Cauta in 16.330 retete
Am primit de la Gaby Leapsa foto, ce trebuie facut ? simplu sa postam o foto serioasa si una haioasa si apoi sa o dam mai departe. si pentru ca e toamna m-am gandit la un buchet frumos de flori de toamna ...si o poza haioasa cu maimutele si una cu puiul si gaina . o dau mai departe.... Silvia , Medi , Mariana si Maria-Elena .
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... .aug, ora 20 Locatia : Terasa Hotel Ana - Calea Martirilor 100, Timisoara ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Greti 192 Sibel Badici 193 Silvia Iacob 194 Silviu Baroiu 195 ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... - Marina M. 14. Biscuiti cu ciocolata, Silvia I. 15. Pate din ficat de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: Blat: 75g unt 30g zahar pudra 1 lingurita coaja rasa de portocala 1 plic zahar vanilat 75g faina 3 oua 75g ciocolata amaruie topita 50g zahar 1 praf de sare Crema de vanilie: 500ml lapte 3galbenusuri 5 linguri zahar 2 linguri amidon de porumb 2 plicuri zahar vanilat 30g unt 2 linguri zeama de lamaie Crema de visine 2 plicuri gelatina fina 400g piureu de visine 100g zahar 500ml frisca Glazura si ornare : 200ml sirop de visine 1 plic Tort-Gelee 200g frisca visine coaja de lamiae...
Reţetă de pe silvia-gusturisiarome.blogspot.com
Ingrediente: 1 kg ciuperci 3-4 linguri maioneza 5-6 catei de usturoi 2 linguri iaurt sare si piper Mod de preparare: Ciupercile se spala,se taie felii si se fierb intr-un litru de apa cu o lingura zeama de lamiae,timp de 15-20 de minute.Se pun intr-o strecuratoare la scurs sa se raceasca.Intre timp pregatim maioneza.Cand sunt reci se amesteca cu maioneza,iaurtul si catetii de usturoi pisati bine.Cine prefer poate adauga si verdeata proaspata. Clasica si arhicunoascuta salata de ciuperci cu...
Reţetă de pe silvia-gusturisiarome.blogspot.com
Ingrediente: Pentru foitaj: 1 pachet de 800g aluat de foitaj din comert Pentru crema: 6 galbenusuri 350g frisca lichida 200g zahar 2 linguri amidon 2 plicuri zahar vanilat 1/2 lingurita scortisoara pudra Mod de preparare: Se scoate aluatul si se lasa la dezghetat.Se intinde foaia pe masa de lucru si cu ajutorul unui pahar de marimea formelor se decupeaza rondelele de aluat.Se aseaza fiecare intr-o forma rotunda de briosa.Dupa ce am pus aluatul in forme se lasa la frigider pentru 5 minute.Se...
Reţetă de pe silvia-gusturisiarome.blogspot.com
Ingrediente: 2 muschi de porc 1 legatura leurda 200g crema de branza sare si piper Prntru sos: 200ml smantana pentru gatit 200g ciuperci 2-3 fire leurda Mod de preparare: Se ia muschiul,se taie pe lungime si se bate usor sa nu il stricam.Asezonam cu sare si piper.Amestecam crema de branza cu putina sare,piper si leurda taiata marunt.Asezam pe lungimea muschiului crema,apoi il rulam si il legam cu sfoara alimentara.Luam o folie de aluminiu,o ungem cu putin ulei,presaram sare si piper si il ...
Reţetă de pe silvia-gusturisiarome.blogspot.com
Chiar daca primava ne mai amana putin cu vremea frumoasa, anul acesta 1 martie a avenit cu un martisor deosebit pentru mine si Nico, invitatia de a gati alaturi de Chef Cezar la Euforia Cuisine. A fost cu siguranta o experienta inedita, ne-am simtit excelent, am ras, am gatit si am mai aflat cateva secrete culinare de la un profesionit in gastronomie. Cezar este un tip jovial, natural si deschis, in compania lui am reusit sa trecem de emotiile camerelor de luat vederi, si sa petrecem o dupa-...
Reţetă de pe silvia-gusturisiarome.blogspot.com
Ingrediente: 1 pui 2 dovlecei 2 morcovi 1 adrei gras verde 1 adei gras rosu 1 fir de praz 1 rosie 2-3 linguri ulei 1 lingurita boia dulce sare si piper 1 lingura pasta de tomate Mod de preparare: Se spala puiul apoi se taie si se portioneaza in bucati.Intr-o cratita se pune uleiul si se pun bucatile de pui sa se rumeneasca putin.Intre timp pregatim legumele.Ceapa se taie cubulete,morcovul si prazul se taie rondele,iar ardeiul si dovlecelul le taiem cuburi.Cand puiul a prins culoare adaugam...
Reţetă de pe silvia-gusturisiarome.blogspot.com
... , dupa ce am gasit un hotel la 220 ron, dar era ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: 1 1/5kg.muschi file de vita, sare, piper, 2 linguri ulei, 3 lingurite mustar 1 pachet aluat de placinta congelat, 8 felii sunca italiana 1 ou Umplutura I. 450g.ciuperci asortate taiate in cubulete mici, 3 linguri arpagic taiat marunt, 2 linguri unt, 6 linguri vin de Porto Mod de preparare si pregatire: .Se incinge uleiul intr-o tigaie,se pune muschiul condimentat cu sare si piper si se rumeneste pe ambele parti, intorcandu-l des, timp de 2 -4 minute.Se ia de pe foc si se pune la...
Reţetă de pe silvia-gusturisiarome.blogspot.com
... : restaurantul Juanito, aflat la parterul hotelului cu acelasi nume. Juanito este ... . Juan si Luisa Iar daca hotelul este unul bun si cinstit ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ca furnicile... ... iar noi in hotel cred ca eram o mie... foarte ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ingrediente: 2 vinete 2 legaturi ceapa verde 1 legatura marar 1 legatura patrunjel 4 oua 4-5 linguri ulei de masline 1 lingura faina 1 lingura pesmet sare si piper Mod de preparare: Vinetele se spala si se curate de coaja,apoi se taie cubulete,se presara cu sare si se lasa la scurs intr-o strecurataoare.Intr-o tigaie se pune uleiul la incins,apoi se adauga vinetele scurse bine si se calesc cateva minute pana prind putina culoare si se inmoaie.Se lasa sa se raceasca putin,si se amesteca cu ...
Reţetă de pe silvia-gusturisiarome.blogspot.com
... a continuat si in drum spre hotelul bellaria gazda noastra pe perioada ... maceratia peliculara prin camera de hotel fie stateau stingheri printr-un ... initiat de Gramma , cu sprijinul Hotel Bellaria , Vivo Fusion , Restaurant Castel ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Blat: Ingrediente: 250g piscoturi 150g unt topit 500g piersici din copot Crema si decor: 30g gelatin pudra sucul de la 1 portocala mare 4-5 linguri zahar 1-2 plicuri zahar vanilat 2 linguri suc de lamaie 700 g iaurt 400ml frisca lichida 1 plic gelatina portocale (sau 250ml suc portocale si 1/2 lingurita gelatina pudra) 25g ciocolata amaruie Mod de preparare: Se unge cu unt un inel pentru torturi(26cm) si se aseaza pe un platou de tort tapetat cu hartie de copt.Se zdrobesc piscoturile si se...
Reţetă de pe silvia-gusturisiarome.blogspot.com
... Vio Elena Lenti liliana balascau Silvia Ghita Manole George Yna Janyna ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com