mancare dietetica pentru steatoza
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, fasole congelata pentru iarna, garnituri pentru friptura de porc, crema de menta pentru prajituri, mancare la ceaun, sosuri pentru spaghete din bulion, compot de gutui pentru iarna, mancare de post cu varza murata, gogosele pentru umplut
1. Orezul integral se fierbe, se scurge si se amesteca cu putin ulei de masline, sare, verdeata dupa gust. 2. Spanacul proaspat se spala, se scurge si se opareste 1 minute în apa clocotita. 3. Se pune ceapa tocata la calit, se adauga apoi pasta de ardei, condimentele si spanacul oparit. 4. Se amesteca bine împreuna, se mai lasa 5 minute, iar la final se adauga usturoiul pisat. 5. Se asaza orezul în farfurie, iar lânga el mâncarea de spanac.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Poti gati aceasta mancare de mazare, ciuperci si branza in orice ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , adeseori am vazut frigidere in care mancarea era depozitata neacoperita sau mancarea gatita se afla pe rafturile de jos, deasupra tronand intr ... de sus depozitati mereu mancarea gatita! Iar mancarea gatita trebuie sa ... . Este foarte important ca in mancarea gatita sa nu scape din ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1 Pregatiti pestele si curatati ceapa - le spalati bine. 2 Ceapa o taiati bucati mai mari - julien si jumatate din ea o puneti intr-o tigaie adanca - tigaia nu trebuie unsa cu nimic si nici incalzita. 3 Pestele il taiati bucati portivite si aranjati peste ceapa - vedeti ce tigaie aveti si cat peste luati ca sa va iasa bine. Ar fi perfect pestele sa incapa exact cat este suprafata tigaii. 4 Restul de ceapa distribuiti uniform peste peshtele din tigaie.Intr-un pahar de 250 ml puneti sarea, ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala stevia, se opareste si se toaca marunt sau cu blenderul pentru cei care nu au rabdare. Se pune la foc cu ardeiul si ceapa. Cand acestea din urma s-au fiert, se adauga putin sos de rosii. Nu mai dureaza mult si punem 3 linguri ulei, leutean si sarea. Eu am adaugat si fidea pentru ca altfel nu mai am nevoie de paine la masa. Nu este o mancare spectaculoasa, este doar delicioasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dragii mei, va prezint ultima zacusca din anul asta, o zacusca cu totul speciala, conceputa pentru cei cu probleme digestive. Nu contine deloc ceapa iar vinetele se fierb, nu se coc...insa cu toate astea, e extrem de delicioasa!!! Sper sa mai ajungeti sa o faceti, caci chiar merita ;) Ingrediente: - 10 kg. vinete - 5 kg. ardei capia - 1 1/2 litri ulei Pentru saramura: - 4 litri apa - 500 g. sare groasa - 400 ml. otet - 600 g. zahar Inainte de a incepe trebuie sa tineti cont de ceva foarte ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Aceasta reteta de mancare de fasole verde este una simpla, rapida ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Speli varza in mai multe ape sa se desareze, o storci de apa ,apoi o tai fidelute si o calesti in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt.Cand varza este bine patrunsa,adaugi foiile de dafin,cimbrisorul ,mararul uscat ,piperul boabe ,dupa gust,pasta de rosii si o introduci in cuptorsa scada si sa se rumeneasca. Separat am pregatit carnea taiata bugati potrivite codimentata cu sare ,piper si cimbru cand este gata o adaugam peste varza in cuptor . Se serveste cu mamaliguta calda si un ardei iute...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... combinarii acestor doua legume, aceasta mancare va avea un gust deosebit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 1kg spanac 6 copanele 1 praz sau o ceapa 1 pahar orez 2 oua 1 pahar bulion sare,piper Mod de preparare Se curata spanacul, se spala bine apoi se opareste Se prajesc copanelele pe jumatate ,se adauga prazul tocat marunt si se lasa pe foc pana se inmoaie Se scurge spanacul care a fost oparit in prealabil ,se pune peste carne si se adauga orezul. Se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand spanacul si orezul sunt fierte se adauga bulionul si se drege cu ouale care se...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... dimensiune acestei carni speciale intr-o mancare simpla, dar gustoasa, care ne aduce aminte de mancarea ca la mama acasa. Portii : 5 portii Timp ... . Cu 5 minute inainte de a lua mancarea de pe foc, dupa ce ... , cu 5 minute inainte de lua mancarea de pe foc. Zeama din ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente 1 kg praz 5-6 aripioare pui 1 legatura patrunjel 2-3 linguri bulion sare,piper Mod de preparare Se prajesc aripioarele in ulei,dar nu de tot. Se taie prazul rondele. Se adauga peste carne si se lasa pana devine sticlos Se completeaza cu apa,se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic,pana scade apa. Cand este fiert se adauga bulionul si se mai da intr-un clocot.Dupa ce se stinge focul se adauga patrunjel verde tocat marunt .
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Se taie toate ingredientele cubulete si se amesteca bine astfel încât sa poata fi distribuite în mod egal. Se face un sos simplu din iaurt si usturoi si se adauga peste întregul amestec. Iaurul ar fi indicat sa aiba o compozitie mai densa, însa sa nu fie foarte gras. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 g fasole verde proaspata sau congelata Carne de pui sau.porc Mod de preparare:
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Mancare balcanica prin excelenta, cu puternice si controversate origini turcesti si ... . Asezonati cu sare si piper. Mancarea de berbecut cu usturoi si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Preparare: Taie dovleceii, cu tot cu coaja, în felii potrivite ca grosime. Sareaza-i si condimenteaza-i dupa gust. Încinge o tigaie de teflon si asaza feliile de dovlecel, apoi pune un capac. Lasa câteva minute si întoarce dovleceii pe partea cealalta. Trebuie lasati pe foc pâna când se rumenesc destul de bine. Curata si piseaza usturoiul si apoi presara-l peste dovlecei. Lasa câteva minute pâna când dovleceii se patrund de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mancare sanatoasa si gustoasa 2 kg spanac proaspat, 1 morcov, 1 capia, 1 ceapa, 2-3 catei ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... , se integreaza perfect in aceasta mancare cu 4 tipuri de boabe: fasole ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Dupa atatea mancaruri usoare, de vara, e timpul sa incercati si cevaasortat cu carnea de porc. Varza cu carne, daca e facuta si intr-un vasde lut, poate fi un deliciu pentru intreaga familie. Ingrediente: Piept de porc, ceapa, ulei, varza dulce, suc de rosii,2-3 linguri de faina,1 cana de smantana, boia dulce de ardei si sare Mod de preparare: Taiem carnea in bucati potrivite, ii dam sare si oprajim in ulei. O scoatemapoi intr-o strachina. In grasimea ramasa calim ceapa, adaugam varzatocata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare: Ca orice mancare servita rece, se prepara cu ... lasa mai bine gustul in mancare. Se scade potrivit, dar se ia in consideratie ca mancarea sleindu-se pare mai scazuta. n orice ... in untdelemn suficient, pentru ca mancarea sa fie destul de grasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com