gazpacho
Pagina 2 din 2
Prepararea acestui produs este foarte simpla. Dupa ce ati strâns toate ingredientele nu trebuie sa faceti nimic mai mult decât sa le amestecati în blender aproximativ 10 minute, pâna obtineti o pasta cremoasa. Se adauga sare si piper dupa gust, iar la final se toarna continutul în castronele ori pahare si ornate asa cum va place. Important este ca trebuie servita rece!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prietena noastra din Spania, Cristina Lincu , semnatara Jurnalului din Madrid, revine, de data aceasta cu un serial dedicat bucatelor specifice tarii unde locuieste de cativa ani buni. Paella Valensiana Salata de orez (reteta din Andalucia) Gazpacho andaluz Vis de ciocolata
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata castravetii, ardeiul, ceapa, rosiile si usturoiul. Se taie cubulete si se rastoarna intr-un castron impreuna cu 1/4 l apa foarte rece, otet, sare si piper. Se presara pesmetul si se lasa 10 secunde sa se inmoaie. Se amesteca totul cu mixerul cu lama pana devine crema, apoi se adauga zeama de lamaie si uleiul de masline. Se orneaza cu marar sau patrunjel (la alegere). Rosiile se cojesc mai usor daca stau 20 de secunde in apa clocotita. - 280 g castraveti, 400 g rosii, 1 ardei gras, o...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se incinge uleiul intr-o oala si se caleste usturoiul dat pe razatoare. Ceapa curatata si tocata se dunstuieste si ea pana ce devine sticloasa. Se adauga castravetele curatat de coaja si de seminte si taiat cubulete si bucatelele de rosii si se lasa toate sa se dunstuiasca 5-6 minute, se adauga apa. Dupa ce incep sa fiarba, se gusta de sare, piper si zahar si se trec printr-o sita sau se maruntesc cu mixerul. Se incorporeaza busuiocul spalat si tocat marunt, se lasa supa sa se raceasca, dupa...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Rosiile spalate se pun in apa clocotita unde se lasa 5 min., dupa care se scot si se decojesc. Ardeiul si castravetele se spala, se curata si se taie marunt. Intr-un castron, se amesteca cu mixerul (cutitul pentru supe pasate) rosiile, ardeiul, castravetele si restul de ingrediente si, putin cate putin, se adauga apa pana se obtine o pasta aproape lichida (pentru a fi bauta). Se toarna intr-un vas mare (eventual o cana de apa de un litru), plina cu gheata. Se bea, acompaniind de obicei masa...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Migdalele se pun in apa clocotita 2 minute, se scot si apoi se curata de coaja. Piinea de tara (piine normala, nu bagheta) se tine in apa rece la inmuiat citeva minute. Se pun in mixer: miezul de piine un pic scurs de apa, cateii de usturoi curatati, migdalele curatate, uleiul de masline, sarea si otetul si se ameseca bine de tot. Daca nu se trec prin mixer, se zdrobesc cateii de usturoi si migdalele cu zdrobitorul de lemn si se amesteca incet cu uleiul, piinea, sarea si otetul. Compozitia ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... catlane si basce, tapas si gazpacho-ul andaluz, specialitatile de porc ... topeste in gura. Supele reci, gazpacho (un mix de legume pasate ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de inspiratie traditionala poate include gazpacho (supa rece din legume), tocana ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de toate cele. Am pregatit Gazpacho, Salsa cu rosii si nectarine ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... vrea o portie. Reteta aici . 17. Gazpacho Vara, mai ales dupa petrecerile ... revenit, incarcata de vitamine, ramane gazpacho-ul andaluz. Ca o salata care ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... bucatariei bulgaresti, un fel de gazpacho al spaniolilor. Pentru ca in ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com