pasca italiana
Pagina 5 din 5
... imediat . Sunt atat de buuuuuuuneeeeeee ! :) Meniu italian de vara ! Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Presaram ossobuco cu sare si piper, apoi le trecem prin faina. Scuturam excesul de pe ele. Prajim ossobuco in uleiul incins, pe ambele parti, pana sunt usor rumene. Le scoatem din tigaie. Adaugam untul in tigaie si apoi legumele (ceapa, telina, morcovul) taiate cubulete mici. Le calim un pic pana se inmoaie. Adaugam vinul si fierbem cca 2 minute sa se evapore alcoolul. Adaugam carnea inapoi in tigaie, adaugam dafinul, cimbrul, ienibaharul, rosiile rupte cu furculita si supa (poate fi si supa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 chirivia 1/4 pimiento rojo 2 pimientos verdes italianos 6 champinones 4-5 cucharas aceite virgen de ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... , 8 felii salam de vara (sau italian), 2 cepe, 1 legatura mare de verdeata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru început pregatim umplutura. Decongelam spanacul într-o craticioara cu putina apa sau la cuptorul cu microunde (daca folosim congelat) sau îl oparim (daca folosim proaspat), dupa care îl lasam sa se racoreasca. Când a ajuns la o temperatura decenta sa punem mâna pe el, îl stoarcem bine, bine si apoi îl taiem grosier. Speck-ul îl taiem fâsii nu tocmai micute, dupa care îl punem peste spanac, desfacând manual feliutele, caci altfel vor ramâne garantat gramada. Mai amestecam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam legumele.Punem apa la fiert cu sare, morcovii,telina,pastarnacul si cartofii taiati.Lasam 10 minute. Adaugam rosiile si pastele. Separat,am spalat ciupercile ,le-am taiat felii si le-am inabusit in unt cu putina sare si piper. Cand legumele au fost aproape fierte am adaugat ciupercile impreuna cu sosul lasat si am lasat sa dea cateva clocote. Inainte de a servi ,presaram patrunjel tocat fin si parmezan. Daca doriti,puteti drege supa cu galbenus si smantana. Pur si simplu,delicioasa!...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluatul l-am facut cu masina de facut paine de aceasta data dar se poate face foarte bine si prin framantat manual, ascultand o priceasna bisericeasca si asteptand sa primim inca o data lumina , semn ca o sa avem puterea sa o luam de la capat inca o data si anul acesta. In masina de paine am pus prima data apa calduta in care am dizolvat drojdia cu o lingurita de miere, am adaugat apoi uleiul si faina si sarea si am setat pe program de framantare si dospire. Dupa ce este dospit aluatul in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cea mai cunoscuta budinca rece italiana. Un desert usor si rafinat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... in Portugalia, pregatit de un italian, iar reteta de azi e reprodusa ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... vulgaris in latina, bietola in italiana si poiree, blettes sau bettes ... bette in franceza Bietola in italiana Sfecla elvetiana in romana Descriere ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... de paste in traditia culinara italiana, in functie de forma sau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca supa Minestrone este o supa italiana traditionala care semnifica o supa bogata ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... sabayone, este un desert clasic italian, foarte popular si in tarile ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cuptor pentru a se rumeni. Desert Pasca cu smantana Ingrediente: 400 g aluat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desert rustic italian, binecuvantare a zilelor de duminica, tarta cu branza dulce ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... piept de pui cu legume Pasca traditionala Pulpe la gratar cu ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... mai cunoscut preparat din bucataria italiana. Ingrediente si cantitati: 1 pachet de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... proaspat, Tiramisu este un desert italian care a cucerit lumea. Originea prajiturii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amatoare a celebrului si clasicului desert italian, cu siguranta, aceasta varianta cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este un tip de omleta italiana, in care se incorporeaza diferite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro