iaurt
Pagina 2 din 5
Intr-o oala se pune la fiert supa (sau apa) si când da în clocot se pune orezul si se lasa si el sa fiarba 20 minute. Intre timp, se amesteca iaurtul, faina si un galbenus. La urma, se pune încet supa amestecând si diluând. Apoi se toarna în supa si se lasa sa fiarba circa 10 minute. Se potriveste de sare si se serveste cu menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... decongeleze,preparati repede umplutura,amestecati iaurtul cu zahar si esenta de ... de oua la cea de iaurt.Amestecati bine, aceasta va fi ... strat va fi cel de iaurt - deci sunt 3 straturi de umplutura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Castravetii se curata de coaja si se rad sau se taie cubulete. Apoi se zdrobeste usturoiul. Iaurtul de amesteca cu apa sau laptele, iar apoi adaugam usturoiul, castravetele si nuca si continuam pâna obtinem un amestec omogen. Punem uleiul de masline, sare si mararul tocat marunt. Bolul se acopera cu folie alimentara si se da la frigider la racit pentru cel putin o ora înainte de servire. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curatati castravetii de coaja si începeti sa îi taiati cât puteti de mic, si razatoarea poate fi utila pentru acest preparat. Adaugati sarea si usturoiul si lasati-i la înmuiat vreme de 15 minute! Nu mai aveti altceva de facut decât sa turnati ambele tipuri de iaurt peste compozitie si sa amestecati bine. Este foarte important ca acest preparat sa fie tinut cât mai mult la frigider pentru a avea gustul perfect. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se taie castravetii cubulete. Se pun într-un blender castravetii împreuna cu un catel de usturoi, iaurtul, laptele, vinul alb si menta. Se mixeaza pâna se obtine o pasta fina. Se potriveste cu sare si piper, apoi se adauga uleiul de masline, zeama de lamâie si mararul, dupa care se mixeaza din nou. Supa se serveste bine racita, ornata cu marar proaspat si câteva frunze de menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca o compozitie consistenta/Separat amestecati iaurtul cu grisul ,cu coaja de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iaurtul se va pune intr-un vas,adugam pe rand zaharul,uleiul,ouale, faina si praful de copt amestecand bine cu un tel. Vom pune compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si vom da la cuptor 45-50 min la foc mediu.Dupa ce s-a copt scoatem hartia si glazuram cu ciocolata topita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune o tigaie la foc si unge-o cu ulei de masline, apoi pune ceapa la calit. Adauga usturoiul, ghimbirul si chimenul si mai lasa la foc 1-2 minute. Pune apoi cartofii dulci, morcovul, apa si da focul mare si lasa la fiert. Apoi da focul mai mic si mai lasa 15-20 de minute, pâna se fac legumele. Lasa la racit. Împarte compozitia în doua si pune-o la blender. Pune apoi supa într-o tigaie curata la foc mic si las-o la încalzit. Se serveste cu iaurt si arpangic.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dovleceii se calesc câteva minute cu ceapa, dupa care se lasa la racit. Iaurtul grecesc se amesteca bine cu uleiul de masline, usturoiul zbrobit, coaja si zeama de lamâie, marar tocat marunt, sare si piper. Amestecul cu dovlecei si ceapa se pune în acest sos, se amesteca bine si se mai condimenteza daca este nevoie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu 7-8 linguri zahar, apoi adaugi iaurtul, scurs in prealabil de zer ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ntr-un bol, amesteca bine iaurtul, usturoiul si un praf de ... amesteca bine. Toarna sosul de iaurt peste oua, apoi deasupra amestecul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem iaurtul intr-un vas . Adaugam apa plata si omogenizam. Castravetii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoare apoi ii adaugam in iaurt. Pisam usturoiul , punem peste el uleiul de masline si il adaugam in supa. Dam la frigider pentru cel putin o ora. Punem supa in bol , asezonam cu sare si piper, presaram mararul tocat marunt si adaugam un castravete taiat cubulete. Optional presarati bucatele de nuca. Se serveste rece de la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... repede umplutura. Mai intai amestecati iaurtul cu zahar si esenta de ... de oua la cea de iaurt. 4.Amestecati bine, aceasta va fi ... strat va fi cel de iaurt - deci sunt 3 straturi de umplutura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Mod de preoparare crema de iaurt 1.Taiati ananasul si jumatate din ... incalzeasca ,fara sa fiarba. 3.Amestecati iaurtul cu zaharul pudra si zaharul ... bine intindeti uniform crema de iaurt. 3.Lasati 10-15 minute, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ouale.Intr-un castron amestecam iaurtul cu coaja de lamaie,esenta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Galbenusurile le amestecam cu iaurtul, vanilia si coaja rasa de lamaie ... unei spatule in compozitia de iaurt. Tapetam o tava cu hartie de ... . Intindem uniform din compozitia cu iaurt si oua, din nou foaie ... epuizarea foilor si a “cremei” de iaurt. Deasupra va ramane o foaie de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este fara Tahini, insa cu iaurt natural si un strop de ... ulei de masline - 4-5 lingri de iaurt (in functie de cat va ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Punem iaurtul intr-un vas . Adaugam apa plata si omogenizam. Castravetii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoare apoi ii adaugam in iaurt. Pisam usturoiul , punem peste el uleiul de masline si il adaugam in supa. Dam la frigider pentru cel putin o ora. Punem supa in bol , asezonam cu sare si piper, presaram mararul tocat marunt si adaugam un castravete taiat cubulete. Optional presarati bucatele de nuca. Se serveste rece de la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit,apoi se aseaza pe o tava rotunda.Se amesteca smantana cu iaurtul si plicul de gelatina dizolvat in suc de ananas.Compozitia se toarna peste biscuitii.Se pune si ananasul taiat cuburi si se acopera cu jeleu.Se da la rece 2 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... incorporam cu grija branza si iaurtul. Adaugam esentele si amestecam bine ... ulei, turnam deasupra compozitia de iaurt si branza si asezam ultimele ... aproape gata, adaugam compozitia de iaurt pe care am pastrat-o si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro