pasca italiana
Pagina 5 din 5
Pentru început pregatim umplutura. Decongelam spanacul într-o craticioara cu putina apa sau la cuptorul cu microunde (daca folosim congelat) sau îl oparim (daca folosim proaspat), dupa care îl lasam sa se racoreasca. Când a ajuns la o temperatura decenta sa punem mâna pe el, îl stoarcem bine, bine si apoi îl taiem grosier. Speck-ul îl taiem fâsii nu tocmai micute, dupa care îl punem peste spanac, desfacând manual feliutele, caci altfel vor ramâne garantat gramada. Mai amestecam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam legumele.Punem apa la fiert cu sare, morcovii,telina,pastarnacul si cartofii taiati.Lasam 10 minute. Adaugam rosiile si pastele. Separat,am spalat ciupercile ,le-am taiat felii si le-am inabusit in unt cu putina sare si piper. Cand legumele au fost aproape fierte am adaugat ciupercile impreuna cu sosul lasat si am lasat sa dea cateva clocote. Inainte de a servi ,presaram patrunjel tocat fin si parmezan. Daca doriti,puteti drege supa cu galbenus si smantana. Pur si simplu,delicioasa!...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluatul l-am facut cu masina de facut paine de aceasta data dar se poate face foarte bine si prin framantat manual, ascultand o priceasna bisericeasca si asteptand sa primim inca o data lumina , semn ca o sa avem puterea sa o luam de la capat inca o data si anul acesta. In masina de paine am pus prima data apa calduta in care am dizolvat drojdia cu o lingurita de miere, am adaugat apoi uleiul si faina si sarea si am setat pe program de framantare si dospire. Dupa ce este dospit aluatul in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cea mai cunoscuta budinca rece italiana. Un desert usor si rafinat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... in Portugalia, pregatit de un italian, iar reteta de azi e reprodusa ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... vulgaris in latina, bietola in italiana si poiree, blettes sau bettes ... bette in franceza Bietola in italiana Sfecla elvetiana in romana Descriere ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... de paste in traditia culinara italiana, in functie de forma sau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca supa Minestrone este o supa italiana traditionala care semnifica o supa bogata ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... sabayone, este un desert clasic italian, foarte popular si in tarile ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cuptor pentru a se rumeni. Desert Pasca cu smantana Ingrediente: 400 g aluat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desert rustic italian, binecuvantare a zilelor de duminica, tarta cu branza dulce ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... piept de pui cu legume Pasca traditionala Pulpe la gratar cu ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... mai cunoscut preparat din bucataria italiana. Ingrediente si cantitati: 1 pachet de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... proaspat, Tiramisu este un desert italian care a cucerit lumea. Originea prajiturii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amatoare a celebrului si clasicului desert italian, cu siguranta, aceasta varianta cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este un tip de omleta italiana, in care se incorporeaza diferite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... avea orezul pregatit in stil italian, nu ramane decat sa te ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bucataria celor ce iubesc mancarea italiana. Cu siguranta ati vazut si ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... , bucataria de zi cu zi a italianului de rand. Nu exista o reteta stricta a acestei supa care, in italiana, inseamna generic supa mare minestra ... ) + sufixul one (pentru augmentiv). Limba italiana foloseste trei cuvinte pentru a nuanta ... minestrone pentru acest etalon culinar italian. Compozitia unui minestrone variaza in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , un finlandez ce ne-a pregatit o pasca. Daaa... nu dati ochii peste ... e Pastele acum, dar who cares? O pasca romaneasca pregatita de un finlandez ... in toata splendoarea ei aceasta pasca facuta de Juha, dupa care ... in actiune :P .....si astfel... duios Catalina zicea: " Pasca Mai corect era: pasca romaneasca pregatita de un finlandez. Pentru ca dragul de Juha ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com