parfe corneliei rednic star chef
Pagina 1 din 5
Fructele de mare se oparesc în jur de 4-5 minute, dupa care se scot si se lasa la racit, apoi se taie în cuburi mici. Castravetii se curata de coaja si se taie cubulete, fara seminte. Fructele de mare se pun într-un castron, alaturi de castravetii si sibuletul tocate marunt. Peste ele se adauga suc de lamâie si portocala, sare, piper si se lasa la marinat 30 de minute în frigider. Se scot de la rece, se scurg de zeama si se adauga iaurtul, apoi se amesteca si se asezoneaza cu sare si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... realizez ceva special. Un delicat Parfe de ciocolata si cafea, minunat ... si am pus ajutorul de Chef la lucru. So.. let's party ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... Cornel este un prieten din copilarie,de meserie marinar-de aici ... si mousse de ciocolata cu mult rom. La multi ani ,Cornel ...
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... cutitul bucatarului sau chef's knife e numele pe care l-a capatat cutitul folosit ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
1/4 l lapte, 4 galbenusuri, 300g zahar, 100g ciocolata, 1/4 l frisca batuta Mod de preparare: Se topeste ciocolata in lapte fiert si se adauga zaharul. Se freaca galbenusurile si se toarna cite putin ciocolata topita in lapte. Se ingroasa compozitia pe baia de apa pana se imbraca lingura Se raceste, apoi se adauga frisca si se pune la inghetat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 oua, 60 gr. zahar, 250 gr. frisca, coaja rasa, zeama de la doua lamii, fructe pentru servire Mod de preparare: Se bat pe baia de aburi ouale cu zaharul, coaja si zeama de lamaie, pana se obtine o crema, dupa care se amesteca intruna pana se racesc. Se incorporeaza frisca si se toarna compozitia in forme de metal clatite cu apa rece. Se lasa la congelator 24 ore. Mod de servire Se serveste cu fructe (portocale, banane, ananas sau kiwi)
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cunosc foarte multe tipuri de conserve, cum se fac, numai ca nu am conditii pentru a le prepara si conserva, pentru ca ma aflu peste granita . Oricum , deschideti capitolul de Conservare a legumelor si fructelor, si veti gasi multe retete de conserve foarte gustoase pentru sezonul de iarna . In acest caz , va propun o gustarica cu un gust natural , cu un gust al copilariei , care ne serveau bunicile si simplu de preparat. Un trio foarte indragit de fiecare din noi , ardei dulci prajiti,...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
Mai sa fie! Ce tristete! Imi numar drojdia: 3 pliculete Unde mai gasesc, habar nu am Fac, dupa chef Bontea, o paine cu un gram. INGREDIENTE 1 kg faina 1 gram de drojdie uscata 780 ml apa 20 gr sara PLAN DE LUCRU paine cu un gram de drojdie Trebuie spus din start ca este [&] Post-ul PAINE CU UN GRAM DE DROJDIE (A LA CHEF BONTEA) apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
300 gr. zahar, 100 gr. ciocolata, 4 galbenusuri, 1/4 l lapte, 1/4 l frisca batuta Mod de preparare: Se topeste ciocolata in laptele fiert. Se adauga zaharul. Se freaca galbenusurile si se toarna, cite putin, ciocolata topita in lapte. Se ingroasa compozitia pe baia de apa pana se imbraca lingura. Se raceste. Se amesteca cu frisca si se toarna in casetele de la frigider sau intr-un vas care se da la gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Crema de cocos ,jeleu de zmeura si mascarpone cu portocale-4,5 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
4 oua, 6 linguri zahar, 250 g unt, 3 linguri cacao, 100 g biscuiti, 1/2 pahar lapte, 200 g rahat, visine din visinata Mod de preparare: Se bat pe foc in baie de aburi ouale cu zaharul pana se ingroasa ca o crema. Separat se freaca untul spuma si se adauga doua linguri de cacao, biscuitii muiati in lapte si bine storsi, rahatul si visine fara simburi din visinata. Se adauga incet crema de oua. Se unge un pergament si se asaza intr-o forma de chec, se toarna compozitia si se pudreaza printr-o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Sincera sa fiu, mi-au cam lipsit intalnirile marca Electrolux . Cu prieteni bloggeri, cu mancare buna si cu veselie multa. Se pare ca si Electroluxului i-au lipsit intalnirile noastre, pentru ca anul acesta s-au gandit sa ne uimeasca si mai si cu noul lor proiect More Inspiration4Cooking. El consta in cookinguri profesionale, tinute de bucatari-sefi specializati in diferite bucatarii internationale. Prima editie l-a avut ca profesor pe maestrul bucatar Tushin, cel care creeaza meniurile la...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
10 linguri zahar, 5 oua intregi, 2 linguri cacao, Mod de preparare: Se amesteca cele 2 linguri de cacao cu 9 linguri de zahar si cu 5 linguri de apa. Se fierbe pana da in clocot dupa care se raceste si se adauga pe rind 5 galbenusuri amestecandu-se compozitia bine. Separat, se bat albusurile cu o lingura de zahar. Dupa ce albusurile sunt batute bine se amesteca usor cu compozitia de sus si cu frisca (batuta in prealabil). Se introduce la congelator pana a doua zi. Mod de servire Se serveste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se prajesc boabele de fistic. Intr-o craticioara se caramelizeaza zaharul cu apa, se incorporeaza fisticul si se toarna amestecul intr-o tava unsa. Se lasa sa se raceasca, se rastoarna pe un fund de lemn si se marunteste cu un cutit. Se spala capsunile, se indeparteaza coditele, apoi se zdrobesc si se amesteca cu 30 g de zahar pudra. Separat, se freaca galbenusurile cu restul de zahar pe baie de apa, pana ce se ingroasa. Se iau de pe foc si se freaca inca 5 minute, pana ce se raceste crema....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se dizolva zaharul in apa, se adauga laptele praf si nescafe-ul, se amesteca totul 2-3 minute. La urma, se adauga frisca. Se pune la frigider pana ingheata. - 1 lingura nescafe, 1 lingura lapte praf, 1 lingura zahar, 1 lingura apa, 400 g frisca. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se topeste ciocolata in lapte fiert si se adauga zaharul. Se freaca galbenusurile si se toarna cite putin ciocolata topita in lapte. Se ingroasa compozitia pe baia de apa pina se imbraca lingura Se raceste, apoi se adauga frisca si se pune la inghetat. - 1 l lapte, 4 galbenusuri, 300 g zahar, 100 g ciocolata, 1 l frisca batuta. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se topeste ciocolata in laptele fiert. Se adauga zaharul. Se freaca galbenusurile si se toarna, cite putin, ciocolata topita in lapte. Se ingroasa compozitia pe baia de apa pina se imbraca lingura. Se raceste. Se amesteca cu frisca si se toarna in casetele de la frigider sau intr-un vas care se da la gheata. - 300 g zahar, 100 g ciocolata, 4 galbenusuri, 1 l lapte, 1 l frisca batuta. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe la foc foarte mic cacaua cu zaharul si putina apa. Se lasa sa se raceasca, apoi se freaca galbenusurile batute separat, iar apoi frisca. Se toarna in casetele de gheata de la frigider si se pun la inghetat. - 70 g cacao, 100 g zahar, 4 oua, 400 g frisca. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Sefi, dosare, decizii, munca cat cuprinde si prea putine pauze. Se termina ziua si esti epuizat fizic si mental, dar stii ca ai programat ceva ce te va remonta si fugi sa te pregatesti cu nerabdarea copilului care isi asteapta cadoul sub brad. Undeva departe de forfota si zgomotul orasului, undeva unde doar linistea se aude, unde aerul e pur, neimbacsit de fum de tigara ieftina sau gaze de
Reţetă de pe gabrielacara.blogspot.com
Se bat pe baia de aburi ouale cu zaharul, coaja si zeama de lamaie, pina se obtine o crema, dupa care se amesteca intruna pina se racesc. Se incorporeaza frisca si se toarna compozitia in forme de metal clatite cu apa rece. Se lasa la congelator 24 ore. Se serveste cu fructe (portocale, banane, ananas sau kiwi). - 3 oua, 60 g zahar, 250 g frisca, coaja rasa, zeama de la doua lamii, fructe pentru servire. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro