Cauta in 19.263 retete
Cand iei masa cu o persoana pe care nu o cunosti sau pe care doresti sa o impresionezi prin bunele tale maniere, nimic nu este exagerat. Nici macar atentia pe care o acorzi servirii unor lucruri marunte precum mierea, sarea sau piperul.UntulPentru a unge cu unt painea, biscuitii sau prajiturelele, foloseste un cutit si bucatele mici de unt. Sau chiar painea, biscuitii sau prajiturile pot fi portionate in bucati mai mici. Nu pune unt pe legume pentru ca ar insemna sa insulti bucatarul. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Branza se amesteca cu zahar, ou, zahar vanilat, sare si stafide (dupa ce acestea au stat in prealabil in apa rece). Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale, dar si pufoasa. Se modeleaza aluatul in forma de covrig, de bilute si se adauga rand pe rand in uleiul incins. Se servesc cu smantana si dulceata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adaugam faina. Incepem sa formam papanasii rupem o bucata de aluat si ... modeland in acelasi timp si papanasul. Mai formam o bila mai micuta ... prajiti o vom pune deasupra papanasului. Prajim papanasii pe ambele parti in ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... Papanasi ca la mama Ingrediente alese cu grija: - 300-350 gr ... asta mie mi-au iesit 2 papanasi mari mari. Pregatim o tigaie pentru prajit, si prajim papanasii pe ambele parti. Ii scoatem pe o farfurie ...
Reţetă de pe dedairis.blogspot.com
Ingrediente pentru gogosi: 400 g branza dulce de vaci 100 g branza sarata de vaci 2 oua 300 g faina 1 lingurita bicarbonat de sodiu coaja de lamaie esenta de vanilie zahar vanilat Ingrediente montaj: smantana dulceata afine (sau ce va place) Mod de preparare: Branza dulce scursa bine se pune in castron alaturi de branza sarata data prin razatoare, adaugam cele doua oua, esenta, coaja de lamaie, vanilia, si bicarbonatul. Amestecam bine cu o paleta ca sa omogenizam. Adaugam jumatate din faina...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
...aflat la doar doi pasi de vila noastra :) Pacat ca nu l-am descoperit decat dupa cateva zile...dar chiar si asa, ne-am rasfatat indeajuns :P Va avertizez ca intreaga postare ii este dedicata, asa ca daca nu ati servit inca micul dejun, pranzul...sau cina :)) ...va rog din suflet reveniti! :D ...si cum multe nu sint de spus, doar de aratat (ispitit :P)...va las in compania savuroaselor preparate cu care ne-am delectat (aproape) in fiecare zi :)) La inceputul fiecarei mese eram serviti cu ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... local, patron de 3 cluburi si 4 restaurante, omul care stie tot ce ... din Miami. Ne cheama la restaurantul NN, unul din cele 4. Taximetristul ... cu obiecte de design, nema restaurant. In susul strazii nimeni, in ... la furat. Cautam un anume restaurant NN si nu-l gasim. Aici ... care ma arunca intr-un restaurant colonial-ilegalist cu accente de ... el sa faca un hidden restaurant...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Este vara, atmosfera este de vis, iar atitudinea noasta in acest sezon este, clar, una glamour. Alegem vestimentatie viu colorata, accesorii pretentioase si vacante de cinci stele. Aceasta perioada glamour a vietii noastre nu poate sa nu fie completata de feluri de mancare sofisticate, alese, inedite. Pentru desertul unei seri de vara, alaturi de un pahar de sampanie fina si un barbat chipes, Eva.ro isi recomanda astazi un fel savuros: bomboane in doua culori. Nu sunt greu de pregatit, dar...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cand iei masa cu o persoana pe care nu o cunosti sau pe care doresti sa o impresionezi prin bunele tale maniere, nimic nu este exagerat. Nici macar atentia pe care o acorzi servirii unor lucruri marunte precum mierea, sarea sau piperul. Untul Pentru a unge cu unt painea, biscuitii sau prajiturelele, foloseste un cutit si bucatele mici de unt. Sau chiar painea, biscuitii sau prajiturile pot fi portionate in bucati mai mici. Nu pune unt pe legume pentru ca ar insemna sa insulti bucatarul. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca brinza de vaci cu oul, faina si atita gris, cit sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita, pe care o putem modela. Se formeaza apoi papanasi rotunzi pe o planseta presarata cu faina, care se fierb in apa clocotita cu sare 15-20 minute. Se scurg si se servesc fierbinti cu unt. - 100 g brinza de vaci, 1 ou, o lingura faina, 10 g unt, gris, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro