icre de scrumbie de dunare
Pagina 5 din 5
Boabele de soaia se pun la inmuiat cu o searainainte,a doua zi se scurg si se fierb. Dupa ce boabele de soia sunt fierte bine,se scurg,se mixeaza adaugand incet si cantitatea de ulei si suc de lamaie dupa gust.Se sareaza dupa gust si se adauga ceapa tocata fin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Scrumbiile se cresteaza pe burta , se curata si apoi se spala ... masline si zeama de lamaie.Scrumbiile se condimenteaza cu sare si ... de masline se aseaza fiecare scrumbie in parte ,se stropesc cu ... cu amestec de verdeturi. Fiecare scrumbie se inveleste in folie de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Jurnalul National iti aduce 7 carti, 7 provocari culinare, 7 calatorii prin Romania savuroasa! In fiecare vineri, afla istoria bucatelor neamului tau scrisa de Radu Anton Roman, patriarhul gastronomiei nationale, povestitor de geniu, primul mare antropolog culinar al romanilor... Mancaruri si legende! Vineri, 13 august, ai volumul cinci din "Povestile bucatariei romanesti". O editie completa, reasezata in pagina, innobilata si ilustrata cu fotografii ale preparatelor, poze etnografice si ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
Blatul: 250 gr Margarina 250 gr Zahar 350 gr Faina 6 Oua 1 Praf de Copt 1 Zahar Vanilie 2 linguri de Cacao 1 Compot de Visine( 700-800 ml) Margarina si cu zaharul se mixeaza bine . Dupa care se adauga pe rind cele 6 oua si plicul de vanilia. Separat amestecam faina cu praful de copt . Dupa care o incorporam peste compozitia mixata. Coca obtinuta se inparte in doua,prima parte o punem in tava(tapeta-ta sau cu hirtie de copt)in partea ramasa adaugam cela doua linguri de cacao si o amestecam...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... pana capata culoarea roz ca icrele. Mod de servire Se asaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 creieri mici, miez de franzela, 15-20 masline, 1/2 pahar ulei, zeama de lamiie, sare Mod de preparare: Se lasa creierul sa stea in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite. Se pune la fiert cu putina sare si se lasa sa fiarba 15-20 minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca si se trece prin sita impreuna cu miezul de franzela muiat in lapte si bine stors si citeva masline curatate de pielita si fara simburi. Se freaca toate acestea intr-un castron pana ce se transforma intr-o pasta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente : 4 oua 150 gr zahar 350 gr faina 150 ml lapte 150 ml ulei 1 plic praf copt 1 lingura cacao 200 gr visine pentru crema: 400 ml lapte 1 plic budinca vanilie 200 ml frisca lichida 1 plic intaritor frisca 3 linguri zahar esenta vanilie pentru glazura: 100 gr ciocolata amaruie 100 ml frisca lichida Mod de preparare Batem ouale cu zaharul pana ce compozitia devine cremoasa. Adaugam laptele si uleiul iar la final incorporam faina si praful de copt. Impartim compozitia in doua si in una...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
BLATUL: 6 oua, 150g zahar, 1 praf de copt, 200g faina, cacaua, 50ml ulei + 6 mere feliate Albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi uleiul si la urma faina cernuta impreuna cu praful de copt. Trei sferturi de compozitie se toarna in tava, restul se amesteca cu cacaua si se toarna usor cu atentie peste stratul din tava. Se alineaza feliile de mar cu partea exterioara in sus si se introduce tava in cuptor. Se coace prajitura la 180grade C timp de 25-30 de minute. CREMA:...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Aluat: 200 gr. unt, 200 gr. zahar, 6 oua, vanilie, 300 gr. faina, 1/2 pacet de praf de copt, 100 gr. migdale macinate, 100 gr, Nutella, visine din compot (un bocan mare). Mod de preparare: Aluat: untul se freaca bine cu zaharul, zaharul vanilat pana se face ca o spuma, apoi se adauga ouale unul cate unul, migdalele si faina care a fost amestecata in prealabil cu praful de copt. Amestecul se imparte in doua parti egale, prima parte se pune intr-o tava care este invelita cu hartie de pergament,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 cesti suc de rosii, 1 ceasca gris, 1/2 lamiie, 1/2 ceasca ulei, sare sau vegeta dupa gust Mod de preparare: Se pune intr-un vas la fiert sosul de rosii. Cind incepe sa fiarba se pune grisul in ploaie. Se amesteca continu pana se ingroasa (sa nu prinda cocoloase). Se pune vasul la racit. Dupa ce s-a racit se amesteca cu uleiul (de preferinta cu mixerul). Dupa ulei se pune zeama de lamiie ce ii da o culoare rozie. Mod de servire Se serveste pe piine
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fin. Pentru a imita mai bine icrele adevarate, se pot adauga citeva ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Branza de vaca data prin sita, oul fiert rascopt si dat prin sita, ceapa taiata marunt, boiaua de ardei si sarea se freaca cu ulei ca icrele. Se ung feliile de franzela cu aceste icre. - 1/4 kg branza de vaca, 1 ceapa mica, 1 ou intreg, sare, putina boia de ardei, ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
O reteta delicioasa si sanatoasa 6 fileuri sau rondele de crap cateva felii de lamaie optional ulei de masline condimente Pestele portionat se unge pe ambele parti cu putin ulei si condimente si se da la rece cateva ore. Ungem o foaie de aluminiu cu ulei de masline, asezam cate 3 buc de peste si-i ungem si pe deasupra. Punem lamaia peste. Strangem folia pachet si intoarcem marginile pliate in sus sa nu se scurga zeama in tava. Dam la cuptor la 200 de grade timp de 30 de minute, desfacem...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
2 heringi, 1 ou, 2 felii piine alba (miezul), 1 ceapa, 1 lingura patrunjel si marar tocat, 2 linguri ulei, pesmet Mod de preparare: Se spala bine heringii, se despica pe burta si se tin in apa calduta 5-6 ore. Se scot din apa, se trage pielita si se indeparteaza toate oasele. Apoi se dau prin masina de tocat impreuna cu ceapa cruda si miezul de piine muiat in lapte sau apa si bine stors. Se amesteca bine tocatura cu oul si verdeata si se fac chiftelute ca cele din carne. Se dau prin pesmet si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pune apa la fiert intr-o cratita mica. Cand apa da in clocot, se toarna grisul in ploaie. Se fierbe amestecand, pana ce pasta devine potrivit de consistenta. Se da la o parte si dupa ce s-a racorit, se freaca punand pasta de peste, boiaua pentru culoare si ulei ca la orice salata. Se potriveste de sarat si de acru, se adauga ceapa tocata si se asaza pe o farfurie, punand cateva masline imprejur. - 1 1/4 ceasca cu apa, 4 linguri gris, 1 lingura pasta de peste, 1/2 lingurita boia, 100 ml...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala bine heringii, se despica pe burta si se tin in apa calduta 5-6 ore. Se scot din apa, se trage pielita si se indeparteaza toate oasele. Apoi se dau prin masina de tocat impreuna cu ceapa cruda si miezul de piine muiat in lapte sau apa si bine stors. Se amesteca bine tocatura cu oul si verdeata si se fac chiftelute ca cele din carne. Se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Se servesc fierbinti. - 2 heringi, 1 ou, 2 felii piine alba (miezul), 1 ceapa, 1 lingura patrunjel si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se lasa creierul sa stea in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite. Se pune la fiert cu putina sare si se lasa sa fiarba 15-20 minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca si se trece prin sita impreuna cu miezul de franzela muiat in lapte si bine stors si citeva masline curatate de pielita si fara simburi. Se freaca toate acestea intr-un castron pina ce se transforma intr-o pasta cenusie. Se adauga putin cite putin ulei, zeama de lamiie si sare. Totul trebuie sa se prezinte alifios si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... la o limeta si o lingura de icre rosii. Incepem asamblarea torturilor: Punem ... marar. Facem o bordura deasupra din icre rosii . La baza decoram cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -eu am pus uscat - si icre germane roz de la Ocean ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se decoreaza cu marar si icre de Manciuria cine are sau de somon, eu am avut icre roz cumparate tot de la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro