Cauta in 16.330 retete
Se tapeteaza o tava obisnuita cu fructe fara samburi, jumatati puse cu coaja in jos. Se presara zaharul cca.200 g , grisul si margarina bucatele. Se da putin la cuptor la 150 grade C. Intre timp se face un pandispan din 5 oua: se bat albusurile cu un varf cutit sare, cu 6-7 linguri zahar puse pe rand, 2 linguri apa, se adauga galbenusurile, faina si praful de copt. Se scoate tava cu fructele din cuptor se pune pandispanul si se mai da la copt cca 30 minute la 180 grade C. Se incearca cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza laptele, ouale si zaharul. Gelatina se pune în 100 ml apa rece la înmuiat. Se amesteca cele doua compozitii, iar rezultatul se pune la fiert la foc mic pâna da o data în clocot. Se ia vasul de pe foc si se lasa la racit. Apoi se adauga esenta, coaja rasa de lamâie si zaharul vaniliant. La compozitia racita se adauga frisca batuta bine si fructele. Se pun piscoturile de jur împrejurul vasului si apoi se adauga compozitia. Se lasa la frigider timp de 4 ore, dupa care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fructele se spala, se curata de simburi si de coaja, dupa caz, se presara cu zahar, se stropesc cu rom si se dau la rece pentru cel putin o ora. Alaturi de fructele crude se pot adauga in salata fructe din compoturi. Se servesc in cupe, decorate cu frisca. - 1 pepene galben mic, 1/4 kg piersici, 1/4 kg mere, 1/4 kg pere, 1/4 kg struguri, citeva cirese amare, 1/4 kg zahar, 1 cescuta rom, 1/4 kg frisca. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... zemoase ca: zmeura, afine, fragute, cirese amare, visine, coacaze negre, rosii ... . - Fructe zemoase: zmeura, afine, fragute, cirese amare, visine, coacaze negre, rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tos, adaugati faina, rachiul de cirese si frisca sau smantana, amestecati ... g unt (sarat), 2 linguri rachiu de cirese (sau de visine). Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ml suc de fructe (mere, cirese, visine, zmeura, portocale, ananas etc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe jumatate de cana de apa, se adauga ceaiul rece, restul de apa, siropul de fructe si zeama de lamaie si portocale. Se raceste si, inainte de a servi, se adauga restul ingredientelor. - 2 cani apa, zahar dupa gust, o cana ceai, o lingurita sirop de fructe, o lingurita zeama de portocale, o lingurita zeama de lamaie, o lingurita zeama de ananas, un pahar limonada, 12 cirese, 2 banane. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se pun intr-un castron. Ciresele se scot din compot, se ... cernuta, se mixeaza, se presara ciresele scurse, nuca tocata si se ... , 5 oua, 1 borcan de compot de cirese, praf de copt, 450 g faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pun in castronul cu rosiile. Ciresele se curata de simburi si ... nu foarte mari, 100-150 g cirese dulci mari, 100-150 g de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu gauri mari; visinele si ciresele se rup in jumatati si ... 30-40 minute. - 1/2 kg mere, cirese, visine, caise, piersici, etc., 200 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Amesteci zaharul cu cele doua oua, adaugi uleiul putin cate putin, pui laptele si faina (cernuta si amestecata cu praful de copt). Pui si zaharul vanilat, coaja de lamaie, un praf de sare, un strop de esenta de rom. Iti iese o coca pe care o torni in tava de la aragaz unsa si tapetata cu faina. Deasupra vei pune fructele curtate de samburi, scurse si trecute prin faina. Dai tava la copt, la foc potrivit. Se pudreaza cu zahar!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Visinele se spala si se scot samburii .Se pun intr-un castronel si se pune putin zahar peste ele. Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma .Dupa ce le-am battut adaugam zaharul, apoi uleiul. Galbenusurile se bat cu sare si se pun peste albusuri.Se adauga praf de copt si zahar vanilinat.La sfarsit adaugam faina. Se pune hartie de copt in tava, se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 10-15 min . Cand prajitura incepe sa se coaca putin presaram pe deasupra visinele si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune gelatina la inmuiat in zeama de compot de ananas sau putin lapte. Trebuie sa stea chiar si o jumatate de ora. Se separa ouale, galbenusurile se amesteca cu zahar, vanilie, faina, lapte si se fierbe la foc mic pe abur amestecand continuu pana se ingroasa ca o ciulama. Se ia de pe foc si se lasa la racit putin,se adauga gelatina cat crema este calda (sa se dizolve granulele de gelatina), apoi albusurile batute spuma si se pune la racit. Se mai amesteca din cand in cand. Cand e foarte...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Unul înmuiat se amesteca bine cu scortioara, nucsoara si coaja de portocala. Din aceasta compozitie, putin se foloseste la unsul tavi în care se va face budinca, iar cu restul de ung feliile de pâine, care mai apoi se taie pe diagonala si se aseaza în vas. În urmatorul pas se bat oul si galbenusurile cu zaharul, peste ele se toarna laptele clocotit si esenta de vanilie, amestecând în continuu, iar toate acestea se toarna, la final, peste feliile de pâine. Vasul în care am asezat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam fructele, le indepartam coditele si samburii (unde este cazul), si le le pastram la rece pana in momentul servirii. Marul , para, se curata de coaja si se taie in forma dorita. Nectarina se feliaza. Pepenele rosu se poate taia in triunghiuri mai mari. Pe post de salatiera o sa folosim pepenele galben.Acesta se taie pe lung, in jumatate si se curata de samburi. Cu ajutorul unei forme speciale sau a unei lingurite scoatem o parte din miez si dantelam pepenele pe margine. Miezul scos se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina,margarina si coaja de lamaie se amesteca bine. Incorporam ,zaharul,smantana,laptele caldut,drojdia dizolvata cu o lingura de zahar si ouale.Framantam un aluat bine lucrat,pe care il lasam sa se odihneasca 20-25 min. Impartim aluatul in bucati cam cat un ou mai mare din care intindem foi rotunde pe care le taiem in forma de triunghiuri.Punem dulceata la baza triungiului apoi rulam. Coacem la foc mediu si apoi le pudram cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se bat albusurile spuma tare,cu cele 5 linguri de apa rece.Galbenusurile se amesteca cu zaharul,uleiul.Se adauga peste albusuri.Se pune si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie,faina in ploaie si se amesteca de sus in jos.Se pune compozitia in tava de chec,se adauga fructele spalate si trecute prin faina.Se da la cuptor pentru 40 min.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... praf de sare visine sau cirese zahar pudra Intr-un bol ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
METODA DE PREPARARE ESTE IDENTICA CU PREPARAREA DULCETII DE CIRESE ALBE . ????? ????? , ????? ??????? ? ??????? ?????? ????????????? ??????? ??? ????????? ????????? ????????, ?????????? , ??????, ??????????. Citeste mai departe...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... cu zmeura, dar si cu cirese si visine. Este simplu si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro