Cauta in 21.292 retete
Punem laptele si zaharul pe foc doar atat cat laptele sa se incalzeasca usor si sa se topeasca zaharul. Nu trebuie sa ajunga la punctul de fierbere. Separat , in alt vas punem frisca lichida in care adaugam gelatina dizolvata conform indicatiilor de pe ambalaj. Intr-un pahar frecam nessul cu o lingura de zahar si adaugam lapte caldut . Amestecam ca sa se dizolve nessul si turnam peste lapte . Amestecam laptele cu ness cu frisca in care am dizolvat gelatina si mestecam bine ca gelatina sa se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru pannacotta, se incalzeste smantana si laptele intr-o cratita, la foc mic. Se adauga zaharul si se lasa pe foc pana cand acesta se dizolva. Cand se ridica de pe foc, se adauga scortisoara si vanilia si se lasa 20 de minute. Se inmoaie gelatina in apa, se scurge bine si se adauga in amestecul de smantana. Se pune in 4 pahare si se baga la frigider pentru 6-8 ore. Se pune intr-o cratita vinul, impreuna cu cuisoarele, zaharul, scortisoara, vanilia si coaja de portocala si se da in clocot....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (pe care italienii ii numesc funghi porcini ), cu carnea lor densa ... a bucatarilor italieni. Astfel, risotto con funghi nu poate sa fie decat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Una dintre capodoperele bucatariei italiene, pastele cu hribi  de regula papardelle sau tagliatelle  au la baza ciuperci importate din Romania, pentru ca tara noastra este unul dintre cei mai mari exportatori ai acestei ciuperci valoroase, aflata la cativa pasi de trufe. Folositi pentru aceasta reteta paste proaspete , cumparate sau facute, pentru a savura, la adevarata lor valoare, gustul unic al hribilor (f unghi porcini ). Vezi aici si Reteta de Porc cu sos de hribi. Reteta: Paste cu...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
30 august 2018 Ingrediente pentru blat: 200 gr piscoturi 150 gr unt Ingrediente pentru crema : 900 ml frisca lichida 2 pliculete gelatina esenta de vanilie 100 ml frisca pentru decor colorant alimentar optional sau fructe proaspete Mod de preparare blat : Sfarmam piscoturile cu ajutorul robotului de bucatarie. Punem piscoturile intr-un vas si adaugam untul moale omogenizam bine pana cand compozitia are un aspect nisipos. Luam o forma cu pereti detasabili si acoperim baza cu folie alimentara (...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
Suna sofisticat nu-i asa? Ei bine e cel mai usor si totodata cel mai rafinat desert pe care l-am facut pana acum. Specific italian, usor, racoros, ce sa mai, trebuie neaparat sa-l incercati. Se poate servi in multe combinatii: sos de fructe,sos de ciocolata, caramel, topinguri, dulceata de fructe etc. Ingrediente 500 ml smantana dulce 500 ml lapte 200 gr zahar pudra 30 gr gelatina 1 plic vanilie bourbon toping fructe sau sos de capsuni Mod de preparare Se pune gelatina la hidratat in putina...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
un desert delicios, simplu, usor si rapid ... 500ml lapte 500ml frisca lichida 6 linguri zahar 10g gelatina 1 plic zahar vanilat 2-3 linguri suc de portocala topping de caramel pt servit intr-o cratita se pune laptele, frisca si gelatina, se lasa 15 minute amestecand de 2-3 ori pt a se dizolva gelatina, punem si zaharul si dam oala pe foc mic. amestecam bine sa nu se prinda crema de fundul oalei.inainte sa inceapa fierberea oprim focul, adaugam zaharul vanilat si sucul de portocala sau ce ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... 180 grade 40 minute. Crema panna cotta: am taiat mango cubulete ... , am turnat compozitia mea de panna cotta si am dat la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este numit regional in Romania  , funghi porcini  Italia- sau boletus -Anglia ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Turta dulce: Turta dulce rustica: Fursecuri cu stafide: Fursecuri cu coacaze rosii Islere cu crema de ciocolata Fursecuri cu crema de rahat: Trufe de ciocolata: Rafaello: Panna cotta cu jeleu de portocale: Pere umplute in foietaj: Tiramisu la pahar: Fursecuri cu crema de ciocolata: Fursecuri pentru Craciun: Fursecuri vesele:
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... vedere. Tortellini proaspeti, umpluti cu funghi porcini, amestecati cu ficat de ... carnoase, cunoscute sub numele de funghi porcini, sunt hribi exportati masiv ... Ingrediente: 250 gr tortellini con funghi porcini 300 gr ficat de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... padure cum ar fi hribii ( funghi porcini , in italiana). Topiti untul ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... acum memorabilele paste proaspete, cu funghi porcini si smantana dulce, mancate ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... traditionala italiana gatitul cu smantana (panna) este mai degraba o rara exceptie ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Mother&Christmas in my mouth!!! O panna cotta delicioasa, cu fructe de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... (care putea fi tiramisu sau panna cotta, depinde de la zi ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
O reteta rapida si rafinata, in care carnea de vita se combina cu textura si aroma atat de speciala a ciupercilor de padure, intr-un sos brun spaniol cu note tari dar nobile de cognac. Incercati magia acestei combinatii pentru o masa cu adevarat speciala. Portii: 2 Timp de preparare: 30 de minute Ingrediente: 2 bucati muschi sau anticot de vita (a cate 200-220 grame/bucata) 200 grame amestec ciuperci de padure (ghebe, hribi, galbiori) 50 ml cognac 100 ml sos brun spaniol 1 lingura de unt 1 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... : parmigiana di melanzane si desertul: panna cotta al caramello :) Sa va ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... home-made. La desert avem o panna cotta buna de tot, cu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com