Cauta in 18.725 retete
... pana cand se dezlipeste de pe vas.Se serveste cu muraturi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru astazi, iti propunem o salata sanatoasa si usor de preparat, din legume extrem de apreciate pentru vitaminele pe care le contin. Pentru o combinatie cromatica de efect, recomandam sa folosesti pentru aceasta reteta ardei rosu, verde si galben. Ceapa si ridichea vor da o aroma speciala acestei salate. Sosul aromatizat cu plante - busuioc de padure, maghiran, rozmarin, salvie - va contribui si el la savoarea sa. O reteta "ca la mama acasa"! Ingrediente si cantitati: 1 ardei rosu taiat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... idee sa va arat niste muraturi. O bunaciune...rosii, gogonele si dovlecei ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... deranjamente... si tanti Toth punea muratura asta. Am inteles ca ar ... ca, dupa ce am gustat muratura si am ramas profund impresionati, am notat reteta de "muratura iute" si o preparam in fiecare an ... purces la preparare :D Ingrediente pentru muratura iute: - 2,5 kg de ceapa - 1/2 kg ... miere - sare, piper, condimente pt muraturi Procedura in sine e foarte simpla ... de apa, otetul, condimentele...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... un mini-bufet, cu aperitive asortate pe care l-am servit de ... "mucegaita", se cerea un platou asortat, care da foarte bine asezat ... mai "light", am facut o salata asortata, din salata Romaine, ridichi, rosii ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... iesit o nebunie Gem asortat 2 kg si 1/2 fructe (600 gr caise, 400 ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... clasica a muraturilor de iarna, gogosarii in otet merg perfect cu fripturi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O reteta de post gustoasa si sanatoasa, cu cat folositi mai multe feluri de ciuperci cu atat iese mai buna Ciuperci de mai multe feluri, eu am folosit 1 kg de ghebe si 1/2 champignon 1 ceapa rosie, 1 ceapa alba cativa catei de usturoi 1 legatura patrunjel 1 legatura marar 1 lgt boia dulce 1 lgt curry condimente sare Ciupercile champignon spalate le-am taiat felii iar la celelalte am lasat palariile intregi si am tocat marunt cozile. Nu se curata pielita ciupercilor, nu este necesar daca se...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... in copt si sa domoleasca pofta de muraturi. Asadar, o reteta de muraturi instant, gata intr-o saptamana, pentru a va bucura mai repede de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
2 bucati mari file de peste 2 oua zeama de lamaie faina pesmet apa minerala 1 morcov 1 vanata 2-3 ardei grasi rosii si verzi 1 dovlecel 1 ceapa rosie 1 ceapa alba usturoi 1 lingura otet balsamic 2 linguri sos sarat de soia 2 linguri ulei masline Fileurile de peste se usuca in prosoape, se condimenteaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau la rece 1/2 ora. Ouale se bat bine, se amesteca cu cateva linguri de faina cernuta, sare si se subtiaza cu apa minerala sa iasa un aluat ca...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... , unul dintre acestea fiind salata asortata de varza acra, extrem de ...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
Se pun la fiert cartofii in coaja si separat ouale. Intr-o tigaie antiaderenta puneti 2 linguri de ulei, adaugati morcovul taiat foarte fin (feliute si bastonase) si ceapa taiata fasii subtiri. Caliti cateva minute, adaugati putina apa, mai lasati pe foc pana scade zeama si puneti-le intr-un castron. Dupa ce au fiert cartofii, scurgeti apa, curatati-i de coaja, taiati-i in jumatate si apoi in felii subtiri.Ouale fierte tari se curata de coaja si se taie in jumatate. Scoateti galbenusul si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune fasolea la fiert si se da un clocot doua apoi se arunca apa ,se spala fasolea si se pune din nou la fiert la foc mic cu capac pe oala sa fiarba usor.Separat tocam o ceapa ,doua si o punem la undit cand este aurie se pune carnea taiata bucati,se adauga o canita de apa,condimente,sare si se lasa la foc mic cu capac pana se patrunde bine.Cand fasolea este fiarta o adaugam peste ceapa prajita si o lasam cateva minute la prajit sa capete gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pulpele de tulei, se spala, se cresteaza si se condimenteaza cu cimbru sfaramat in palma si cu delikat. Ceafa si cotletul de porc se portioneaza si se condimenteaza la fel cum am procedat si cu pulpele de pui. Usturoiul se curata de coaja, se taie , se piseaza , se adauga rosiile chery pisate, se pune un praf de sare, se amesteca bine si se pune pe fiecare bucata de carne , pe o parte si pe cealalta. Se lasa la macerat 12 ore acoperite etans in frigider si se prajesc pe gratarul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 3 kg gogosari 1 kg morcov 2 conopide medii 1 plic boabe de mustar 1 plic boabe de piper 1 plic foi de dafin 500 ml otet 20 linguri de miere 100 ml ulei 4 linguri sare neiodata 1 legatura frunze de telina Gogosarii se curata de cotoare si seminte, se taie in bucati, se spala si se lasa la scurs de apa intr-o strecuratoare mare. Morcovul se curata, se spala si se taie rondele, urmeaza conopida sa fie taiata in buchete mici si spalata. Intr-un vas se face o saramura din 3 litri de...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
fructe de sezon (prune, caise, visine etc.), zahar dupa preferinta, 2 pliculete zahar vanilat, coaja de lamiie Mod de preparare: Se pun fructele la fiert. Cand sunt gata, se scot intr-o strecuratoare si se paseaza bine de tot. Se adauga piureul de fructe in apa in care au fiert, se pune zahar dupa dorinta, pliculetele de zahar vanilat, coaja de lamaie si se fierbe sa se topeasca. Se da la rece, se amesteca continutul, se toarna in sticle si se tine in frigider.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente 3 kg gutui 2 kg mere 1 kg zahar Mod de preparare Se curata merele si gutuile si se dau pe razatoarea mare. Cotoarele si cojile de la gutui nu le aruncati fiindca sin ele puteti face o delicioasa peltea de gutui. Se pun intr-o oala impreuna cu zaharul si se pun la fiert.Nu este nevoie sa puneti apa fiindca fructele si zaharul isi vor lasa suficient sirop. Se fierbe la foc mic , mestecand cand si cand ca sa nu se lipeasca, pana scade siropul si gemul este legat. Fierbinte se pune in...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Cu aceasta reteta particip la provocarea Dulce Romanie gazduita luna aceasta de Nicole de la www.alldaycooking.com Ingrediente: 1 kg mere 1 kg pere 1 kg nectarine 1 kg struguri zahar apa Mod de preparare: Desfacem strugurii de pe ciorchine bob cu bob si ii spalam. Eu am folosit struguri din soiul Muscat Hamburg fiindca sunt foarte aromati si dau un gust deosebit compotului. Spalam nectarinele, scoatem samburii si le taiem feliute. Scoatem cotoarele merelor si perelor (eu am folosit un cutit...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Una dintre cele doua metode de murare a castravetilor  alaturi de cea in saramura  consevarea in otet da un gust mai proaspat si mai acidulat. Iar castravetii murati in otet au un gust deosebit. O reteta clasica, mereu la moda. Reteta: Castraveti murati in otet Ingrediente: 4 kilograme castraveti cornison 4 litri apa 1 litru otet de buna calitate 1/2 cana de sare grunjoasa, neiodata 4 linguri de zahar 3 radacini de hrean 2 cepe 1 capatana de usturoi 1/2 cana boabe de mustar 1 lingura boabe...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
500 gr. cirese rosii, 250 gr. cirese albe, 250 gr. capsuni, 250 gr. fragi, 400 gr. zahar, 3 pahare apa, zeama de la o lamiie Mod de preparare: Se pune la fiert apa cu zaharul. Cind zaharul s-a topit complet se adauga zeama de lamiie. Imediat ce incepe sa se lege putin zaharul se adauga ciresile spalate, scurse bine, fara codite si simburi. Se fierbe pana ce ciresile s-au inmuiat. Separat se spala repede capsunile si fragii, se scurg de apa si se asaza intr-o compotiera sau castron. Cind ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com