Cauta in 19.009 retete
In popor se zice o vorba , ca "limba soacrei este lunga si iute ". Sub aceasta denumire a aparut de foarte multi ani in urma o mancare iute si gustoasa , care se serveste cu tochitura din carne de porc, slanina sarata sau afumata pe timp de iarna. Voi descrie o reteta de vanata prajita si marinata in adjica de ardei dulci, iuti si usturoi , care se poate conserva pentru timpurile racoroase.Ea ajuta foarte mult la digestie si la topirea grasimei in timpul...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
750 gr. limba, 2 cepe, 1 lingura faina, 100 gr. ulei, 1 lingura bulion ... cu zeama in care a fiert limba. Se lasa sa dea citeva ... in sos, adaugind putina zeama. Limba foarte bine spalata, se fierbe ... maslinele sunt fierte, se adauga limba fiarta si taiata felii si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... felii de limba, 1/2 kg ciuperci, 100 g ceapa, 200 ml suc de ... , sucul de rosii, feliile de limba, feliile de lamiie, mararul, patrunjelul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1-2 lingurite zahar Mod de preparare: Limba foarte bine spalata, se fierbe ... , se pune bulionul, sarea si limba si se lasa sa fiarba ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 buc. limba mijlocie, 30 gr. margarina, 1 pahar vin alb, o capatina usturoi, o lingurita faina, verdeata Mod de preparare: Se fierbe limba inabusit, cu putina apa, aproximativ 2 ore la foc redus. Se scurge bine de apa si se pune intr-o cratita cu putina margarina. Se adauga usturoiul, vinul, verdeata. Se lasa sa fiarba incet inca o ora. Se paseaza sucul si se leaga cu faina.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... limba mare de vita, 2 oua, sare, piper, 1 felie piine muiata in ... Mod de preparare: Se spala limba bine in mai multe ape ... . Cu un cutit se desface limba in lungime in doua, se ... verdeata tocata marunt. Se umple limba si se leaga cu ata ... din zeama in care a fiert limba. Se tine astfel sa fiarba ... de zeama in care a fiert limba, se adauga apoi 3 linguri de ... gros, care...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aceasta este reteta clasica de mancare rece. Se poate face cu limba de porc ... masline si pui cu masline. -limbi de porc proaspete -masline kalamata ... -o oala cu apa clocotind oparim limbile care in prealabil au stat ... morcov si un pastarnac. Pregatim limbile pentru fiert curatandu-le de ... foc morcovul, ceapa, postarnacul si limbile oparite si curatate de grasimi ... fiert se...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... de miel este o tocanita clasica frantuzeasca, al carei nume este dat de navet (nap, in franceza). O mancare completa, gustoasa si tihnita, gatita pe indelete, reteta de navarin ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... limba de vaca, 2 morcovi, o telina, 3 cepe, 300 g castraveti acri, 3 oua, o lingura ... Mod de preparare: Se fierbe limba impreuna cu telina, morcovii, doua ... si smantana. Se amesteca cu bucatile de limba si se serveste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata limba de resturi si se fierbe 15-20 de ... cu putin zahar, se adauga limba taiata felii si se mai ... cu orez inabusit. - 3 bucati de limba de vitel sau de porc sau 1 limba mai mica de vita, sare. Pentru sos: 30 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
200 gr. limba fiarta, 1 cescuta orez, 3 cescute supa limpede de zarzavat ... gros ca o smantana. Se amesteca limba taiata in cuburi cu sosul ... pe farfurie; deasupra se toarna limba cu sos. Mod de servire ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de ceapa. Felul asta de mancare atat de usor de facut ... ne jucam cu ceapa :) Supa frantuzeasca de ceapa cu cafea Ingrediente ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... limba, 3-4 cepe, 1 morcov, 100 gr. slanina afumata, 2 pahare vin alb, 1 pahar ... Mod de preparare: Se fierbe limba, se curata si se asaza ... si branza. Sosul de la limba se degreseaza si se trece prin sita. Mod de servire Limba se serveste inconjurata cu macaroane ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala limbile si se fierb in clocot 5 minute. Se scot din apa si se curata de pielita. Se inabusa la foc mic, apoi se pun sa fiarba in ulei amestecat cu o ceasca de apa si una de vin, impreuna cu cepele, sare si piper. Din cind in cind se mai toarna putina apa. La sfirsit se pune bulionul si se servesc cu cartofi fierti cu sare. - 2 limbi de porc, 2 cepe, 1 lingura bulion, 1 ceasca vin, 2 linguri ulei, sare, piper,
Reţetă de pe www.eculinar.ro