Cauta in 21.292 retete
Se pune fasolea la fiert si se da un clocot doua apoi se arunca apa ,se spala fasolea si se pune din nou la fiert la foc mic cu capac pe oala sa fiarba usor.Separat tocam o ceapa ,doua si o punem la undit cand este aurie se pune carnea taiata bucati,se adauga o canita de apa,condimente,sare si se lasa la foc mic cu capac pana se patrunde bine.Cand fasolea este fiarta o adaugam peste ceapa prajita si o lasam cateva minute la prajit sa capete gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... faina si se pun la prajit cu o lingura de ulei in ... taie rondele. Se aseaza ficateii prajiti pe jumatatea unui platou iar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente (pentru 4 persoane): - 1 kg de cartofi - 4 catei de usturoi tocat marunt - 2 linguri de ulei - 2 linguri de patrunjel tocat - sare si piper Preancalziti cuptorul la 200
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
1 buc. conopida medie, 100 gr. unt, 200 gr. pesmet Mod de preparare: Se fierbe conopida, se desface in bucati potrivit de mari si se prajeste in tigaie, cu unt. Inainte de a se servi la masa se presara cu pesmet prajit in unt si se asaza pe platou. Mod de servire Se serveste cu smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 g ficat de vaca, porc sau vitel, 3 linguri ulei, 2 linguri faina, sare Mod de preparare: Se spala ficatul, se sterge bine cu un servet curat, se taie bucati de grosimea unui deget, se tavalesc prin faina, se scutura bine si se prajesc in ulei incins. Ficatul nu se sareaza decit dupa ce a fost prajit, cu citeva clipe inainte de a fi servit Se serveste cu garnitura de legume asortate.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina si se pun la prajit cu o lingura de ulei in ... taie rondele. Se aseaza ficateii prajiti pe jumatatea unui platou iar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
5-6 buc. vinete, 250 ml ulei, 3 capatini usturoi, 2 linguri otet, sare, piper. Mod de preparare: Se taie vinetele in felii rotunde, groase de un deget, se sareaza, se lasa sa se scurga, se sterg. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti, se aranjeaza intr-o salatiera. Deasupra se toarna un sos facut din usturoiul pisat, frecat cu uleiul in care am prajit vinetele, sare si otet. Mod de servire Se serveste peste cateva ore
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... garnitura se pot servi cartofi prajiti, cartofi fierti si opariti cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pestele se decongeleaza in lapte sa stea de pe-o zi pe alta. Se sterge bine, se curata, se sareaza si se da prin faina sau malai si se prajeste. Se scurg pe servetele. Servim cu mamaliguta, lamaie sau mujdei.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem apa la incalzit un pic sa fie asa ca apa de vara ,intr-un vas punem cubul de drojdie si un pic de sare ,peste drojdie adaugam apa sa inmuiem drojdia si apoi vom framanta un aluat potrivit de tare ,dupa care il lasam la crescut cam o ora.Punem ulei in tigaie si lasam sa se infierbante bine apoi punem o turta la prajit pe o parte si pe alta.Dintr-un kg.de faina ne iese cam 10 turte prajite!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , lasate cateva minute si stoarse de suc, inainte de a fi prajite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe bine fasolea(se schimba apa de 3 ori),intr-o tigaie calim usor ceapa si o adaugam si pe ea la fiert,dupa ce fierbe bine adaugam 2 linguri de secretul gustului si 2 frunze de dafin si lasam sa fiarba.Apoi dupa ce a fiert bine si zeama devine tulbure adaugam si bulionul si bagam crenguta de cimbru si o lingura doua de ulei.Dupa ce a fiert de tor scoatem cimbrul si frunzele de dafin si adaugam carnatii pe care i prajim separat. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
1-2 gulii mari, 1 ceapa, sare, piper, ulei, 2 catei de usturoi, 1/2 pahar smantana, citeva linguri supa de zarzavat, 1 lingurita faina, zeama de lamiie Mod de preparare: Se curata guliile si se taie felii, apoi se prajesc impreuna cu ceapa tocata in ulei incins. Se scot feliile de gulii, iar in uleiul ramas se presara faina, se adauga usturoiul pisat, sare si piper. Se stinge cu supa de zarzavat si se potriveste gustul cu zeama de lamiie. Mod de servire Se servesc cu smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Copanele de pui si cartofi prajiti. Ca orice copii Alexandra si ... de ulei, dar si cartofii prajiti. Ca orice parinte excesul de ... diferentiat aproape deloc de cei prajiti in baie de ulei: carnita ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Se curata pestele de solzi si intestine,se cresteaza daca este mare si apoi se spala ,se scurge bine de apa apoi se,, indulceste" cu un praf de sare. Se incinge uleiul,se tavaleste pestele prin faina si apoi se rumeneste bine pe ambele fete. Rosiile se dau prin razatoare si apoi se calesc bine in putin ulei incins.Cand scade bine sucul lasat de rosii ,se adauga si pasta de tomate apoi usturoiul zdrobit.Se potriveste de sare dupa gust apoi se condimenteaza cu un praf de busuioc cimbru uscat....
Reţetă de pe retete.eva.ro
12 felii franzela, 200 g pestisori, 2 linguri ulei, 1 gogosar, morcovi din muraturi, patrunjel verde Mod de preparare: Se desareaza pestisorii sarati, se prajesc in ulei. Se ung felioarele de franzela cu unt si pe deasupra se presara buchetele mici din pestisorii prajiti si zdrobiti cu furculita. Linga fiecare gramajoara de peste se pune un mic patratel de gogosar sau de morcov din muraturi, alaturi o mica frunzuluta de patrunjel verde care da un aspect...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se intoarce sa se poata praji si oul crud de deasupra ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se tin la cald. Se prajesc carnatii in untul topit (ramas ... . Peste ele se pune ceapa prajita. Deasupra se toarna putin sos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Am servit alaturi de calamarii prajiti, folosind sosul atat pentru creveti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Spala dovleceii si taie-i în lungime, în fâsii subtiri si late. Taie mai multe felii de mozzarella, cu o grosime de jumatate de centimetru. Pune doua felii de dovlecei în forma de cruce, iar acolo unde se întrepatrund acestea asaza o felie de mozzarella. Aduna pe rând cele patru capete ale feliilor de dovlecel si pune-le peste mozzarella, dar ai grija sa pui mai întâi capetele feliei de dedesubt, pentru ca "pachetelul" sa reziste mai bine. Înfige o scobitoare în dovlecelul umplut...
Reţetă de pe retete.eva.ro