Cauta in 18.496 retete
... 1 cm grosime si se pune în tigaia încinsa împreuna cu uleiul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... întinde din nou cu facaletul. Tigaia se unge cu putin ulei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... principala calitate a acestei tigai. Manerul tigaii, aparent fragil, se remarca prin ... data de suprafata mata a bachelitei. Tigaia se incalzeste usor si uniform ... , oarecum implicita pentru o astfel de tigaie, este faptul ca se spala ... se vand fara capac, unicitatea tigaii iti lasa impresia ca are ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sa ne simtim mai bine. Iepure cu prune uscate in slow ... cu nuci Ingrediente pentru iepure : bucati de iepure, ceapa, morcovi, unt ... , ulei de masline, sare Bucatile de iepure se vor rumeni in tigaie, apoi totul se rastoarna in slow ... . Superputerile acestei retete Carnea de iepure si prunele uscate contin cantitati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... la fiert cu apa intr-o tigaie antiadeziva (tefal), aproximativ 20 minute. Intr-o alta tigaie puneti restul de ulei, baconul sau costita si ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... rezultate. O shaorma preparata rapid, la tigaie, cu ingrediente care exista prin ... . Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie si adaugati carnea. Rumeniti bine ... cantitatea de cartofi, carne din tigaie, rosii, ceapa si castraveti murati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cine are pofta de o pizza delicioasa, Ca de la pizzerie, dar facuta-n casa? Ingredientele sunt de prin camara, Se coace la tigaie. Reteta usoara. INGREDIENTE pentru blat 200 gr faina Aproximativ o jumatate de pliculet de drojdie uscata un praf de sare aproximativ 120 ml apa calduta o lingurita de ulei de masline Ingrediente [&] Post-ul PIZZA LA TIGAIE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... se serveste cu sosul din tigaie, alaturi de garnituri de legume ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1 pachet scoici 1 capatana de usturoi 2 rosii potrivite 1 crenguta de busuioc 1 legatura patrunjel 1 cana de vin alb sec 1/2 ardei iute Ulei de masine Unt Timp de 1 minut calim in ulei cativa catei de usturoi zdrobiti dupa care punem ardeiul taiat felii si curatat de seminte. Adaugam rosiile cuburi, o parte din patrunjel si busuioc. Cand s-a legat sosul punem scoicile, untul si patrunjelul. Acoperim si lasam la inabusit iar cand e gata punem vinul si potrivim de sare. Mai punem patrunjel si...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... . Aveti nevoie de carne de iepure (stiati ca e cea mai sanatoasa ... foarte frageda. Dar depinde ce iepure aveti. L-am servit cu cartofi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... cu ulei de masline. Incinge o tigaie mare la foc mediu. Coace ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... incinge untul si uleiul intr-o tigaie; pieptul de pui se taie ... cubulete), care se pun in tigaie la prajit. Se potriveste de ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... , puneti deasupra mozzarella si acoperiti tigaia cu un capac pana cand ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
300-400 g carne ,1/2 kg mazare boabe,1/4 suc de rosii ,50 ml untdelemn sau 50 g unt, 25 g faina ,frunze de patrunjel,telina si marar,50 g ceapa,sare. Mod de preparare: Carnea se prajeste cu ceapa si grasimea de pui.Mazarea tinara fierbe in circa 30 minute ;deci ,daca se pregateste cu carne de pui,mazarea se adauga imediat,dupa ce carnea a fost inabusita cu ceapa in untdelemn.Se toarna apoi circa 1/4 l apa cat sa cuprinda mazarea ,se adauga o lingurita de "Vegeta " sau 1/2 lingurita cu sare si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ficat (eu am folosit de porc) ulei si condimente Ficatul se curata de pielite, se spala sub jet de apa rece si se pune in hartie de bucatarie sa absoarba apa. Se incinge putin ulei de masline si se pune ficatul fara sare sau altceva. Se intoarce pe cealalta parte si cand e gata se scoate pe hartie si se condimenteaza bine. Servim cald cu garnitura de piure de cartofi.Nu se pune sare inainte pentru ca se intareste.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
300-400 g carne ,50 ml untdelemn,o ceapa (80 g ),4-6 catei de usturoi,1 kg spanac,20 g faina,,1/4 l suc de rosii sau pasta de rosii ,sare. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste un minut ,in tot untdelemnul,se adauga carnea care se inabusa 10 minute ,acoperita,la foc mic,apoi se stinge cu jumatate din cantitatea de suc de rosii si 1/2 lingurita cu sare .Carnea se fierbe la foc mic sau se da la cuptor,tot acoperita ,adaugind cite putina apa ,cind scade sosul,pina cind se moaie...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr galbiori 2 capatani de usturoi Ulei de masline Unt Mamaliga din lapte Ciupercile se spala cu grija pentru a li se indeparta pamantul dar nu se tin la inmuiat in apa. Se pun la scurs pe un prosop de hartie. Incalzim uleiul de masline si calim cativa catei de usturoi zdrobiti. Adaugam ciupercile si le calim bine pana isi lasa toata zeama. Punem unt si capac dupa care lasam la inabusit vreo 7 minute pana se evapora apa si devin al dente. Adaugam sare si piper. Putem servi asa sau cu...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
300-400 g carne, ceapa (50 g), 5 catei de usturoi, 1/4 l suc de rosii, 25 g faina, 10 fire ceapa verde sau usturoi verde, untdelemn, sare. Mod de preparare: Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com