Cauta in 21.292 retete
Se pune orezul la fiert, iar spre final se adauga sare, zahar si otet. Asteptati sa se raceasca. Am asezat pe rogojina de bambus o foaie nori, pe foaia de nori am intins orez uniform, am adaugat somon taiat bucati mai lungi, castravete si morcov, apoi am rulat. Cu un cutit umezit am taiat rondele de grosime potrivita. Am servit maki-sushi cu sos de soia. De asemenea, se poate servi si cu wasabi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Pune ouale la fiert în apa vreo zece minute. Da doua oua pe razatoare si amesteca-le cu smântâna si hreanul. Potriveste gustul de sare si lasa sosul la rece 15 minute, ca sa se întrepatrunda aromele. 2. Între timp, fierbe cartofii în coaja. Curata-i, taie-i în cubulete si repartizeaza-i în patru pahare 3. Pune deasupra cubulete de ardei gras, rondele de ridiche si castravete. Toarna sosul rece si serveste cu jumatati de ou fiert.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o tigaie, rumeneste cârnaciorii taiati felii. Mai apoi, scoate-i din ulei si lasa-i la scurs. Într-un castron, bate ouale, adauga laptele, sarea si mustarul. Dupa ce le amesteci, adauga cuburile de pâine, brânza si cârnaciorii. Tot amestecul se toarna într-un vas, care a fost în prealabil uns cu putin unt. Acopera vasul si pune-l la frigider pe parcursul noptii. Dimineata, când te trezesti, scoate vasul din frigider si lasa-l 30 de minute la temperatura camerei, dupa care îl...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la fiert pastele în apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Uleiul se pune într-o tigaie sa se încinga. Se adauga ceapa taiata marunt si se caleste pâna devine sticloasa. Se adauga smântâna, galbenusul de ou, vinul si putina sare. Se fierbe pâna se înmoaie ceapa si se formeaza un sos. Se amesteca pastele cu sosul si se pun felii de somon. La sfârsit se adauga patrunjelul tocat si parmezanul. Pastele se servesc cu putin piper proaspat macinat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam salata, o uscam si o asezam pe un platou. Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii taiem cubulete mici. Fierbem oul, il taiem in sferturi si il asezam peste cartofi. Punem apoi fasii de somon afumat deasupra. Adaugam cateva capere. Asezonam cu sare de mare si piper. Facem apoi un dressing din iaurt, zeama de limeta si marar tocat marunt cu care vom servi salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o gramajoara de branzica , o fasie de somon afumat si se decoreaza cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune ouale la fiert în apa vreo zece minute. Da doua oua pe razatoare si amesteca-le cu smântâna si hreanul. Potriveste gustul de sare si lasa sosul la rece 15 minute, ca sa se întrepatrunda aromele. 2. Între timp, fierbe cartofii în coaja. Curata-i, taie-i în cubulete si repartizeaza-i în patru pahare 3. Pune deasupra cubulete de ardei gras, rondele de ridiche si castravete. Toarna sosul rece si serveste cu jumatati de ou fiert.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 190 de grade Celsius Într-o tava, asaza o folie pentru copt, pe care sa o ungi cu foarte putin ulei. Asaza fileurile de somon pe foaia de copt, presara busuiocul, stropeste cu ulei de masline, apoi presara parmezanul ras. Pune la cuptor si lasa aproximativ 20 de minute, pâna ce pestele este opac în interior, iar parmezanul usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele si se scurg. Se feliaza somonul, avocado si se amesteca cu pastele. Se condimenteaza cu piper, sare, ulei de masline, iar la final se presara patrunjelul si parmezanul ras.
Reţetă de pe retete.eva.ro
se pune in tava de cuptor unt topit ,se aseaza bucatile de somon pe tava peste ele se pun feliile de portocale.Se adauga maslinele ,patrunjelul si se sareaza dupa gust.Se lasa la cuptor cca.1 ora la foc mic.Se serveste cald cu pastai calite.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... crema de brânza. Adauga somon afumat si frunze de nasturel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: pentru Oua "Cazino" 5 oua 1-2 lgt mustar unt maioneza salata verde ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... care se aseaza feliile de somon. În paralel, se pregateste un amestec ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Condimentam somonul cu sare si piper si il punem pe gratarul ... rozmarin si se adauga caperele. Somonul se stropeste cu sosul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Bucata de somon o spalam si o tapetam cu un servet de bucatarie ... . Incingem o tigaie grill si rumenim somonul pe ambele parti. Ceapa verde ... pe un platou bucata de somon, orezul decorat cu o felie de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Somonul se portioneaza, se spala si se pune in zeama de portocle timp de 30 de minute dupa care se introduce la cuptor cu masline si felii de portocale. Legumele se spala si introduc la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Feliile de somon se spala,se usuca cu un servet. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro