Cauta in 20.697 retete
Cand iei masa cu o persoana pe care nu o cunosti sau pe care doresti sa o impresionezi prin bunele tale maniere, nimic nu este exagerat. Nici macar atentia pe care o acorzi servirii unor lucruri marunte precum mierea, sarea sau piperul.UntulPentru a unge cu unt painea, biscuitii sau prajiturelele, foloseste un cutit si bucatele mici de unt. Sau chiar painea, biscuitii sau prajiturile pot fi portionate in bucati mai mici. Nu pune unt pe legume pentru ca ar insemna sa insulti bucatarul. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Branza se amesteca cu zahar, ou, zahar vanilat, sare si stafide (dupa ce acestea au stat in prealabil in apa rece). Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale, dar si pufoasa. Se modeleaza aluatul in forma de covrig, de bilute si se adauga rand pe rand in uleiul incins. Se servesc cu smantana si dulceata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adaugam faina. Incepem sa formam papanasii rupem o bucata de aluat si ... modeland in acelasi timp si papanasul. Mai formam o bila mai micuta ... prajiti o vom pune deasupra papanasului. Prajim papanasii pe ambele parti in ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... in apa si se prajesc papanasii in tigaie, in grasime incinsa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ia din aceasta compozitie de papanasi cite o lingurita si se scufunda ... sare. Se lasa sa fiarba. Papanasii sunt fierti atunci cind, dupa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Papanasi ca la mama Ingrediente alese cu grija: - 300-350 gr ... asta mie mi-au iesit 2 papanasi mari mari. Pregatim o tigaie pentru prajit, si prajim papanasii pe ambele parti. Ii scoatem pe o farfurie ...
Reţetă de pe dedairis.blogspot.com
Ingrediente pentru gogosi: 400 g branza dulce de vaci 100 g branza sarata de vaci 2 oua 300 g faina 1 lingurita bicarbonat de sodiu coaja de lamaie esenta de vanilie zahar vanilat Ingrediente montaj: smantana dulceata afine (sau ce va place) Mod de preparare: Branza dulce scursa bine se pune in castron alaturi de branza sarata data prin razatoare, adaugam cele doua oua, esenta, coaja de lamaie, vanilia, si bicarbonatul. Amestecam bine cu o paleta ca sa omogenizam. Adaugam jumatate din faina...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
... sa creasca. Se iau apoi papanasii cu lingura imbibata in grasime ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
...aflat la doar doi pasi de vila noastra :) Pacat ca nu l-am descoperit decat dupa cateva zile...dar chiar si asa, ne-am rasfatat indeajuns :P Va avertizez ca intreaga postare ii este dedicata, asa ca daca nu ati servit inca micul dejun, pranzul...sau cina :)) ...va rog din suflet reveniti! :D ...si cum multe nu sint de spus, doar de aratat (ispitit :P)...va las in compania savuroaselor preparate cu care ne-am delectat (aproape) in fiecare zi :)) La inceputul fiecarei mese eram serviti cu ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... local, patron de 3 cluburi si 4 restaurante, omul care stie tot ce ... din Miami. Ne cheama la restaurantul NN, unul din cele 4. Taximetristul ... cu obiecte de design, nema restaurant. In susul strazii nimeni, in ... la furat. Cautam un anume restaurant NN si nu-l gasim. Aici ... care ma arunca intr-un restaurant colonial-ilegalist cu accente de ... el sa faca un hidden restaurant...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... usor. Se prajeste pesmetul. Cand papanasii se ridica la suprafata se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza de vaca, 3 oua, 3 linguri rase de gris, 1 pahar mare smantana, 2 linguri faina, sare Mod de preparare: Se da branza prin sita sau se sfarima bine cu furculita, se amesteca cu ouale intregi, puse unul cite unul, grisul, faina si sarea. Din
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 linguri gris, 2 linguri faina, 2 oua, sare, untura pentru prajit, 400 gr. branza de vaci (scursa bine de zer) Mod de preparare: Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma. Se freaca bine branza cu galbenusurile, cu faina, gris, sare. La sfirsit se adauga albusurile. Se incinge untura. Se fac galusti turtite, se gauresc cu degetul, se pun la prajit, pe ambele parti, pana se rumenesc. Mod de servire Se servesc cu zahar si smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 mere, 2 pahare lapte, 25 gr. drojdie, 3 linguri zahar, 3 linguri unt, 1 pahar ulei, 1/2 kg faina, zahar vanilat, 2 oua, putina sare Mod de preparare: Se dizolva drojdia in putin lapte caldut, indulcit si se amesteca cu o lingura de faina. Cind a crescut se amesteca cu restul de lapte, zaharul, ouale batute si sarea. Se adauga faina, untul topit si merele rase. Se pune acoperit cu un servet la un loc cald sa creasca. Se scoate cite o lingura din aluat, se prajesc pe ambele parti in ulei...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Este vara, atmosfera este de vis, iar atitudinea noasta in acest sezon este, clar, una glamour. Alegem vestimentatie viu colorata, accesorii pretentioase si vacante de cinci stele. Aceasta perioada glamour a vietii noastre nu poate sa nu fie completata de feluri de mancare sofisticate, alese, inedite. Pentru desertul unei seri de vara, alaturi de un pahar de sampanie fina si un barbat chipes, Eva.ro isi recomanda astazi un fel savuros: bomboane in doua culori. Nu sunt greu de pregatit, dar...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cand iei masa cu o persoana pe care nu o cunosti sau pe care doresti sa o impresionezi prin bunele tale maniere, nimic nu este exagerat. Nici macar atentia pe care o acorzi servirii unor lucruri marunte precum mierea, sarea sau piperul. Untul Pentru a unge cu unt painea, biscuitii sau prajiturelele, foloseste un cutit si bucatele mici de unt. Sau chiar painea, biscuitii sau prajiturile pot fi portionate in bucati mai mici. Nu pune unt pe legume pentru ca ar insemna sa insulti bucatarul. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. branza de vaci, 2 oua, 3 linguri faina, 3 linguri untura, sare, smantana Mod de preparare: Se freaca bine branza cu galbenusurile, se adauga faina, sarea si albusurile batute spuma. Se ia cu lingura din compozitie si se formeaza galuste lunguiete care se turtesc putin. Se dau prin faina si se prajesc in untura fierbinte. Mod de servire Se servesc presarati cu zahar pudra si smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr.branza de vaci, 1 ou, 3 linguri de gris, sare, vanilie, pesmet, ulei, zahar Mod de preparare: Se amesteca branza de vaci cu oul, vanilia, grisul si un pic de sare. Se modeleaza bilute din acest amestec si se fierb in apa cu sare. Cind s-au ridicat la suprafata apei se scot cu o paleta si se dau prin pesmet calit un ulei. Mod de servire Se presara zahar pe ei si se servesc calzi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr branza de vaca, 2 oua, 3 linguri faina, ulei, sare, smantana (facultativ), zahar pudra Mod de preparare: Se freaca branza cu galbenusurile, se adauga faina, sarea si albusurile batute spuma. Se ia cu lingura din compozitie si se formeaza galuste lunguiete si turtite, care se dau prin faina. Se prajesc in ulei fierbinte Se servesc presarate cu zahar pudra si, dupa dorinta cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se amesteca brinza de vaci cu oul, faina si atita gris, cit sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita, pe care o putem modela. Se formeaza apoi papanasi rotunzi pe o planseta presarata cu faina, care se fierb in apa clocotita cu sare 15-20 minute. Se scurg si se servesc fierbinti cu unt. - 100 g brinza de vaci, 1 ou, o lingura faina, 10 g unt, gris, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro