joc cubile
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
joc, tort in forma de carti de joc, joc masini yepi, joc de carti, joc bile, joc zuma, joc moara, joc cu mancare, joc cu carti soliter, joc cu gogoase delicioase
Se dizolva drojdia in putina apa calduta si se amesteca cu cateva linguri faina.Se lasa la dospit la loc cald cam jumatate de ora. Se bat 2 oua cu 100 gr zahar,se adauga laptele caldut,maiaua dospita si se amesteca bine .se adauga faina si se framanta bine. Se lasa aluatul la caldura pana isi dubleaza volumul. In timp ce aluatul sta la crescut facem umplutura de branza:Se amesteca branza cu sase oua.Se adauga 100 gr zahar ,un plic de zahar pudra cu aroma de vanilie ,esenta de vanilie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta un aluat din faina,oua,sare si amestecul de lapte cu drojdie. Se intinde o foaie,peste care se unge jumatate din compozitia de jumari. Se impatura in 4,dupa care se intinde din nou foaia,se unge cu compozitia ramasa,se impatura din nou,dupa care se intinde usor (pentru a nu iesi jumarile la suprafata),aluatul trebuie sa fie de aproximativ 1 cm grosime. Se taie formele dorite,se aseaza in tava,se ung cu ou,se presara chimen(optional) si se dau la cuptor,la foc mic pentru cca 35-40...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregateste marinata amestecand toate ingredientele,astfel se obtine o pasta cu care se unge fiecare rondea de pastruga,pe ambele fete,apoi se aseaza una peste alta,intr-un celofan sau cutiuta etansa si se da la frigider,de seara pana a doua zi,sa se marineze bine,pastruga fiind un peste cu carne tare. Se scot de la marinat feliile de pastruga,apoi se spala fiecare bucata cu apa rece,de pasta cu care a fost marinata,se lasa sa se scurga bine apoi se tavalesc bine prin pesmet auriu si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asezoneaza pulpele de pui cu sare si piper. Încinge uleiul într-o cratita din fonta. Prajeste pe rând pulpele de pui pâna se rumenesc pe ambele parti, fara sa se gateasca complet si scoate-le pe o farurie. Prajeste feliutele de chorizo în cratita pâna începe sa curga putina grasime din ei si se curbeaza putin. Scoate din cratita. Adauga ceapa si ardeiul în cratita si caleste-le timp de aproximativ 20 de minute, pâna când se înmoaie, amestecând frecvent. Adauga usturoiul si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregateste maiaua.Se pune faina cernuta intr-un castron,se adauga maiaua ,,galbenusurile frecate cu praful de sare,laptele caldut,margarina topita si coaja rasa de lamaie.se framanta aluatul si se lasa la dospit o ora.Intre timp se pregateste umplutura.Se macina miezul de nuca si se amesteca cu zaharul si albusurile batute spuma.Se ia din aluat jumatate,se intinde o foaie si se pune jumataete din cantitatea de nuca.Se obtin 2 cozonaci care se pun in tava,se ung cu galbenus si se dau la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face un aluat foarte moale,un pic mai tare ca de clatite si se lasa 10 minute la crescut,apoi se pune ulei intr-un ceaun sa se incinga bine,cand uleiul este incins punem o manusa de ceolofan pe o mana si luam cu mana aluat si il strangem in mana sa iasa deasupra ,ce iese deasupra luam cu o lingura care este mereu imnuiata in apa si ii dam drumul in ulei incins,asa gogoselele vor iesi cu forma frumoasa,pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se dizolva drojdia in putina apa calduta si se amesteca cu cateva linguri faina.Se lasa la dospit la loc cald cam jumatate de ora. Se bat 2 oua cu 100 gr zahar,se adauga laptele caldut,maiaua dospita si se amesteca bine .se adauga faina si se framanta bine. Se lasa aluatul la caldura pana isi dubleaza volumul. In timp ce aluatul sta la crescut facem umplutura de branza:Se amesteca branza cu sase oua.Se adauga 100 gr zahar ,un plic de zahar pudra cu aroma de vanilie ,esenta de vanilie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregateste maiaua din drojdie,apa calduta si zahar.Se pune faina in castron ,se face o adancitura unde punem maiaua.Framantam un aluat care nu se lipeste de maini si il lasam la dospit.Dam varza pe razatoare,o frecam cu sare si o punem la calit.Potrivim gustul de sare si piper.Luam din aluat bucati,care le intindem cu sucitorul,punem 2 linguri de umplutura ,le adunam la colturi si le intindem cu sucitorul.Cand am terminat totul,incepem sa le prajim in baie de ulei.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se cerne bine faina intr-un vas peste care adaugam drojdia topita cu un pic de apa calduta ca de vara si 2-3 linguri de zahar topit,adaugam coaja de lamie,un ou,iaurtul caldut si facem un aluat potrivit de tare ,pe care il lasam sa creasca cu un prosop le vas si vasul sa fie pus pe o pernuta .Intr-un vas punem branza dulce,peste care adaugam samantana,zahat vanilat ,zahar,ouale,stafidele si mestecam bine pana obtinem o pasta omogenizata.Cand aluatul a crescut facem o foaie pe care o asezam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Dupa ce ai pus faina într-un bol mare de sticla, se face în mijloc un loc în care sa pui apa calda si drojdia pe care sa o lasi 15 minute. 2. Apoi se amesteca toate ingredientele, se framânta bine aluatul si se acopera cu un prosop/folie alimentara, lasându-se la dospit într-un loc cald, timp de o ora. 3. Dupa ce aluatul si-a dublat cantitatea se scoate pe un blat de lemn tapetat cu faina, se da forma dorita pâinii în functie de tava pe care ai ales-o pentru copt. Se tapeteaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata merele, se dau pe razatoarea mare si se calesc împreuna cu zaharul si scortisoara. Apoi se da la racit. Pâna se raceste ne ocupam de luat. Într-un castronel punem drojdia sfarâmata cu 2 lingurite de zahar, putina apa calduta si amestecam bine. Pe deasupra punem o lingura de faina si lasam la crescut. Dizolvam zaharul în apa calduta si adaugam peste faina. Apoi punem razatura de la o lamâie, zaharul vanilinat, drojdia crescuta, margarina si le amestecam pâna se omogenizeaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata dovleacul de coaja,se da pe razatoare si se pune zaharul peste elk si se caleste un pic pe foc.Se lasa sa se raceasca. Se dizolva drojdia in putina apa calda si se pune in mijlocul fainii ,se amesteca cu putina faina si se lasa la dospit circa 30 minute,apoi se framanta un aluat. Se intinde foi subtiri si apoi se pune dovleacul pe toata suprafata foii,se ruleaza si apoi se portioneaza,se aseaza in tava si se lasa la cuptor pentru 45 minute. Se pudreaza cu zahar.(optional)
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se tine carnea in apa rece cam 1 ora, schimband din cand in cand apa ca sa iasa bine sangelele. Puneti-o apoi la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si lasati-o la fiert la foc mic. Dupa 40-45 minute adaugati toate legumele, curatate, spalate si taiate marunt, sare, piper, concentratul de legume sau vita. Separat fierbeti borsul. Dupa ce au fiert si legumele (cam 30 minute) adaugati bulionul, borsul sau concentratul de bors si verdeturile tocate marunt....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un ibric se fierbe laptele cu putin zahar. Intr-o oala se adauga drojdia de bere, o lingura de zahar si putin lapte. Se lasa maiaua sa creasca timp de 20-30 de minute. Preparare aluat: Peste faina din castronul mare se adauga galbenusurile, sarea, maiaua crescuta, mirodeniile, zaharul vanilat, se inchina aluatul si se framanta, usor pentru a se incorpora toate ingredientele. Pe masura ce compozitia devine omogena se adauga laptele indulcit, dupa care se amesteca aproximativ jumatate de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cub drojdie - 10o ml apa calda - 5-600 gr faina (cat e nevoie ...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
... acum ,cele 10 intrebari ale jocului: 1)In ce fel de animal ...
Reţetă de pe bucatareasazglobie.blogspot.com
... macar o data!!! Ingrediente: - 500 g faina - 1 cub drojdie (50 g) - 1 lc (lingurita ceai ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... branza de burduf si un cub de branza topita * am adus ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... apa, dupa care adaugam un cub de unt si dam la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
MADE BY LIANA&TUDOR Continuam jocul nostru de-a imaginatia si cream ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com