Cauta in 21.292 retete
Sparanghelul se curata bine si se fierbe in apa cu sare cam 15 minute. Peste felia de prosciuto se pune cate o felie de mozzarella, sparanghelul se condimenteaza cu sare si piper alb si se ruleaza. Se procedeaza la fel cu toate feliile si se aseaza intr-un vas yena. Se presara pe deasupra cu parmezan ras. Se introduce in cuptorul incalzit la foc mediu pentru 5-10 minute (pana se topeste mozzarella). Se serveste cald.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... reteta delicioasa a ales Angela: Rotolo di ricotta e spinaci . OMG! Ingrediente perfecte ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... cu mare caldura: CAFFE PIADINA di VENEZIA (Cluj, Str. Victor Babes ... apoi, in cafenea. UPDATE : Piadina di Venezia s-a mutat!!! Noua locatie este ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... azi a doua provocare a luni - Rotolo di ricotta e spinaci, o reteta de pe ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... am ales o reteta clasica, parmigiana di melanzane, adica o mancare pe baza ... stilul parmigianilor, adica locuitorii orasului Parma. Sigur, nu e singura explicatie, ca ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste. Capelli dangelo  varianta si mai subtire a pastelor capellini. Numele se traduce din italiana ca par de inger . Sunt considerate cele mai subtiri paste din categoria pastelor lungi si se folosesc pentru supe si, mai rar, in combinatie cu sosuri delicate. Timp de fierbere: intre 2 si 3 minute. Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
o conopida, 2 lingurite otet de vin, o cescuta ulei de masline, 4-6 catei de usturoi, un sfert de lingurita de ardei iute tocat marunt, 3 cani supa de carne concentrata, sare, o mina de patrunjel verde tocat, 100 gr branza de oaie Mod de preparare: Se rupe conopida buchetele, se taie tulpina marunt, si se spala in apa in care s-au pus cele doua lingurite de otet. Se usuca si se pune itr-un vas cu apa sarata aflat pe foc. Se lasa la fiert 4 minute. Se incinge uleiul in care se caleste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Monkey bread - painea maimutelor, desert de origine americana, l-am vazut pe un blog francez Cest moi qui l'ai fait , mi s-a parut interesant si am incercat. L-am facut de 2 ori deja, de fiecare data am schimbat un pic reteta. Apoi, vizitand un alt blog francez - Le petrin- torta-delle-rose-des-news.html , m-am gandit sa schimb forma acestui cozonac. Dar ce ma interesa cel mai mult este zaharul caramelizat in exterior, care da o coaja fina si crocanta si in plus parfumata cu scortisoara. ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Cea mai buna combinatie pentru pizza (in opinia mea bineinteles) ... pizza Margherita (o mai veche iubire) plus prosciutto, rucola si parmezan. Ingrediente aluat 3 pizza cu blat subtire: 500 grame faina 1 cub drojdie 1 lingurita zahar 1/2 lingurita sare 2 linguri ulei de masline 330 ml apa 1/2 lingurita oregano Ingrediente umplutura: 200 grame mozzarella cateva frunze de busuioc proaspat 100 ml ketchup de casa 10 felii de prosciutto crudo 100 grame parmezan 100 grame rucolla Intr-un vas se ...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
... usor de realizat si anume, grisine cu dovleac. Ingrediente alese cu ...
Reţetă de pe dedairis.blogspot.com
Morcovii (intregi, cu frunzulite) se curata, se fierb 8-10 minute in apa cu putina sare si putin zahar, se baga sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Salata se curata, se spala si se taie fasii mai late. Pentru sosul vinegreta: Se curata ceapa si se toaca marunt. Portocala se stoarce. Se amesteca ceapa, mustarul, praful de curry, otetul si zeama de portocala si apoi se adauga uleiul, batand bine cu furculita. Se gusta de sare si piper. Fiecare morcov se infasoara intr-o felie de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se rupe conopida buchetele, se taie tulpina marunt, si se spala in apa in care s-au pus cele doua lingurite de otet. Se usuca si se pune itr-un vas cu apa sarata aflat pe foc. Se lasa la fiert 4 minute. Se incinge uleiul in care se caleste usturoiul si ardeiul iute, pina cind usturoiul capata o culoare galbuie. Se adauga conopida si se lasa cinci minute, amestecind sa nu se arda. Se adauga supa de carne, sare, patrunjel si se lasa pe foc pina cind conopida se inmoaie. Se serveste cu brinza ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de masline, se decoreaza cu grisine, frunze de busuioc verde si ... masline, busuioc verde, sare, piper, grisine, crutoane sau piine neagra. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... aiest timp pazu-i taman bun di umplut asa ca am purses ... praz, Si-ncheiai povestea cu haz! (text si naratiuni di Droopina ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... de orgolii regionale, salata  Bocconcini di mozzarella con pomodori e basilico , salata ... buna calitate. Mozzarella de bivolita ( di buffa ) este cel mai potrivit ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de ciocolata aromat cu Amaretto di Sarono, pentru a te simti vinovat ... 65% cacao) 50 ml Amaretto di Sarono 2 linguri stafide 4 linguri de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sau Involtini di zucchini , cum spune Gennaro Contaldo a carui reteta am ... o cina delicioasa. In Italia, Involtini di zucchini este considerat a fi un ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... raspandita in toata Italia, zuppa di cozze s-ar traduce aproximativ in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... te astepti, ajungi la Fontana di Trevi! Asta e unul dintre cele ... -un loc spectaculos: Pantheonul, Fontana di Trevi, Piazza Spagna, Piazza Navona ... pizza a taglio de la Fontana di Trevi. Ce inseamna pizza a taglio ... sa continuam plimbarea. Despre Fontana di Trevi ce sa va spun ... indeplineasca dorinta. De la Fontana di Trevi am luat-o din nou ... Spagna chiar e aproape de Fontana...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com