Cauta in 20.697 retete
Spalam fructele, le indepartam coditele si samburii (unde este cazul), si le le pastram la rece pana in momentul servirii. Marul , para, se curata de coaja si se taie in forma dorita. Nectarina se feliaza. Pepenele rosu se poate taia in triunghiuri mai mari. Pe post de salatiera o sa folosim pepenele galben.Acesta se taie pe lung, in jumatate si se curata de samburi. Cu ajutorul unei forme speciale sau a unei lingurite scoatem o parte din miez si dantelam pepenele pe margine. Miezul scos se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregateste marinata amestecand toate ingredientele,astfel se obtine o pasta cu care se unge fiecare rondea de pastruga,pe ambele fete,apoi se aseaza una peste alta,intr-un celofan sau cutiuta etansa si se da la frigider,de seara pana a doua zi,sa se marineze bine,pastruga fiind un peste cu carne tare. Se scot de la marinat feliile de pastruga,apoi se spala fiecare bucata cu apa rece,de pasta cu care a fost marinata,se lasa sa se scurga bine apoi se tavalesc bine prin pesmet auriu si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Umple o oala mare de apa usor sarata si puneti-o la fierbere, apoi adaugati pastele si lasati-le cca 8-10 minute sa fiarba apoi puneti-le la scurgere. Între timp, într-o tigaie medie, încalziti uleiul de masline la foc mediu si adaugati usturoiul si ansoa. Gatiti pentru aproximativ 2 minute, amestecand constant. Se adauga pesmet si apoi stinge focul. Adaugati patrunjel si piper, apoi amestecati. Se amesteca sosul de hamsie cu paste fierbinte si brânza rasa pentru a se servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Scoatem pachet de foietaj din congelator cu niste ore-n urma, dupa care ne apucam de branza, o punem intr-un vas mare, spardem 5 oua, adaugam frunzele de menta verde in branza, adaugam si stafide aurii, 10 linguri cu zahar si la sfarsit 10 linguri ochi cu sirop de menta. Amestecam toate ingredientele pana se incorporeaza, dupa care arunci 2 linguri cu malai si se amesteca din nou. In tava in care ai asezat o foaie de hartie, unsa cu putin ulei si-o dara de faina, intinzi un foietaj din cele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem capacul bostanului si inlaturam semintele. Ciupercile si ceapa sunt date la mixer, pana se obtine o pasta mai groasa. Radem morcovul, peste el adaugam uleiul, delikat-ul si il lasam pe foc spre a fi inabusit. Peste morcov, adaugam orezul si putina apa. Dupa ce orezul este fiert, se amesteca cu ciupercile si ceapa trecute prin mixer, cu nuca, stafidele si patrunjelul. Impaturim sarmalele, le asezam intr-o oala si le lasam la fiert pana sarmalele devin potolite. Dupa ce au dat in clocot...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 ) Se curata crapul, dupa care se imparte in felii care se dau prin faina si se prajesc. Se dau deoparte. 2 ) Se taie ceapa in felii subtiri care se calesc putin, se adauga rosiile, paharelul de vin alb, sare, citeva boabe de piper, foile de dafin si patrunjelul tocat. 3 ) Tot acest amestec se pune intr-o cratita impreuna cu pestele prajit. Se da in fiert pe masina apoi se trece la cuptor unde se lasa sa scada, luind in consideratie ca dupa ce s-a racit, mincarea mai scade. 4 ) Se serveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga ceapa, ardeii grasi, ardeiul iute, rosiile si usturoiul. Se gatesc la foc mic, amestecand frecvent, timp de 10-12 minute, pana se inmoaie. Se adauga cele doua vinuri, verdeturile si piperul si se da in clocot. Se fierb incet, fara clocot, amestecand ocazional, alte 10-12 minute. Intre timp se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, in multa apa cu sare. Se scurg bine pastele si se impart intre bolurile individuale. Se adauga in tigaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dressing: Amestecam 150 g iaurt slab cu o lingura de mustar bun,o lingura cu zeama de lamaie,o lingura ulei de masline si marar tocat fin. Mod de preparare: Spalam bine legumele si le taiem in fasii lungi,subtiri.Le presaram cu sare(putina),adaugam maslinele si telemeaua de vaca taiata in cubulete. Turnam dressingul si servim minunata salata!:) Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cartofii se spala si se fierb in coaja. Dupa ce au fiert se taie in bucati ceva mai mari (cuburi/patratele). Se taie legumele si se aseaza in staturi, se adauga sare, uleiul de masline, zeama de lamaie sau otet desfacut cu apa rece. Se mesteca usor sa nu se sfarame ingredientele. Salata se face cu 2-3 ore inainte de a fi servita, ca sa aiba timp sa se patrunda. Pofta mare
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Se prepara blatul mixand albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul,pana se intaresc(bezea),apoi se adauga galbenusurile frecater un pic cu lingura de ulei,se adauga si esenta,apoi faina cernuta.Se amesteca usor pana la o omogenizare perfecta a compozitiei apoi se toarna in forma de tort cu margine detasabila,pe care am tapetat-o cu hartie pentru copt si dam la copt,in cuptorul preincalzit,cca.40 minute.Se scoate blatul din forma si se lasa sa se raceasca bine,apoi se taie pe orizontala...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Frunzele de vita se oparesc, apoi se scot pe un platou. Orezul se opareste , apoi se spala bine si se pune intr-un bol. Ceapa se taie marunt si se pune intr-o tigaie antiaderenta cu uleiul de masline si se prajeste putin pana ia culoare aurie. Se adauga orezul si se mai lasa 2-3 minute, doar sa fie patruns de aroma uleiului de masline. Rosia, frunzele de menta si de patrunjel se taie marunt si se adauga la orez. Se adauga condimentele mixte, o lingurita de sare, o nucsoara rasa si o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... va intampin dupa o lunga si frumoasa vacanta. Aceasta reteta clasica din ... cu varf de oregano uscat - o mana de busuioc proaspat - 150 g parmezan ... , terminand cu putin sos si o mana de parmezan. Pesmetul se caleste ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... luat inima in dinti intr-o frumoasa zi si am facut o proba ... mascarpone de la Lactitalia 1 banana o mana de spanac afine/dulceata de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... organizezi si daca mergi pe mana noastra in ceea ce priveste ... -urile exotice de aici . Petrecere frumoasa! Un articol de Otilia Ignat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de multe lucruri!!! Recunosc cu mana pe inima, ca sunt cei ... minte ca esti cea mai frumoasa, cea mai desteapta si cea ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... de sfecla are cea mai frumoasa culoare din lume! :) Ingrediente 3-4 cartofi ... se paseaza cu robotul de mana fierbinte fiind, fie se lasa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... nici sa umblu cu harta-n mana nu era cel mai mare ... e de vazut, cu harta in mana, incetuc si cu treaba buna ... ! Asta e unul dintre cele mai frumoase lucruri in centrul Romei: pe ... , numai buna de luat la mana, ca sa continuam plimbarea. Despre ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , ca am dantura minunata, unghii frumoase, nu-s nici grasa, nici slaba ... si alta data, la prima mana, nu din carti. Pana atunci ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Retete frumoase, retete inimoase, retete cu multa dragoste am primit in ... o planseta si se framanta cu mana. 2.Se imparte aluatul in 2 parti ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Se face un aluat foarte moale,un pic mai tare ca de clatite si se lasa 10 minute la crescut,apoi se pune ulei intr-un ceaun sa se incinga bine,cand uleiul este incins punem o manusa de ceolofan pe o mana si luam cu mana aluat si il strangem in mana sa iasa deasupra ,ce iese deasupra luam cu o lingura care este mereu imnuiata in apa si ii dam drumul in ulei incins,asa gogoselele vor iesi cu forma frumoasa,pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro