Cauta in 20.697 retete
Poti lasa dovlecelul cu coaja, dar îl poti si curata daca preferi. Se taie feliute subtiri si se pune putina sare peste, abandonându-i pâna ce prepari compozitia. Bati ouale bine, adaugând sarea si piperul, apoi se încorporeaza treptat faina pentru a nu se forma cocoloase. Iei fiecare felie de dovlecel si o dai prin aceasta compozitie, dupa care le prajesti într-o tigaie cu ulei încins. Se lasa cât sa se rumeneasca si se pot servi atât calzi, cât si reci.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începem prin a amesteca faina cu praful de copt si separat laptele cu ouale. Bananele trebuie sa fie foarte bine pasate. Toate ingredientele se mixeaza împreuna, iar rezultatul trebuie sa fie o compozitie omogena. Diferenta dintre clatitele americane si cele cu care ne-am obisnuit noi este ca sunt mult mai groase, dar si mai mici ca dimensiune. Le prajim pe ambele parti si le servim atât calde, cât si reci! Adaugam fructe sau siropuri dupa preferinte. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Maya . *** Toskanapfanne is a recipe I found at a fellow Romanian blogger ( Maya ) and ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... si mai lasam înca pe atât. Adaugam 200 ml de apa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro