e si normal orice pasca traditionala de paste , trebuei sa ... traditia specifica a arealului unde se coace aceasta delicioasa pasca de Pasti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se amesteca 2 oua cu jumatate de cana de zahar, se adauga smantana, faina si praful de copt si se amesteca. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Branza se amesteca cu 2 oua, jumatate de cana de zahar si gris (optional se pot pune stafide) dupa care se toarna peste blatul din tava. Se da la cuptor la 150 de grade pentru o ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o cana mare, amesteca faina, pudra de cacao, praful de copt, zaharul brun, zaharul tos si sarea. Adauga uleiul, laptele si esenta de vanilie, apoi amesteca bine, pentru a obtine o pasta fina. Adauga fulgii de ciocolata si amesteca cu grija. Pune cana în cuptorul cu microunde si lasa timp de doua minute, pâna când negresa s-a copt în interior, iar atunci când înfigi o scobitoare iese curata. Lasa la racit timp de cinci minute înainte de a mânca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Bate galbenusurile si albusurile de oua separat. Toarna galbenusurile condimentate cu sare si piper in unt care sfaraie intr-o tigaie mica. Cand ouale incep sa se faca, adauga o lingura plina de smantana si albusurile spuma. P.S.: Desigur ca reteta se poate imbogati dupa preferinta, cu verdeturi tocate, patrunjel, marar, fasii subtiri de sunca sau/si ciuperci, branza, etc.
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
Amesteca pudra de cacao, uleiul de cocos si siropul de artar într-un bol, pâna când obtii o pasta omogena. Pune ciocolata în forme speciale sau în forma pentru cuburi de gheata. Lasa forma la racit în frigider pâna când ciocolata se întareste. Scoate apoi cubuletele din forma si pastreaza-le în frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de branza obtinuta si ungem pasca cu un ou batut cu ... scoatem tava din cuptor ungem pasca cu un pic de miere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru decor. Punem foaia peste pasca si o lipim bine cu marginile ... oua, apoi o dam la cuptor. Pasca se coace o ora, in cuptorul ... inca se misca. O data ce pasca se raceste, se intareste si branza. Va arat poze cu pasca mea, poze cu sectiunea o sa ... arat dupa Duminica, cand incepem pasca. Sarbatori Fericite! Va recomand sa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Pune într-un vas apa calduta, zaharul, drojdia, coaja de lamâie, sarea si vanilia si amesteca bine 2-3 minute. Adauga putin câte putin faina, amesteca, apoi framânta pâna obtii un aluat omogen, pe care îl lasi la dospit, la loc cald, o jumatate de ora, pâna îsi dubleaza volumul. Presara faina pe blatul de lucru si întinde aluatul într-o foaie de un centimetru grosime. Cu ajutorul unui pahar decupezi gogosile, iar pentru a gauri centrul fiecarei gogosi folosesti o forma mai mica,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pasca glazurata cu branza de vaci si stafide nu trebuie sa ... de chec). Pentru compozitia de pasca se freaca untul cu galbenusurile ... fierb toate ingredientele, iar cand pasca s-a racit se toarna glazura si ... . Se aseamana foarte bine cu pasca cu ciocolata. Mod de servire ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... unt si amesteca bine. Când pasca este gata, stropeste-o deasupra cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
De fiecare data cand am de organizat o masa pentru mai multi invitati petrec mult timp cautand retete si adaptand retete pentru gusturile tuturor. Cele doua retete de azi le-am pregatit pentru petrecerea organizata pentru aniversarile noastre (si eu si Petru suntem nascuti in aceeasi luna, asa ca facem un party mai mare de fiecare data) si au fost super-super apreciate. Amandoua se fac destul de repede, asa ca nu va faceti probleme ca veti sta prea mult in bucatarie. Branza halloumi o iau de...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Biscuitii se faramiteaza (de preferat cu un robot de bucatarie, dc nu cu mana) si apoi se amesteca cu untul topit. Daca vi se pare prea faramicioasa compozitia mai adaugati una doua linguri de unt. Dupa care, asezati compozitia pe fundul unei forme rotunde de copt (diam de 18-20 cm) tapetata cu hartie de copt, si apasati cu degetele pana ce biscuitul arata ca un blat de tarta. Pe margine presati asa incat sa se ridice pe peretii formei de copt, sa arate ca un cosulet in care va sta crema de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , cel care scrie blogul "Placeri simple" . S-o numi asa blogul, si poate ... de pe el or fi simple, dar va garantez ca dupa ... o raita pe blogul lui "Placeri simple" si incercati cate ceva de ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
by Alice albinutza Pasca de anul acesta mi-a iesit super! Dulce ... de a baga tava. Am copt pasca cam 45-50 minute, la ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... , apoi se toarna aluatul de pasca. Se incinge cuptorul la 180 ... se rumeneste frumos la suprafata. Pasca fara aluat se scoate pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... respectiva se realizeaza 3-4 bucati de pasca. Umplutura se realizeaza combinind zaharul ... smantana. Cind aluatul este rumenit, pasca este coapta. Se pune peste ... cratitei un platou, se rastoarna pasca, apoi, cu grija, se intoarce ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 vinete potrivit de mari, 6 linguri de ulei Mod de preparare: Se coc vinetele la foc viu, pe jaratec sau la flacara de aragaz. Se curata repede de coaja, cu grija sa nu ramina bucatele negre. Se pun pe un fund de lemn putin inclinat sa se scurga. Apoi se toaca cu un satir de lemn. Se trec intr-un castron si cu o lingura de lemn se bat bine cu uleiul turnat putin cite putin. Cine doreste poate adauga citeva picaturi de zeama de lamiie. Se pune sare. Se aranjeaza pe un platou, garnisite cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Din 2/3 din coca se intinde o foaie rotunda,la diametrul formei,de 3cm grosime. Se pune foaia in forma bine unsa cu ulei. Restul de coca,se impleteste un colac de dimensiunea formei,se aseaza peste foaie si se lasa la crescut,fara umplutura.Inante de a fi data la cuptor se pune umplutura.Dupa ce este gata,se lasa la racit in forma. POFTA BUNA TUTUROR !
Reţetă de pe retete.eva.ro
Peste tot in lume unde se cultiva ananas vei afla diverse intrebuintari, atat pentru fructul in sine, cat si pentru frunze. Fruct raw, stors si facut suc, transformat in gem sau dulceata, pus la conserva, pus in salate dulci sau acre/iuti, adaugat la frigarui de pui sau porc -- asta ca sa mentionez numai ce imi vine in minte despre fruct la prima mana. Plus frunzele care servesc ca hrana pentru diverse animale (foarte des pentru elefanti, in Thailanda) sau sunt transformate in fibre textile...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
100 g ciocolata, 2 linguri cu cacao, 2 linguri cu faina, 4 oua, vanilie, 1 pahar cu lapte, 100 g unt Mod de preparare: Se bat ouale intregi cu zaharul intr-o cratita, pe foc mic. Se adauga faina, ciocolata topita, cacao, vanilia si apoi laptele cite putin si se bate totul pana se ingroasa compozitia. Se ia apoi de pe foc si se lasa putin sa se racoreasca. Se adauga 100 g unt si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca. Aceasta crema se pune pe aluatul din tava si se da la cuptor pentru 40 de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com