Cauta in 21.294 retete
Se spala fileurile si se lasa la scurs. Se face urmatorul amestec:pesmetul se amesteca cu cascavalul,coaja de lamaie,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamaie cu vinul si usturoiul zdrobit. Fiecare bucata de fileu se cufunda in sosul de lamaie si apoi se trece prin amestecul de pesmet.Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti si apoi se scot pe o hartie care absoarbe grasimea. Se serveste cald cu lamaie si diferite garnituri(cartofi,orez,legume)
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul într-o tigaie adânca. Într-un bol mare, adauga apa, amidonul de porumb si ouale. Înmoaie crevetii în amestecul cu amidon, sa fie complet acoperiti. Apoi da crevetii prin pesmete, astfel încât sa fie foarte bine acoperiti. Adauga iar crevetii în amestecul cu amidon, apoi da-i iar prin pesmete. Aceasta procedura trebuie repetata pentru fiecare crevete în parte, altfel se vor lipi. Prajeste fiecare crevete pe rând în ulei,pâna când devine usor auriu iar crusta este...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mi primer intento de hacer pan solo con agua fermentada de ... en el blog de Codruta pan hecho solo con fermento de ... y como soy una adicta al pan, enseguida quise hacer este tipo de pan, pero no tenia de donde conseguir fruta ecologica. Pues ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... retetele culinare de vara, conopida pane este favorita mea. Imi place ... cu cei care sunt in pana de idei culinare pentru weekend ... prajiti-o in ulei incins, pe oate partile, pana se rumeneste. Conopida pane este preferata mea atunci cand tin post dar in general ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente 1 kg aripioare pui 2 oua faina condiment pt carne de pui praf de usturoi piper sare Mod de preparare Curatam aripioarele, le spalam si le punem la fiert. La lasam sa fiarba 10 minute apoi le scoatem si le lasam sa se zvinte. Aripioarele vor fi fierte doar pe jumatate. Tavalim aripioarele prin faina si le scuturam de faina in exces. Batem usor oul si adaugam sarea, piperul, usturoiul si condimentul pt carne de pui. Trecem aripioarele prin amestecul de oua. La tavalim apoi din nou...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... de ruda lui indepartata  cascavalul pane  este un aperitiv mai gustos ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Avem nevoie de: 500 gr.Ficat de pui 3 oua 5/6 linguri de faina sare,piper Ulei pt prajit Se curata fiatul,se spala si se lasa la scurs de apa(eventual se tapeaza cu un servetel de bucatarie). Se condimenteaza cu sare,piper dupa care eu l-am pus intr-o punga de plastic cu faina si l-am dat prin faina mai usor. Se bat 2-3-4 oua in functie de cantitatea de ficat,dupa care il dam prin ou batu si cu putin condiment in el . Se infierbanteaza bine ulei si se pune la prajit ,se da focul mai mic ca sa...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... legume si carne sau pane. Vinetele pane sunt foarte usor de ... in uleiul de palmier incins pana se rumenesc pe fiecare parte ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
1 conopida, 2 oua, o lingura de faina, sare, piper, ghimbir (optional) Mod de preparare: Se desprind buchetele din conopida si se oparesc cu apa clocotita. Concomitent, se pregateste compozitia de oua bautute cu faina si condimente. Buchetele se tavalesc prin oul cu faina si se pun la prajit, pana se rumenesc. Mod de servire Se serveste cald cu legume proaspete (ardei gras, rosii) sau salata verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . A parte de que es un pan muy rico, tiene y muchas propiededes ... he elejido en acer un pan con bayas de goji, ya ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... de vacanta cu iz grecesc. Pane-ul care inconjoara carnea alba ... continuare si cea mai simpla. Pane-ul uscat  fara ou  folosit ... optiune si elimina riscul desprinderii pane-ului de pe calamar. Portii ... zdrobiti usturoiul. Frecati-l cu sare pana obtineti o pasta. Extrageti sucul de ... faina. Prajiti inele de calamar pana devin aurii la suprafata. [tip ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... estan durmiendo. Quiero presentaros este pan con semillas de amapola, un ... para un sandwich. Es un pan al que hace falta bastantes ... . Trebuie sa facem lucrul asta pana cand coca si-a dublat volumul ... . Como les dije es un pan ideal para el desayuno pero ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... , ou (bine batut cu furculita, pana cind se face putina spuma ... se prajesc pe ambele parti pana ce se rumenesc si cascavalul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne de miel, 2 linguri de faina, 3 linguri pesmet, 2-3 oua, sare, 1 lingura de unt+1 lingura sau 2 de ulei sau untura Mod de preparare: Se ia 1 kg carne din partea din fata a mielului cu costitele. Se spala, se taie bucati potrivite, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in unt amestecat cu untdelemn sau untura. Mod de servire Se serveste cu cartofi sau alte legume si salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 g cascaval 2 oua faina pemet sare piper Cascavalul se taie felii groase de 7 mm. Ouale se bat, se condimenteaza cu sare si piper dupa preferinta. Se da fiecare felie prin faina, ou batut, pesmet, ou batut si din nou pesmet. E important sa fie complet acoperit cascavalul cu ou si pesmet. Se pune la prajit in ulei foarte bine incins pe ambele parti. Se tine foarte putin pe foc, doar atat cat sa se rumeneasca pesmetul. Se scoate cu grija si se pune pe hartie absorbanta.
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
4 copane de pui, o lingurita boia, sare, piper, 2 oua, 2 linguri lapte, 8 linguri pesmet, 4 linguri faina, o linura busuioc tocat, ulei. Mod de preparare: Pulpele spalate se freaca cu sare, piper si boia. Se amesteca ouale cu laptele. Separat se amesteca faina, busuiocul si pesmetul. Se trec copanele de pui prin ou si apoi prin compozitia de faina cu pesmet. Se apasa bine. Intr-o tigaie se infierbanta ulei si se prajesc copanele. Se pun intr-o tava unsa cu ulei si se lasa la cuptor circa 30...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg cotlete, 1-2 oua, faina, pesmet, 2 linguri grasime, sare, piper Mod de preparare: Se desprind coastele de sira spinarii, lasind muschiul legat de coaste. Se despart cotletele una cite una. La fiecare cotlet, se dezlipeste carnea de pe coaste, incepind cu partea dinspre burta, de la cartilaj. Se trage pielita spre muschi, stringindu-se astfel toata carnea linga muschi, iar coasta ramine descarnata. Se pune sare si piper. Se ia fiecare bucata si se da prin faina, ou si pesmet si din nou...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1kg dovlecei (mai tineri, usturoi, 2 oua, Mod de preparare: Dovleceii se curata de coaja, se spala dupa care se taie rondele de cca.1/2cm. Se presara un praf de sare peste ei si se lasa 10 min. Intre timp se prepara compozitia prin care se vor da dovleceii inainte de a fi prajiti: se bat ouale cu putina faina si condimente. Se rumenesc dovleceii si se aseaza intr-un vas peste care se toarna mujdeiul de usturoi si verdeata. Mod de servire Se servesc calzi sau reci
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 creier de vaca sau 2 bucati de creier de vitel sau de porc, 2 oua, 2 linguri faina, 4 linguri pesmet, sare, 2 linguri ulei, sote de mazare, morcovi sau fasole verde Mod de preparare: Se tine creierul in apa rece o ora. Se curata de pielita si se pune la fiert cu apa calda si putina sare timp de 15-20 minute. Se scurge apa, se lasa sa se raceasca, apoi se taie felii de grosimea degetului, se sareaza, se da prin ou, apoi prin faina, din nou prin ou si apoi prin pesmet. Se prajeste in ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 pui, 3 oua, 2 linguri faina, pesmet, grasime, sare, piper Mod de preparare: Se curata puii, se taie in doua sau in patru, se presara cu sare si piper, apoi se da fiecare bucata in faina in ou si in pesmet. Se pun in grasime bine incinsa si se prajesc incet la foc potrivit. Mod de servire Se servesc cu soteuri de legume si salata de sezon
Reţetă de pe www.retete-bune.com