Cauta in 21.294 retete
3 oua, o ceapa, 3 linguri unt spuma, zeama de lamiie, castraveciori si gogosari Mod de preparare: Ouale fierte se zdrobesc si amesteca cu ceapa rasa, untul, sare, piper, zeama de lamiie. Se ung felii de piine prajita cu amestecul si se decoreaza cu felii de gogosari si castraveti.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. unt, 50 gr. cascaval, 250 gr. ciuperci, 1 buc. ceapa, putin ulei, 1-2 foi de dafin, 2 linguri zeama de lamiie, vin sau otet, piper, marar, patrunjel verde, sare Mod de preparare: Se spala foarte bine ciupercile, se taie marunt sau se trec prin masina de tocat. In uleiul fierbinte se caleste ceapa 1-2 minute, se adauga ciupercile, foile de dafin, zeama de lamiie (vin sau otet), se potriveste de piper si sare dupa gust. Se lasa vasul la foc mic pe plita sa fiarba incet pana se evapora...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
piine, branza de vaci, boia dulce, smantana, chimen, sunca, maioneza, masline, condimente Mod de preparare: Pe felii de piine foarte subtiri se pune branza de vaci, frecata cu sare, boia dulce, smantana si chimen; sare, piper si tarhon tocat; rulouri de sunca, umplute cu maioneza, sustinute cu o scobitoare si decorate cu felii de masline; sardele din conserva, frecate cu piper, sare, zeama de lamiie, decorate cu felii de lamiie.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... excelenta din care puteti realiza tartine aratoase pentru petreceri . Portii: 4-6 Timp ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O idee de aperitiv rapid care noua ne place la nebunie. Arata minunat pe un bufet suedez sau pe o masa festiva. Va urez week-end frumos! Ingrediente -o bagheta -unt -200 g file de somon afumat -1 lamaie Bagheta se feliaza si se unge cu unt. File-ul de somon se feliaza subtire. Pe fiecare felie de bagheta se pun cateva fasii de somon si o bucatica subtire de lamaie. Se servesc reci! Pofta buna!
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
1 franzela, 200-250g creier, 1 ceapa, 2-3 linguri ulei, zeama de la 1/4 lamiie, sare, piper Mod de preparare: Bucatele mici de creier se prajesc in putin ulei cu ceapa tocata marunt. Se adauga sare, piper si se freaca bine. Se ung feliile de piine si se decoreaza cu rotocoale de ceapa si bucatele de gogosar rosu.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si cu ea se ung tartinele; deasupra, se rade cascaval sau parmezan (direct peste tartine). - 150 g unt, 50 g cascaval sau parmezan, 250 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se lege compozitia). Se ung tartinele si se decoreaza dupa gust ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1/4 pachet de unt, zahar tos, 6 banane, curatate de coaja si taiate in doua, pe lungime, 500 gr. aluat fraged (se poate cumpara congelat din magazine) Mod de preparare: Se topeste untul si se unge cu acesta o tava de copt cu dimensiunile 20 x 30 cm, apoi se presara zahar tos. Se aseaza bananele in tava, intr-un singur strat. Se preincalzeste cuptorul la semnul 6/200 gC. Se intinde aluatul intr-o foaie ceva mai mare decit tava de copt si se aseaza deasupra bananelor, invelind marginile in...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , pana cand se rumenesc. Serviti tartinele cu zacusca picanta. - 1 rosie, 125 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... adauga si smintina. Se ung tartinele cu un strat de 3-4 mm ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
250 g margarina, o cutie de sardele de circa 200 g, circa 20 g masline, 2-3 castraveciori acri (circa 100-130 g), 3 lingurite cu varf de mustar, un gogosar rosu, sare. Mod de preparare: Margarina pastrata intr-un loc mai cald din bucatarie, timp de 2-3 ore, se freaca cu furculita pana cind devine ca o alifie (se va trece chiar pe un vas cu apa calda sau pe marginea sobei, fara sa se topeasca). Maslinele se taie in bucatele mici chiar de pe simbure (inlaturind coaja daca se desprinde usor). ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. peste fiert si dezosat, 4 oua, o lingurita vegeta, 200 gr. margarina vegetala, zeama de la o lamiie, sare, piper, masline Mod de preparare: Pestele se sfarima si se freaca cu margarina pana devine o pasta bine legata. Se adauga galbenusurile de la oua (doua fierte, doua crude), vegeta, zeama de lamiie, sare si piper dupa gust. Mod de servire Pasta se unge pe felii de piine si se orneaza cu masline
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Un omagiu adus bucatariei italiene. Pentru ca italienii iubesc rosiile, mozzarella si pesto. Combinatia acestor elemente colorate, in ordinea corespunzatoare, ne-au dus cu gandul la steagul Italiei asa ca i-am spus acestui aperitiv usor de preparat si foarte aratos Viva Italia! Portii : 6 Timp de preparare : 15 minute Ingrediente : 12 felii de paine toast 4 rosii 12 felii de mozzarella (cu diametrul egal cu o rondea de rosie) 12 lingurite de sos pesto Preparare : Asezati feliile de paine una...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Bucatele mici de creier se prajesc in putin ulei cu ceapa tocata marunt. Se adauga sare, piper si se freaca bine. Se ung feliile de paine si se decoreaza cu rotocoale de ceapa si bucatele de gogosar rosu. - 1 franzela, 250 g creier, 1 ceapa, 2-3 linguri ulei, zeama de la 1/4 lamaie, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Margarina pastrata intr-un loc mai cald din bucatarie, timp de 2-3 ore, se freaca cu furculita pina cind devine ca o alifie (se va trece chiar pe un vas cu apa calda sau pe marginea sobei, fara sa se topeasca). Maslinele se taie in bucatele mici chiar de pe simbure (inlaturind coaja daca se desprinde usor). Gogosarul se taie in cubulete mici. Castravetii se taie in felii subtiri, pe lungime, feliile se suprapun si se taie in forma de chibrit, apoi pe latime, in cubulete (fara sa se scurga de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Preincalzeste grill-ul cuptorului. In apa in care ai adaugat 1 lingurita de sare, fierbe conopida timp de 5-6 minute si apoi scurge bine. Intre timp, da feliile de costita la grill cca 4-5 minute, pana cand devin crocante si se rumenesc. Intr-un bol, combina cascavalul, piperul, ouale si smantana si potriveste de sare, daca e nevoie. Asaza feliile de paine pe o tava de copt si aranjeaza deasupra buchete de conopida. Toarna peste ele sos de cascaval cu smantana si da la grill timp de 6-8...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Maruntaiele de pasare (ficatei, pipote, inima), fierte, se dau prin masina de tocat, apoi pasta obtinuta se amesteca cu ouale fierte tari si maruntite, cu mustarul, sarea, piperul, pesmetul cernut si cu putina apa. Se amesteca compozitia pana se obtine o pasta omogena. - 500 g maruntaie de pasare, 50 g mustar, 3 oua, 20 g pesmet, sare si piper, dupa gust. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se ung feliile de franzela cu unt simplu sau cu unt condimentat, preparat cu sardelele sau pasta de sardele. Deasupra, se rade cascaval prin razatoarea cu gauri mici. Se decoreaza cu masline taiate in forma de stea si cu raze din gogosari rosii. Feliile de franzela se mai pot unge si cu brinza Bucegi, care are gust picant, frecata in parti egale cu unt. In loc de brinzeturi, se poate rade direct, peste feliile unse cu unt, galbenus de ou fiert tare. Se orneaza la fel. - O franzela, unt,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Galbenusurile se dau prin sita, se freaca cu uleiul, mustarul, zaharul si sarea. Daca pasta este prea consistenta se adauga supa de carne sau lapte pina se obtine o pasta cu consistenta de alifie. La aceasta pasta se mai poate adauga pasta de peste dupa gust. - Pentru 500 g: 15 galbenusuri fierte tari, 150 ml ulei, 100 g mustar, sare si zahar pudra, dupa gust. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro