Cauta in 21.292 retete
Salata propusa de aceasta data are la baza o leguma agreata doar de o parte din voi, dar foarte sanatoasa: ceapa. La aceasta adaugam un desert pentru indulcire, o prajitura cu alune.Salata de ceapaIngrediente si cantitati: 6 cepe maridressing de salata50 g. maslineMod de preparare: Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori. Se sareaza dupa gust si se lasa circa o ora sa se scurga de zeama. Se intoarce usor, presarandu-se intr-o sita, se aseaza intr-o salatiera, se stropeste cu dressing...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toamna este perioada in care intrebarea "ce gatesc azi?" nu exista. Cu o singura conditie: sa treci prin piata, macar o data pe saptamna. Ca dovada ca se poate, dar si ca o provocare iti propun un experiment: o tura de cumparaturi in piata, cu lista de cumparaturi in mana si meniul pentru o familie de patru persoane. Ce am cumparat: doi piepti de pui fara os si un pui intreg, o bucata de dovleac de vreo 750 de grame, doua teline potrivite, cu tot cu frunze, jumatate de kilogram de morcovi si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Orez cu pui si morcovi Ingrediente si cantitati: Piept de pui, taiat fasii 1/4 ceasca cu unt sau margarina 1 1/2 ceasca de orez cu bob lung 5 morcovi de marime medie, feliati 1 ceapa medie, taiata marunt 1/2 ceasca de ciuperci feliate 1/4 ceasca ardei rosu, taiat marunt 2 cesti supa de pui 2 lingurite de patrunjel proaspat, taiat marunt Mod de preparare: 1. Rumeneste puiul in unt sau margarina, la foc mediu; ia-l de pe foc atunci cand s-a calit. Adauga in vas orezul, morcovii, ceapa, ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aperitivul recomandat este o piftie din carne de porc dar si de vita, traditionala friptura de porc (cine nu cumpara macar o bucatica sa aiba pe masa de Craciun) si cozonacul, care face casa sa miroasa a sarbatori. Racitura (piftie de porc si vitel) Ingrediente: 1 kg. picioare, 3 litri apa, o capatana de usturoi, sare. Mod de preparare: Piftiile se pot face din picioare si din urechi de porc, dar si din picioare de vitel. Mai gustoase ies cele amestecate. Se pun la fiert, intr-un vas cu apa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Gatita in mod traditional din vita ( boeuf bourguignon ), aceasta tocana consistenta are un farmec aparte atunci cand este gatita, mai rar, ce-i drept, din carne de caprioara ( chevreuil bourguignon ). Numele acestor tocanite devenite faimoase in intreaga lume sunt date de regiunea in care s-au nascut ele si vinurile folosite la gatirea lor: Bourgogne (Burgundia, in limba romana). Desi boeuf bourguignon a capatat de la inceputul secolului trecut o aura de mancare rafinata, datorita atentiei...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Salata propusa de aceasta data are la baza o leguma agreata doar de o parte din voi, dar foarte sanatoasa: ceapa. La aceasta adaugam un desert pentru indulcire, o prajitura cu alune. Salata de ceapa Ingrediente si cantitati : 6 cepe mari dressing de salata 50 g. masline Mod de preparare : Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori. Se sareaza dupa gust si se lasa circa o ora sa se scurga de zeama. Se intoarce usor, presarandu-se intr-o sita, se aseaza intr-o salatiera, se stropeste cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Orez cu pui si morcoviIngrediente si cantitati:Piept de pui, taiat fasii1/4 ceasca cu unt sau margarina1 1/2 ceasca de orez cu bob lung5 morcovi de marime medie, feliati1 ceapa medie, taiata marunt1/2 ceasca de ciuperci feliate1/4 ceasca ardei rosu, taiat marunt2 cesti supa de pui2 lingurite de patrunjel proaspat, taiat maruntMod de preparare:1. Rumeneste puiul in unt sau margarina, la foc mediu; ia-l de pe foc atunci cand s-a calit. Adauga in vas orezul, morcovii, ceapa, ciupercile si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cand iei masa cu o persoana pe care nu o cunosti sau pe care doresti sa o impresionezi prin bunele tale maniere, nimic nu este exagerat. Nici macar atentia pe care o acorzi servirii unor lucruri marunte precum mierea, sarea sau piperul. Untul Pentru a unge cu unt painea, biscuitii sau prajiturelele, foloseste un cutit si bucatele mici de unt. Sau chiar painea, biscuitii sau prajiturile pot fi portionate in bucati mai mici. Nu pune unt pe legume pentru ca ar insemna sa insulti bucatarul. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cateva retete, publicate deja in blogul meu... http://ciocolatasizahar.blogspot.com/2010/01/sushi-cu-somon-afumat-si-branza-un.html l http://ciocolatasizahar.blogspot.com/2010/10/tartelette-de-cartofi-ardei-si-bacon_03.html http://ciocolatasizahar.blogspot.com/2009/12/salata-exotica-cu-crevete-si-grepfruit.html http://ciocolatasizahar.blogspot.com/2010/04/crocant-moalefraged-o-salata.html http://ciocolatasizahar.blogspot.com/2010/03/tarta-cu-brocoli-bacon-si-camembert.html
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... , mere, leustean) Ei, acum e acum: meniu pentru 16 (Doamne ajuta sa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Freci galbenusurile cu zaharul si vanilia pana se albesc, pui vasul pe baie de aburi si amesteci continuu. Dupa ce crema se ingroasa o dai la rece si o amesteci apoi cu untul frecat spuma. Asezi o foaie Lica pe platou, torni jumatate din crema peste foaie. Peste crema asezi strans, unul langa altul, biscuiti inmuiati pe rand in laptele foarte putin incalzit. Peste stratul de biscuiti intinzi crema ramasa, iar deasupra asezi cealalta foaie. Bati albusurile spuma, adaugi zaharul, o dai la rece....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... online din oferta mai multor restaurante! - Livrare la domiciliu! - Plata la ... livrare - al doilea pas: Alege restaurantul favorit! - al treilea pas: Alege din meniu! - al ... la Micu - L'esperance - Maya Catering - Restaurant Nan Jing - New York Pizza ... -Up Delivery! - Yin Yang Express Restaurant - Zaza Pizza Brasov: - Bistro Pizza ... Express - Mozzarella e Pomodoro - Casa Oasului -...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... iesim la brunch? Multe din restaurantele din orasele mari au meniuri ... ). Este o metoda eficienta si pentru restaurante care deschid duminica in jurul ... ) sunt apanajul hotelurilor de 4 si 5 stele. In Bucuresti, hoteluri ca Radisson ... , iar sampania nu lipseste din meniu. Locurile sunt limitate (in jur ... de mancare pentru a avea un meniu echilibrat si cantitativ si calitativ ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... care l-ai putea foarte bine manca intr-un restaurant de cinci stele, in centrul Parisului. Elegant si foarte gustos. Ingrediente ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -sef si proprietar al faimosului restaurant "La Pyramide", aflat aproape de sudul Lyonului, Fernand Point a obtinut 3 stele Michelin si a instruit o generatie intreaga ...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
... lui 2011. hotel montcalm de 5 stele in mayfair. la concierge marius ... . intreb care-i al mai bun restaurant de peste de prin zona ... drum. pentru lobster va recomand restaurantul scott's care-i acilisea, tot in ... engleza scrobita de hotel de 5 stele si cu aplomb si carisma ... ca incepuse sa-mi placa restaurantul asta ghebos. mi-am promis ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... atat, racoritoare... Este potrivita ca si meniu atunci cand iesi la restaurant, cand iesi in parc cu prietenii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
La restaurantul de acasa Avem in meniu paste bune rau Ingredientele intra in combinatie gustoasa Nu-i asa ca sunt pe gustul tau?
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... ar fi utopica pentru majoritatea restaurantele din lume, daramite la noi ... mod frecvent in mai toate restaurantele pescaresti din sudul Frantei cu ... sud vestul Europei: in regiunea franceza Provence, in Monaco, valea Aran ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro