Cauta in 17.960 retete
Orezul se spala si l punem la fiert cu 1 ceapa,ardeiul,pastarnacul toate taiete foarte mici sau date prin robot,adaugam sare ,foi de dafin ,3 linguri ulei si putin piper,pana ce fierbe orezul curatam ceapa,o tocam marunt si punem la calit cu uleiul ramas,adaugam morcovii taiati marunt si orezul fiert,patrunjelul tocat . Pestele ,se condimenteaza se stropeste cu lamaie si se pune la gratar,(am folosit tigaie grill,punand o folie de alumin ptr a nu se prinde pestele)cand este facut se lasa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... buni. Astazi va prezinta Gazpacho andaluz, un fel de supa pasata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... unui fel de mancare medieval andaluz, nascut in jurul orasului Cordoba ... taurilor ucisi in corida. Tocana andaluza din coada de vita se ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... spaniola mai precis din regiunea Andaluzia. Datorita turismului aceasta a ajuns renumita ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
Se spala medalionul de rechin si il lasam la scurs cateva minute. Punem medalionul de rechin intr-o tava de yenna. Se baga la cuptor circa 30-40 de minute. Optional se serveste alaturi de garnitura de cartofi natur cu marar verde si felii de lamaie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ales ceva rapid si simplu: medalion de vita cu un sos ... LIKE pe pagina de facebook Medalion de vita cu sos de ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
O cina rapida dar gustoasa si sanatoasa. Muchi de vitel gatit la foc iute si fasole verde de la Bonduelle au fost protagonistii unei cine perfecte pentru doua persoane. Ingrediente: 500 gr muschi vitel 400 gr fasole verde 2 catei usturoi sare, piper Mod de preparare: Taiem muschiul felii subtiri. Punem intr-un vas doua-trei linguri de ulei. (Eu am folosit wok-ul) Asezam feliile de carne si le facem la foc iute cate 1-2 minute pe fiecare parte. Nu asezati carnea in uleiul fierbinte fiindca va...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... de facut si revigorant. Gazpacho andaluz Ingrediente : 3-4 rosii bine coapte(1kg ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
2 felii medalion de rechin 1 ou 2-3 linguri faina 2-3 linguri pesmet ulei pt prajit simplu..dezghetam bine pestele, il condimentam cu sare, piper il dam prin faina, ou batut si apoi prin pesmet. il prajim in ulei incins pe ambele parti si il lasam sa se scurga de grasime pe un servetel de hartie. l-am servit cu cartofi prajiti si sos facut din: 2-3 catei de usturoi pisati cu un praf de sare, 2 linguri pasta de rosii, 2 linguri iaurt, piper, chili.
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... cel spaniol, si, in special, andaluzii mandrii si buni de gura ... toreadorilor. In multitudinea oraselor celebre andaluze ( Cordoba, Sevilia, Granada, Malaga etc) altele precum Jaen  capitala a provinciei andaluze cu acelasi nume  s-ar putea ... afla una dintre perlele bucatariei andaluze: restaurantul Juanito, aflat la parterul ... salon, se afla o vedeta a bucatariei andaluze si spaniole, Pedro...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ) nu se putea ca varianta andaluza a acestui desert originar francez ( Lile ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Minunat Medalionul de somon, dorada, biban de mare, carasul si calcanul ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
In privinta timpului de fierbere exista mai multe teorii: 15-20 minute sau 30 minute. Aceasta reteta am facut-o de mai multe ori, deci am incercat diferite timpuri de fierbere . Si din experienta am vazut ca daca carnea o fierb prea mult timp devine fibroasa si isi pierde din gust, iar cand vrem sa o taiam nu reusim prea bine. Deci, am adaptat timpul in functie de ce am vrut ca si textura si gust. Puteti incerca cele doua tipuri de fierbere. O bucata o fierbeti 15-20 minute si cealalta o...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Se taie jumatati anghinarele, se indeparteaza frunzele exterioare. Se curata ceapa si usturoiul, se toaca si se calesc in ulei de masline. Se stinge cu supa si se aromatizeaza cu oregano si menta. Se lasa sa dea in fiert supa. Se curata cartofii, se spala si se taie jumatati. Se pun in supa, impreuna cu fasolea si anghinarea. Se fierbe inabusit 20 min. Se oparesc rosiile, se decojesc, se curata si se taie. Se spala si se curata ceapa verde si se taie rondele groase de 1 cm. Se adauga la...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata rosiile de pielita si de seminte, se taie foarte marunt si se calesc in putin ulei de masline, impreuna cu ceapa taiata marunt, pana ce se evapora toata apa. Se adauga gogosarul (ardeiul) copt taiat cubulete, se mixeaza, iar piureul astfel obtinut se incorporeaza in maioneza obisnuita, preparata in prealabil (sau cumparata). Se decoreaza cu cateva cubulete de gogosar. - 1 portie de maioneza obisnuita, 3 rosii mici, 1 ceapa mica, 1 lingura ulei de masline, 1/2 gogosar (ardei gras...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Opariti rosiile si curatati-le de pielita. Incingeti uleiul intr-o tigaie si puneti la calit ceapa, pana se rumeneste putin. Adaugati rosiile taiate marunt si celelalte ingrediente. Lasati-le sa fiarba pana ce scad (intre 1/2 ora si o ora), amestecand din cand in cand. Durata fierberii variaza in functie de calitatea rosiilor: mai mult sau mai putin zemoase. Intre timp, spalati vinetele, zvantati-le si taiati-le rondele de 1 cm grosime. Presarati-le cu sare si lasati-le 1/2 ora sa zemuiasca....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Rosiile spalate se pun in apa clocotita unde se lasa 5 min., dupa care se scot si se decojesc. Ardeiul si castravetele se spala, se curata si se taie marunt. Intr-un castron, se amesteca cu mixerul (cutitul pentru supe pasate) rosiile, ardeiul, castravetele si restul de ingrediente si, putin cate putin, se adauga apa pana se obtine o pasta aproape lichida (pentru a fi bauta). Se toarna intr-un vas mare (eventual o cana de apa de un litru), plina cu gheata. Se bea, acompaniind de obicei masa...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Inmuiati drojdia in apa calduta si lasati-o zece minute. Inmuiati stafidele in vin. Puneti faina pe planseta de prajituri. Faceti o gaura la mijloc si turnati in ea drojdia cu apa. Amestecati, ducand faina de la margini spre mijloc. Incorporati 100 g zahar si sarea si framantati aluatul pana ce devine omogen si nu se mai lipeste de degete. Acoperiti-l cu o panza curata si lasati-l sa creasca intr-un loc caldut vreme de doua ore, pana ce-si dubleaza volumul. Curatati boabele de strugure de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sa formeze firimituri fine. Acopera medalionul de somon cu amestecul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se spala se condimenteaza si se lasa doua ore sa prinda gust apoi se pune pe un gratar incins in prealabil si se lasa suficient sa fie bine facut. Pestele se orneaza cu feliute de rosii, ardei si lamaie.Se serveste cald cu garnitura de cartofi natur sau legume dupa preferinta. Pofta buna.
Reţetă de pe retete.eva.ro