Cauta in 21.294 retete
Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Avem nevoie de o cana de cascaval ras. Se mixeaza ouale, dupa care se adauga cascavalul ras si se amesteca. Se pune apoi o jumatate de cana de iaurt si se amesteca din nou. Urmeaza uleiul si apoi faina amestecata cu praful de copt. La final se adauga mazarea scursa de apa. Se potriveste de sare. Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si asezam compozitia in tava. Carnaciorii de casa se taie cubulete si se aseaza deasupra checului. Radem cascaval din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Legumele se fierb 5 minute in apa usor sarata. Se scurg. Ouale se bat cca.5 minute, se incorporeaza iaurtul, brânza rasa, uleiul. Se omogenizeaza. Se adauga legumele scurse, eventual sare si praful de copt. Faina cernuta se adauga treptat astfel ca aluatul obtinut sa fie asemanator cu cel de chec, dar mai dens. Se coace dupa gust într-o tava de chec sau una întinsa. Se taie rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 150 gr pastrama de pui 300 gr cascaval ras 4 oua 4 linguri smantana 3 cepe verzi 1/2 conserva ciupeci 4 linguri faina sare, piper Se mixeaza ouale, se adauga smantana, cascavalul ras, pastrama, ceapa si ciupercile tocate, faina, piperul, sarea si se amesteca bine. Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet tava de chec si se toarna in ea compozitia. Se pune in cuptorul incins si se coace la foc mediu aprox. 30 minute. Delicios !
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
... gr parmezan ras Mod de preparare: Din ingredientele pentru blat se ... la rece pana pregatim umplutura aperitivului. Amestecam ouale cu un praf ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
200 g sunca 200 g masline maro sau negre (fara samburi) 150 g telemea sarata (se poate combina si cu cascaval, eu asa am facut) 1 gogosar murat 6 oua 1 pliculet praf de copt 6 linguri faina piper - sunca si gogosarul se taie cubulete si se tavalesc prin faina (pentru a scapa de suprplusul de faina, dupa ce le-am tavalit bine, le-am pus intr-o sita si le-am scuturat cum trebuie) - maslinele se taie rondele si se tavalesc prin faina - telemeaua si cascavalul se dau pe razatoarea mica - faina...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... , ulei, usturoi, unt Mod de preparare: Carnea se taie in cuburi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 albus, o lingurita faina, 10 gr. margarina, sifon, 150 gr. sunca slaba sau parizer Mod de preparare: Sunca sau parizerul, taiate in bucatele marunte, se amesteca cu faina desfacuta in 1-2 linguri de sifon si un albus bine batut. Se fac clatite mai groase decit cele obisnuite care se coc intr-o tigaie bine incinsa, unsa cu margarina. Se mai poate adauga in compozitie patrunjel sau marar marunt tocate. Mod de servire Inainte de a fi servite, clatitele pot fi stropite cu suc...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , piper dupa gust Mod de preparare: Se bat 4 oua cu telul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ulei, sare, piper Mod de preparare: Se spala si se fierbe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la fel de usor de preparat cat ai spune 1, 2, 3. Iata cum ... si minerale. Iata cum poti prepara mancarea pentru bebe acasa ! Sunt ... recipiente sterilizate! 4 retete simple pentru prepararea mancarii pentru bebelusi acasa Dovleac ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... , piper boabe, sare Mod de preparare: Se curata vinetele, se spala ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , mate de porc Mod de preparare: Se da carnea prin masina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in care se gatesc majoritatea preparatelor din subcontinetul indian, fie ele ... mai neiscusit bucatar. Principiul de preparare al ghee consta in a obtine ... cat mai gras (peste 80%) Preparare: Taiati untul cubulete. Topiti untul ... gatire: 10 minute Portii: 6 Ghee preparat in casa  nevidat  se pastreaza ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , fie ca sunt folosite in preparate de sine statatoare sau in ... cu o zi inainte de a fi preparati si apoi tinuti la frigider ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alaturi de cele Trei salate vegetale din gama Aperitivelor de Sarbatoare fac parte si aceste Trei salate cu peste, minunate, in special pentru iubitorii de peste. Pentru Salata cu rechin afumat, pe langa ingredientul de baza, rechinul afumat (achizitionat din Real), am folosit: cartofi si morcovi fierti, porumb (din conserva), ardei gras si ceapa verde. Sosul l-am facut din maioneza light la
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... sare si piper Mod de preparare Se taie pieptul de pui ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , 1 capatina usturoi, sare Mod de preparare: Se taie vinetele pe lungime ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sa tii cont atunci cand prepari sucul de portocale. Sunt sfaturi ... sau la cald inainte de prepararea sucului. Acest lucru va facilita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se curata se spala si se taie in bucati se aseaza intr-o oala sub presiune. Ceapa se taie sub forma de solzi se adauga bulionul, uleiul ,otetul, boabele de piper, foile de dafin si sarea dupa gust. Se adauga apa atat cat sa acopere bine ingrediente. Se fierbe la foc mic 45 de minute. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro