Cauta in 16.331 retete

jelly tuesday crackers and cheese wednesday nursery 2021 garden juice

Pagina 4 din 5
... ântâna, crème fraîche, ierburile, coaja rasa de lam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Din cand in cand ne apuca pofta de tarta. Adevarul e ca ne place tare mult aluatul asta nisipos si fraged, mai ales daca e umplut cu crema sarata de branza si legume. De-a lungul timpului am facut astfel de tarte sarate(quiche) umplute cu leurda , sparanghel , ciuperci si chiar cu flori de dovlecel . Azi a venit vremea sa pun dovlecei in tarta mea. Ca sa arate mai frumos am folosit zucchini, care au o coaja de un verde primavaratec. La fel de bine se pot folosi dovlecei romanesti, cu...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Scroll down for English recipe Mai stiti cand va spuneam ca am o juma' de tona de dulce de leche? N-am terminat-o inca. Prin urmare, nu m-am putut abtine sa n-o folosesc si la preferatele mele cupcakes. Ce va arat azi e deja a treia tura, pe primele doua nu am mai avut timp sa le pozez ca au disparut rapid. Am pus si niste ciocolata, asa ca toata lumea sa fie multumita. Si pentru ca aceste bunatati pot fi foarte bine servite la masa de Craciun, eu zic ca sunt foarte potrivite si pentru ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Usor, rapid, gustos, aromat. Cam astea ar fi adjectivele legate de retetea asta de creveti. Eu am facut-o intr-o dupa masa, dupa ce m-am intors obosita de la serviciu. Aveam chef de ceva bun, dar nicidecum nu vroiam sa stau prea mult in bucatarie. De fapt, ca sa va spun drept, planuisem asta cu o seara inainte, cand am pus crevetii la dezghetat. Si a doua zi, totul a fost gata in 30 de minute. Iata cum: Creveti cu orez basmatic si busuioc Ingrediente pentru 3 persoane: 18 creveti curatati si...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Nu stiu cum e cu poftele la voi, dar pe mine iarna ma apuca inevitabil pofta de piersici. Iarna, frig, fructe proaspete lipsa, prin urmare trebuie sa apelez la compot. Mare noroc am ca in comert compotul de piersici e printre cel mai bun dintre toate. Daca n-ati incercat inca, neaparat s-o faceti. Azi cu felii moi, suculente si aromate de piersica am umplut niste minitarte. Am folosit o varianta foarte simpla si rapida de crema de vanile: crema de patiserie. Crema asta incepe ca una...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Uite ca mai e putin si se termina vara. Calendaristic, pentru ca daca e sa ne luam dupa ce spun meteorologii, si in septembrie o sa fie vreme de balaceala in mare. Dar eu nu stiu daca o sa mai ajung in vreun weekend, asa ca raman cu dorul de mare pana la anu'. De aceea azi m-am hotarat sa recreez o supa pe care am mancat-o de foarte multe ori la mare in Bulgaria: Tarator. E o supa facuta la rece din catraveti si iaurt, fara foc, tocmai buna cand te intorci incalzit si insetat de la plaja. Ca...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Am facut si anul acesta gogosari in otet . De fapt in fiecare an repet reteta asta, pentru ca nu a dat gres niciodata. Gogosarii nu se inmoaie, ci raman crocanti pana anul viitor (daca nu ii mancam inainte). De data asta m-am hotarat sa folosesc cumva si strugurii albi ce zaceau prin frigider, nefiind agreati de nimeni din familie. Doar nu era sa-i arunc! Si mi-am adus aminte ca si mama punea asa, gogosari umpluti cu struguri si erau tare buni. Prin urmare, pe langa reteta simpla, am pus si...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Sunt in vacanta, dragii mei. Finally! Pentru vreo doua luni am terminat cu sculatul la ore fixe si gandurile despre serviciu. Am de gand sa ma relaxez si sa fac doar ce-mi place :))) Daca o sa pot. Pana una alta, v-am facut o inghetatica la masina mea proaspat cumparata (de vreo luna). E una ieftina (am dat cam 100 de RON pe ea), No Name, luata de la Real. Cand am cumparat-o, am zis ca l-am prins pe Dumnezeu de picior. Ma gandeam ca gata, pun ingredientele in cuva si in 20 de minute am ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Ah, ah, ce buna e supa asta de mazare intr-o zi geroasa de iarna. Si se face asa de usor, fara prea multe ingrediente si fara prea multa munca. Numai buna pentru o zi de ianuarie cand n-ai chef de nimic, dar ai manca o supa calda. Am dat peste mancarea asta cand cautam ceva retete din Suedia pentru un concurs la care participam. Si cum niciodata n-am destule retete de supa, am pastrat-o. In original, supa de mazare are si ceva ghimbir, dar de data asta am preferat sa-i pastrez gustul pur de...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Imi pare rau, dar azi n-am cuvintele la mine :) Prin urmare, aveti aici doar reteta. Hugs. Ingrediente pentru 24 bucati: 300 g unt moale, taiat cubulete 200 g zahar 5 oua 500 g faina 150 ml lapte 2 lingurite praf de ceai verde matcha 2 lingurite praf de copt semintele de la 2 batoane de vanilie 200 g ciocolata cu minim 55% cacao, taiata marunt Pentru crema 300 g mascarpone 3 linguri zahar pudra 1 - 2 lingurite praf de ceai verde matcha Mod de pregatire: Amesteca faina, ceaiul matcha si...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Pentru ca azi e vineri, ma gandesc ca poate pentru weekend vreti sa faceti un parfait simplu si bun. Rapid nu prea e, ca tot trebuie sa asteptati cateva ore pana sa se congeleze. Acum, nu stiu daca asta e reteta de parfait, dar consistenta mi-a adus aminte de zilele copilariei de mult trecute, ca nu stiu daca mai e cineva sa-si aduca aminte cand ma duceam la ghereta de inghetata si cumparam dreptunghiurile de parfait invelite in staniol: de fistic, de cacao sau de vanilie. Si erau asa de ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Tocanita asta am facut-o la repezeala. Imi ramasesera cateva bucati din muschiul de vita anterior, si nu putem sa irosesc asa bunatate de carne. Prin urmare ce-am gasit prin frigider si camara, aia am adugat: praz, morcovi, cartofi, salvie si rozmarin. Nu-i asa ca totul e bine cand aromele se combina cu bine? Cateva picaturi de vin, si toata lumea-i fericita :) Sa aveti pofta! Tocanita de vita cu praz, aromatizata cu salvie si rozmarin Ingrediente pentru 4 portii: 3oo g carne de vita, taiata...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
In weekend a fost cald. Tare cald. Si noi a trebuit sa muncim: gletuit, pus tavane false, smotru, etc, etc. Cum timp de facut mancare n-am avut, am trantit o ciorba racoroasa cu ce verdeturi am gasit prin gradina. Plus un borcan de suc de rosii puse asta toamna. Si am mancat asa, muncitoreste, la botul calului ca nici de pus masa n-am avut timp :P Ingrediente : 6 fire de ceapa verde 3 fire de usturoi verde 2 maini (legaturi) cu loboda rosie 2 maini cu spanac tranar 1 borcan suc de rosii 3 ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Andivele (sau cicoarea) au nevoie de un dresing mai special. Asta ca sa balanseze gustul lor putin amarui. De fapt am auzit multa lume ca nu mananca andive tocmai pentru ca sunt amare. De aceea azi vreau sa va arat un dressing care, in combinatie cu andivele si somonul afumat, va crea o salata de care o sa va indragostiti. Daca nu stiai, andiva are si proprieteti terapeutice. In primul rand ajuta la digestie, stimuleaza secretia de bila si are usor efect laxativ. Iarna, cand n-avem atatea ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Pentru mine nu exista Paste fara stufat, dar anul asta v-am mai zis marea mea suparare, asa ca si mancarea asta a fost cu aripi :)) Ingrediente: - carne de pui - ceapa si usturoi verde - pasta de tomate - sare - marar verde (optional) Mod de preparare: Mie imi place stufatul cu putine ingrediente, pentru ca e pacat sa se piarda aromele cepei si usturoiului printre alte legume. De aceea o sa va arat cum il fac eu si va asigur ca ne place foarte mult. Intai curatam si spalam carnea si o punem...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se inteapa carnaciorii cu furculita, se-ncinge uleiul intr-o tigaie mare de tuci si se prajesc carnaciorii 10 minute la foc potrivit, pana ce se rumenesc pe toate partile. Se scot pe o farfurie si se acopera cu hartie absorbanta. - Se scurge grasimea din tigaie, pana ce ramane circa o lingura si se caleste ceapa 5 minute la foc potrivit, pana ce se-nmoaie si se rumeneste. - Se amesteca amidonul cu apa, pana ce se dizolva, se toarna in tigaie si se amesteca cu ceapa. Se fierbe sosul doua...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca brinza cu galbenusurile. Se bate frisca cu zaharul vanilat, se adauga la amestecul cu brinza. Se adauga zaharul si sarea. Se bat galbenusurile, spuma tare. Se adauga in amestecul cu brinza. (Plus coaja si zeama de lamiie) Se unge forma de tarta si se tapeteaza cu firmituri de biscuiti. Se toarna compozitia. Se presara deasupra firmituri de biscuiti. Se pune la inghetat. Se orneaza cu boabe de struguri sau kiwi inainte de servire. - 200 g brinza Philadelphia, 3 oua (se separa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
"Le financier" este un produs de patiserie ce contine in principal pudra de migdale. Originar din Franta secolului al XVII-lea, mai este cunoscut si sub denumirea traditionala de "visitandines". Mai multe informatii despre acest produs delicat si delicios gasiti aici: http://fr.wikipedia.org/wiki/Financier_%28p%C3%A2tisserie%29 Ingrediente: 40g faina 40g pudra de migdale 55g zahar pudra 60g
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... folosi cu succes bucati de crackers. - 2 avocado, 200 g fasole alba, 2 catei ... patrunjel, 2 lamii, o piine, sare, piper, crackers. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1/2 de rosie mare, 100 g blue cheese sau telemea sarata, 1 fir de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro