Cauta in 20.697 retete
Orezul se spala si l punem la fiert cu 1 ceapa,ardeiul,pastarnacul toate taiete foarte mici sau date prin robot,adaugam sare ,foi de dafin ,3 linguri ulei si putin piper,pana ce fierbe orezul curatam ceapa,o tocam marunt si punem la calit cu uleiul ramas,adaugam morcovii taiati marunt si orezul fiert,patrunjelul tocat . Pestele ,se condimenteaza se stropeste cu lamaie si se pune la gratar,(am folosit tigaie grill,punand o folie de alumin ptr a nu se prinde pestele)cand este facut se lasa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... buni. Astazi va prezinta Gazpacho andaluz, un fel de supa pasata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... unui fel de mancare medieval andaluz, nascut in jurul orasului Cordoba ... taurilor ucisi in corida. Tocana andaluza din coada de vita se ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... spaniola mai precis din regiunea Andaluzia. Datorita turismului aceasta a ajuns renumita ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
Se spala medalionul de rechin si il lasam la scurs cateva minute. Punem medalionul de rechin intr-o tava de yenna. Se baga la cuptor circa 30-40 de minute. Optional se serveste alaturi de garnitura de cartofi natur cu marar verde si felii de lamaie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ales ceva rapid si simplu: medalion de vita cu un sos ... LIKE pe pagina de facebook Medalion de vita cu sos de ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
O cina rapida dar gustoasa si sanatoasa. Muchi de vitel gatit la foc iute si fasole verde de la Bonduelle au fost protagonistii unei cine perfecte pentru doua persoane. Ingrediente: 500 gr muschi vitel 400 gr fasole verde 2 catei usturoi sare, piper Mod de preparare: Taiem muschiul felii subtiri. Punem intr-un vas doua-trei linguri de ulei. (Eu am folosit wok-ul) Asezam feliile de carne si le facem la foc iute cate 1-2 minute pe fiecare parte. Nu asezati carnea in uleiul fierbinte fiindca va...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... de facut si revigorant. Gazpacho andaluz Ingrediente : 3-4 rosii bine coapte(1kg ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
2 felii medalion de rechin 1 ou 2-3 linguri faina 2-3 linguri pesmet ulei pt prajit simplu..dezghetam bine pestele, il condimentam cu sare, piper il dam prin faina, ou batut si apoi prin pesmet. il prajim in ulei incins pe ambele parti si il lasam sa se scurga de grasime pe un servetel de hartie. l-am servit cu cartofi prajiti si sos facut din: 2-3 catei de usturoi pisati cu un praf de sare, 2 linguri pasta de rosii, 2 linguri iaurt, piper, chili.
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... cel spaniol, si, in special, andaluzii mandrii si buni de gura ... toreadorilor. In multitudinea oraselor celebre andaluze ( Cordoba, Sevilia, Granada, Malaga etc) altele precum Jaen  capitala a provinciei andaluze cu acelasi nume  s-ar putea ... afla una dintre perlele bucatariei andaluze: restaurantul Juanito, aflat la parterul ... salon, se afla o vedeta a bucatariei andaluze si spaniole, Pedro...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ) nu se putea ca varianta andaluza a acestui desert originar francez ( Lile ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Minunat Medalionul de somon, dorada, biban de mare, carasul si calcanul ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
In privinta timpului de fierbere exista mai multe teorii: 15-20 minute sau 30 minute. Aceasta reteta am facut-o de mai multe ori, deci am incercat diferite timpuri de fierbere . Si din experienta am vazut ca daca carnea o fierb prea mult timp devine fibroasa si isi pierde din gust, iar cand vrem sa o taiam nu reusim prea bine. Deci, am adaptat timpul in functie de ce am vrut ca si textura si gust. Puteti incerca cele doua tipuri de fierbere. O bucata o fierbeti 15-20 minute si cealalta o...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
1 piept de gaina fiert, 3 linguri de pesmet, o cescuta cu lapte, 1 galbenus, o lingura de smantana, 5 linguri de ulei, o lamiie, o lingura de faina, sare, piper Mod de preparare: Se da prin masina de tocat pieptul de pasare fiert, apoi se combina cu pesmetul muiat in putin lapte (apa), se adauga galbenusul, smantana, sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza compozitia, se fac apoi mici medalioane rotunde, groase de 1-2 cm., care se dau prin faina si se rumenesc pe ambele parti in uleiul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr muschi de caprioara, 100 ml smantana, 100 gr ciuperci, 1 gr sare, 50 ml sos brun, 10 ml coniac, 2 felii piine toast Mod de preparare: Se taie carnea in doua transe si se bate un pic dupa care se da prin faina pe ambele parti apoi se trage in 100 ml ulei neincins. Dupa ce a prins o crusta maronie se flambeaza cu coniac dupa care se adauga ciupercile si sarea, sosul brun si smantana se adauga dupa ce in prealabil ciupercile au fost prajite timp de 2 min. Totul se lasa la foc mic 15 min....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o ceasca orez, 3 cesti apa, 1/2 lingurita de vegeta, o rosie mare, un ardei verde, o ceapa, 5-10 catei usturoi(depinde cat sunt de mari), ulei, piper, sare, suc de lamaie Mod de preparare: Se fierbe orezul in apa cu vegeta; e important sa nu se amestece, ca sa nu se terciuiasca orezul; se taie rosiile si ardeiul in bucatele mici iar ceapa solzisori fini si se amesteca cu sare ulei si sucul de lamaie dupa gust. Se taie in felii foarte fine usturoiul si se amesteca cu orezul rece. Se lasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
12 buc. anghinare mici, 1 buc. ceapa, 3 catei usturoi, 3 linguri ulei de masline, 1,3 l supa de legume, 1/2 lingurita oregano, 1 lingura menta tocata, 300 gr. cartofi mici, 400 gr. boabe fasole, 200 gr. rosii, 4 buc. ceapa verde, sare, piper Mod de preparare: Se taie jumatati anghinarele, se indeparteaza frunzele exterioare. Se curata ceapa si usturoiul, se toaca si se calesc in ulei de masline. Se stinge cu supa si se aromatizeaza cu oregano si menta. Se lasa sa dea in fiert supa. Se curata...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie jumatati anghinarele, se indeparteaza frunzele exterioare. Se curata ceapa si usturoiul, se toaca si se calesc in ulei de masline. Se stinge cu supa si se aromatizeaza cu oregano si menta. Se lasa sa dea in fiert supa. Se curata cartofii, se spala si se taie jumatati. Se pun in supa, impreuna cu fasolea si anghinarea. Se fierbe inabusit 20 min. Se oparesc rosiile, se decojesc, se curata si se taie. Se spala si se curata ceapa verde si se taie rondele groase de 1 cm. Se adauga la...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata rosiile de pielita si de seminte, se taie foarte marunt si se calesc in putin ulei de masline, impreuna cu ceapa taiata marunt, pana ce se evapora toata apa. Se adauga gogosarul (ardeiul) copt taiat cubulete, se mixeaza, iar piureul astfel obtinut se incorporeaza in maioneza obisnuita, preparata in prealabil (sau cumparata). Se decoreaza cu cateva cubulete de gogosar. - 1 portie de maioneza obisnuita, 3 rosii mici, 1 ceapa mica, 1 lingura ulei de masline, 1/2 gogosar (ardei gras...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Opariti rosiile si curatati-le de pielita. Incingeti uleiul intr-o tigaie si puneti la calit ceapa, pana se rumeneste putin. Adaugati rosiile taiate marunt si celelalte ingrediente. Lasati-le sa fiarba pana ce scad (intre 1/2 ora si o ora), amestecand din cand in cand. Durata fierberii variaza in functie de calitatea rosiilor: mai mult sau mai putin zemoase. Intre timp, spalati vinetele, zvantati-le si taiati-le rondele de 1 cm grosime. Presarati-le cu sare si lasati-le 1/2 ora sa zemuiasca....
Reţetă de pe www.eculinar.ro