Cauta in 17.642 retete
se curata crapul si se spala bine, apoi se desface in doua si se aseaza in tava. Usturoiul se piseaza, se amesteca cu sare si ulei pana devine o pasta in care se adauga apoi piper si boia. Se unge pestele cu aceasta pasta, se adauga sucul de rosii, se completeaza cu apa. La cotor se tine aproximativ 1 ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se spala bine pestele, se sareaza si se pipereaza dupa gust pe toate partile si se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline. Inauntru pestelui si deasupra se pune ceapa taiata rondele, usturoiul taiat felii, rosiile si lamaile taiate felii. Se amesteca sucul de rosii cu vinul si se toarna peste peste, apoi se da la cuptor pentru 45 minute. Cand este gata, se taie si se serveste cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se omogenizeaza. Dupa ce curatam crapul de solzi , il taiem pe ... de unt aromat,se unge crapul pe exterior, iar cu cealalta ... . Cand este gata, putem servi crapul si alaturi de sosul delicios ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , ardei, ceapa, usturoi, ardei iute, crap, sare, piper, ulei Mod de ... sare si piper. Intre timp, crapul se face la gratar bine sarat. Cind crapul este gata, se adauga in saramura si se ... serveste in farfurie adinca, astfel incit crapul sa pluteasca in zeama
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. crap, o lingurita ulei, 1 buc. ardei iute, sare Mod de preparare: Crapul curatat si spalat se taie in doua de-a lungul sirei spinarii, se sareaza si se lasa sa se zvinte. Se pune pe gratarul uns cu ulei si incins si se rumeneste pe ambele parti, apoi se aseaza intr-un castron. Separat, se fierbe apa cu sare si se pune ardeiul taiat marunt. Se toarna fierbinte peste peste. Se acopera castronul cu un capac si se lasa 5-10 minute. Mod de servire Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii subtiri de lamaie,usturoiul,rasturnam vinul,uleiul,acoperim si dam la cuptor 30min;dupa acest timp descoperim tava si mai lasam 10min sa se rumeneasca. Se serveste cald dar si rece este bun.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine,se picura apa minerala ,care are rolul de a le inmuia si de a le albi .Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele,la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt sau presarata deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii subtiri de lamaie,usturoiul,rasturnam vinul,uleiul,acoperim si dam la cuptor 30min;dupa acest timp descoperim tava si mai lasam 10min sa se rumeneasca. Se serveste cald dar si rece este bun.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pestele se spala bine. Legumele le taiem felii. Ungem un vas termorezistent cu ulei si punem un strat de morcovi taiati rondele. Pestele il condimentam cu sare si piper si il punem peste stratul de morcovi. In interior punem 2-3 felii de rosii, 1 felie de ceapa si 2 felii de lamaie. Restul legumelor le asezam frumos pe langa peste si deasupra. Stropim cu putin ulei de masline si bagam la cuptor pentru aprox 30 min. Incercati cu o furculita, daca intra usor in carne inseamna ca este...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... frumoasa. Se serveste cald. - Un crap de 1-1,5 kg, o varza acra de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata crapul (de 1-1,5 kg), se spala si se taie bucati ... ciuperci inabusite sau arpagic inabusit. - 1 crap de 1-1,5 kg, ulei, 1/4 I vin negru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata de solzi un crap de 1-1,5 kg, se evis-cereaza ... se toarna peste bucata de crap din tava. Se stropeste pestele ... si un vin alb sec. - 1 crap de 1-1,5 kg, ulei, foi de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu garnitura de cartofi fierti. - 1 crap fara cap, 1 ceasca de ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , cu felii de lamiie. - 2 kg crap, 1 pahar ulei, 2-3 cepe, usturoi, 1/2 kg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... dupa gust. - 200 g icre de crap, 50 g miez de piine, 200 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Crapul, cu solzi, se taie pe spate. Se pune, cu solzii ... mamaliga, salata, mujdei de usturoi. - 1 crap maricel (1-1,5 kg), 2 rosii (sau in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cand in cand vasul). - 1 kg crap, 100 ml ulei, 100 grame ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Crapul la protap se poate pregati numai in aer liber, ca ... chiar in mijlocul jaraticului. Un crap mai mare, de circa 3-4 kg ... partile distantate (circa 30 cm). Crapul se unge bine cu untdelemn ... si felii de lamiie. - Peste crap in cantitatea dorita. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata crapul, se spala, se scurge bine, se sareaza pe ... din tava. Dupa 3/4 ora -1 ora crapul este gata. Se poate servi cald sau rece. - Un crap de peste 1 kg, 3 cepe, 1 lingura plina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se introduce in burta crapului. Pestele se inconjoara cu o ata ... se raceasca, apoi se serveste crapul taiat felii groase, cu umplutura ... cu sosul in care s-a facut. - 1 crap mare, 200 g ciuperci, verdeata tocata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro